Mit teszel az első randin, ha azzal szembesülsz a férfi vagy a nő ápolatlan?

indította: Éva
István
István küldte
április 09. 14:12

Érdekes dolog, mert én mindig minden alkalommal figyelek az ápoltságra ,ha megyek randira hanem, max ha találkozóm van valakivel még fokozottabban.Én mint eladó, nem érzem jól magam ha nem frissen tisztálkodva(és ebben minden benne van), megyek dolgozni, vagy bármilyen programra, ezért rágó, parfüm mindig van nálam, még azután is hogy frissen zuhanyozva megyek bárhová. Lehet túlzás,de én így érzem magam jól, és valahol ezt várom a másik féltől is, sajnos azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy sok nő esetében az alap tisztálkodás is háttérbe szorul, és a meg nem mosott arcra kenik rá a sminket, a száj higiéniáról nem is beszélve. Persze tudom azt is hogy ez inkább a férfiak zömére jellemző,a boltban ahol dolgozok ott rendszeresen kell szellőztetni utánuk. Mindent összevetve én azt gondolom, hogy a tisztaság és ápoltság legyen alap mindkét fél részéről, tiszteljük meg ezzel egymást és magunkat is. Amit én ilyenkor teszek hogy, használom az egyenes kommunikációt, és diplomatikus formában felhívom a figyelmét a problémára, amennyiben ezt sértésnek veszi, tudom hogy nincs dolgunk egymással. Amennyiben már intimebb helyen vagyunk a közös zuhanyzás és fogmosás mindig bevált!

1
Matild
Matild küldte
március 31. 18:24

@Éva: Ez az a bizonyos "szagvakság"megszokják a saját szagukat eszükbe sem jut hogy a másik mit érzékel ebből.

1
Éva
Éva küldte
március 31. 14:39

Sziasztok!😊 Sajnos szomorú arról beszélnünk, gondolatokat megosztanunk, ami alap az ember mindennapjaiban a tisztálkodás. Ez olyan természetes,mint,ahogy minden nap eszünk, iszunk WC-re megyünk, így a tisztálkodás is ugyanolyan természetes. Én emberekkel, ügyfelekkel foglalkozom,s munkámnál fogva sajnos nem egy esetben fordult elő, bizony volt olyan,annyira büdös volt az ügyfelem, felfordult a gyomrom és el kellett mennem hányni.Nagyon érzékeny vagyok a szagokra. A lábszagokról már nem is beszélek. Volt egy olyan esetem is,az ügyfél nagyon magyarázott nekem számára fontos szolgáltatással kapcsolatos dologban. Természetesen megfelelő felvilágosítást adtam neki,s közben visszakérdezett és oda hajolt hozzám közel. Azt a bűzt ami a szájából jött,rendesen kanális szag áradt a gyomrából vagy a szájából. Annyira felfordult a gyomrom hogy éppen hogy ki tudtam érni a mosdóig. De volt randim is,akinek valószínű a gyomorszája nem záródott és nagyon kellemetlenül éreztem magam. Úgyhogy nála is a bűz kiűzött. Egy szónak is 100 a vége nagyon kellemetlen tud lenni,ha valaki ápolatlan és ami az érdekes nem is érzi magán. Valószínűleg megszokta a saját szagát.

Emese
Emese küldte
március 25. 19:43

Itt van egy Napóleon bis...

Norbi
Norbi küldte
március 25. 17:14

@Zsuzsanna: az szerintem még előny is lehet ha a nő nincs frissen lefürödve.. 😋

Tibor
Tibor küldte
március 22. 23:02

Volt ilyen randim, sajnos De ha jobban bele gondolok akkor nem sajnálom! Egyszerűen "randon" hagytam az egészet Nem hiszem el, hogy valaki aki társat szeretne találni, annyival nem tudott megtisztelni, hogy legalább igényesen, ápoltan jelenjen meg egy ilyen eseményen! Egyszer volt ilyen randim eddigi életemben és mélyen lesokkolt, ezért előtte le csekkolom az illetékes hölgyet, hogy ne menjek potyára😉

Lili
Lili küldte
február 14. 22:29

@Márta: ha valaki nem mos kezet wc után, akkor szólok neki, mert ez alap! Férfiaknál gyakrabban előfordul. Ezt bárkinek egyből megmondom, mert nem csak simán ápolatlanság, nem higiénikus...

2
Tamás
Tamás küldte
február 12. 21:52

Bár sajnos az első randin nem szokás de ha a nő ápolatlan akkor rá venném egy közös zuhanyzásra . Kellemeset a hasznossal , így nem lesz már ápolatlan és.....🤤😜😜😜 Ugye nem kell ecsetelnem hogy mi a kellemes....?

Márta
Márta küldte
február 10. 18:24

@Áron: Azért az durva, ha már egy nőt is figyelmeztetni kell ilyesmi miatt! Igen én is szólok,de szerintem nem vagyunk sokan,akik ezt bevállalják. Akkor nincs gond ha az illető változtat és hosszútávon odafigyel rá,csak a megszokás nagy úr. A kor előrehaladtával egyre nehezebb a berögzült szokásokon változtatni.

Áron
Áron küldte
február 10. 16:50

@Márta: Fogmosás hiánya, brutális lábszag voltak már pl. Nem szoktam cicózni, elmondom az illetőnek hogy ezt hogyan kellene a továbbiakban. Ezért még nem tettek lapátra soha, és valahogy sikerült mégis úrrá lenni a problémán. Nyilván, első körben megpróbálta elmagyarázni, hogy ez teljesen normális.... :D

1
Márta
Márta küldte
február 09. 12:08

@Zsuzsanna: Nem gondolom,hogy ápolatlan,aki nem sminkel. Én is csak akkor festem ki magam, ha valamilyen nagyobb rendezvényre, színházba, esküvőre, ünnepekkor, mikor összejön a család. Mivel nem vagyok hozzászokva a festékekhez, miután szépen kisminkeltem magam, és elfeledkezem róla,el kezd viszketni a szemem,persze jó alaposan megdörzsölöm a szemem. A szép sminknek annyi🙂. Nálam az ápolatlanságot az jelenti,ha egy ember,legyen az nő,vagy férfi, de nem tisztálkodik, és ez érződik is a közelében. Az is hozzá tartozik, hogy a ruháját is tisztán tartsa. Ti mit tesztek, ha nem az első randin, hanem később veszitek észre, mikor a párotok már egy kicsit otthon érzi magát, hogy nem ad magára. Pl.: hétvégére érkezik, nem hoz valtóruhát, fogkefét, dezodort, nem mos kezet wc után, étkezések előtt.....

2
Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
február 09. 11:22

Mit takar az ápolatlanság? Mert ha fekete a körme, zsíros a haja, koszos a ruhája az ápolatlan. De annak minősülök e, ha nő létemre nem sminkelek? Kinek hol a határ?

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország