Neked mit jelent a párkapcsolat?

indította: Ancsi
Edina
Edina küldte
augusztus 07. 22:22

Szövetség, egység, szeretet, harmónia, vidámság, elköteleződés, biztonság, fejlődési lehetőség, kreativitás, konfliktuskezelés, odafigyelés, gondokoskodás, "És akkor Almitra szólott újra, és azt mondá: És a Házasság, Mester? És ő így válaszolt: Együtt születtetek, és együtt is maradtok mindörökre. Együtt lesztek akkor is, amikor a halál fehér szárnyai szétszórják napjaitokat. Bizony mondom, együtt lesztek, még az Isten csöndes emlékezetében is. De együttlétetekben legyenek távolságok. És a mennyek szellői táncoljanak kettőtök között. Szeressétek egymást, de a szeretetből ne legyen kötelék: Legyen az inkább hullámzó tenger lelketek partjai között. Töltsétek meg egymás serlegét, de ne igyatok egyazon serlegből. Kínáljátok egymást kenyeretekből, de ne ugyanazt a cipót egyétek. Daloljatok, táncoljatok együtt, és vigadjatok, de engedjetek egymásnak egyedüllétet. Miként a lant húrjai egyedül vannak, habár ugyanarra a dallamra rezdülnek. Adjátok át szíveteket, de ne őrizzétek egymás szívét. Mert szíveteket csak az Élet keze fogadhatja be. És álljatok egymás mellett, de egymáshoz ne túlontúl közel: Mert a templom oszlopai távol állanak egymástól, És a tölgyfa meg a ciprus nem egymás árnyékában növekszik." Kahlil Gibran: A próféta

Mária
Mária küldte
január 15. 19:32

Párkapcsolat:-) Nagy szeretettel üdvözlök Mindenkit:-) Az egyik legszebb, leg ibb és legromantikusabb dolog, ami Veletek történhet.... Amikor a FÉRFI igazán FÉRFI lehet és a NŐ igazán NŐ lehet... Nem könnyű ez, de ki lehet hozni belőle a legjobbat, a legérdekesabbat.... Működjön köztetek a kémia, állandó legyen a "feszültség" // "az izgalom" közöttetek - nem a folyamatos veszekedésre gondolok itt - és tegyetek róla, hogy sohase unatkozzatok... Próbatételek lesznek, folyamatosan, ha igazán és tiszta szívből szeretitek egymást, már pedig miért is ne, akkor működni fog a párkapcsolatotok.... Jók lesztek párként, mert szeretitek egymást, kitartotok egymás mellett és akarjátok egymást, nem sokáig, csak egy életen át.... A "fűszer" a TI kezetekben van, kizárólag Rajtatok múlik, hogy működik a párkapcsolatotok.... Sok-sok párkapcsolatnak szeretnék itt örülni..... Drukkolok Nektek, hogy minden az Elképzeléseitek szerint alakuljon.... Üdvözlettel még mindig Marika

Lili
Lili küldte
november 13. 22:40

@László: látom, szeretsz az ilyen problémákon merengeni. Szerintem nem érdemes az életet túlbonyolítani, bonyolult az magától is!😆

1
László
László küldte
november 12. 07:24

@Lili: Ahhoz, hogy mindezt normalitásnak tudjuk tekinteni, szerintem túl sok a "képletben" a bizonytalansági faktor. Rögtön itt van az elején a kölcsönös szerelem kérdése. Sok ilyennel találkozunk? Vagy jóval több az olyan, ahol csak az egyik fél lesz szerelmes, míg a másik meg nem? összeillés is könnyen megy? Az érzelmi szintek (érzelmi intelligencia) egyensúlya szempontjából is közel egyformák a nők és férfiak? A szellemi összeillés? Az egyik illiberális, a másik liberális. Mi lesz abból? Folyamatos ételmérgezés?🙂 Szóval elég bonyolultnak érzem a problémát.😉

1
Lili
Lili küldte
november 11. 12:54

@László: pontosan. Nem is ideális, hanem normális esetben.😊

László
László küldte
november 05. 21:06

Ideális esetben, egy kölcsönös szerelmen alapuló, őszinte , lelki, szellemi egymásra hangolódás kellene hogy legyen.

1
Ani
Ani küldte
október 16. 10:18

Párkapcsolat jelentése nekem: Akivel jól érzem magam és ő is velem. Amikor történik velem valami jó vagy rossz és vele akarom megosztani elsőnek, és ő is velem. Nem kellenek szavak, csak egy érintés, egy pillantás és tudom, hogy kellünk egymásnak. Ahogy odahúz magához. Együtt nevetünk, még kínunkban is, amikor összecsapnak a hullámok a fejünk felett. Mindig megtalálni együtt azt, amiért jó együtt.(Bocsánat szóismétlés :D ) Őszinteség, ha fáj is. Bizalom, ha nehéz is. Én ezt keresem egy párkapcsolatban...de többen mondták, hogy naiv vagyok... Amióta nekivágtam ennek az egésznek, észre kellett vennem, hogy megragadtam egy olyan időben, amikor még ezek számítottak, vagy akkor is csak nekem?! Nem tudom... 42 évesen elment mellettem ez az egész, mint egy gyorsvonat...és nem akarok felzárkózni a mai elvárásokhoz. Szóval kijelenthetjük, hogy az én hibám.

Ancsi
Ancsi küldte
június 13. 18:30

AZ IGAZ SZERELEM 5% kedvezménnyel csak 1415 Ft. (Mese felnőtteknek) 🤣😂

Judit
Judit küldte
június 12. 18:04

@Matyi: Én is hasonló férfit keresek,okos,értelmes férfit,akivel öröm lenni, akihez jó hazamenni,akihez jó hozzá

Ancsi
Ancsi küldte
június 12. 16:01

@Matyi! Biztosan sikerülni fog, ha nem ragadsz le egy társkereső oldalon, Ancsi

Matyi
Matyi küldte
június 12. 14:15

Nem hiszem, hogy a legtöbb férfi így gondolná, én sem egy fehérnemű modellt keresek, hanem egy okos, értelmes nőt, akivel öröm együtt lenni és akivel olyanok vagyunk, mint a legjobb barátok.

1
Ancsi
Ancsi küldte
június 12. 12:02

A nők a tökéletes férfit keresik - ez a Disney hibája. A férfiak a tökéletes nőt keresik - ez a Playboy hibája.

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország