Összhang kontra távolság az ismerkedés során

indította: Reni
Csilla
Csilla küldte
május 29. 16:19

@Zsuzsa: Nálam az időbeosztással van gondom a távkapcsolattal. Míg más szabad hétvégente,én nem. Dolgozom is kéthetente szombatonként,másrészt akkor van itthon a gyermekem./gyermekeim. Ráadásul együttéléspárti lennék,és hétköznap is lenne igényem a leendőre. ,na meg akkor lenne praktikusabb is. Ezért ragaszkodtam közeli partnerhez. De...nem egxszerű ám ez. Igy kénytelen leszek engedni ebből,és remélem,segít a helyzet megoldásában aki társamul szegődik :)

1
István
István küldte
március 18. 14:20

Volt már távkapcsolatom, nálunk nem a távolság miatt lett vége. Szóval megfelelő hozzáállással működhet, de nyilván megvan a maga negatívuma is..🤷

1
Marci
Marci küldte
március 18. 09:25

@Zsuzsa: Köszönöm, jól esnek ezek a szavak😊 Bizony ám. Személyes hobbim. Csodálatosan szép és egyáltalán nem veszélyes állatok. De erről talán egy másik topikban(ha esetleg lesz ilyen)😅

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 18. 08:20

@Marci: Örülök neki.😊 Merjetek élni, okosan és bátran! Nem azon filózni öreg korotokban, hogy mi lett volna, ha.... Mindenki -talán kicsit jobban a kelleténél- fél a sérüléstől. De ha nem vállalunk kockázatot nagyon unalmas és egysíkú lesz az életünk. 😉 Madárpókok? Húúúhaa...

1
Marci
Marci küldte
március 18. 07:46

@Zsuzsa: A felsorolt szempontokból nagyon is közel érzem magamhoz😊

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 17. 18:30

@Marci: Kedves Marci lehet, hogy így kezdődik, a káosszal...😉 Milyen messzire van az a messze a szívedtől, a lelkedtől, a gondolataidtól? Hmmm? Ismered azt a mondást, hogy közelíteni csak távolról lehet?

2
Marci
Marci küldte
március 17. 16:04

Én is ilyen helyzetben vagyok. Van egy nő, aki csinos, kedves, nagyon jól tudunk beszélgetni, de jelenleg messze lakik. Azt hiszem, ő is kedvel engem pont ezért nem akarok neki sérülést okozni. De másrészről meg vonzódom hozzá, szóval most teljes káosz van a fejemben🤷‍♂️

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 17. 14:33

Szerintem nincsenek általános érvényű szabályok. Ha 2 ember komolyan gondolja a párkapcsolatot, akkor a "világ másik felére" is elutazik. A lányom kb. 1 évig utazgatott a párjával havonta, két havonta 1400 km-t repülőgéppel. Mindketten aktívan dolgoztak. Ma már van két szép unokám.😍 65 felett a nyugdíjasok ingyen utazhatnak. Én fent vagyok vonattal 40 perc alatt a Déliben, 15 perc alatt Székesfehérváron. 30 évig míg Budapesten éltem és dolgoztam, átlagosan napi 1 órát utaztam a munkahelyemre, meg egyet haza. Rengetegen ingáznak naponta a munkahelyükre. Akkor hetente 1x hétvégén nem fér bele egy párkapcsolat? Ha nem, akkor persze nem. Szóval kedves Reni, kizárólag kettőtökön áll a vásár. Rossz kapcsolatért egy saroknyira sem megy el az ember, de ha jó...... Ugyan nem kedvelem Szécsi Pált, de talán ő énekelte, hogy a távolság a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja.

2 3
Lili
Lili küldte
március 17. 12:11

Szerintem se működik hosszútávon, max. barátságként.

Beáta
Beáta küldte
március 16. 18:44

Nem tartom jónak a távkapcsolatot. Nehezen működik.

1
János
János küldte
március 16. 11:40

Nekem eddig nem vált be a túl nagy távolság, nem igazán hiszek a távkapcsolatban. Bár ezzel saját magamnak is ellent mondok, mert van mivel, van időm. Ez van

1
Reni
Reni küldte
március 14. 16:22

Mondjuk, hogy tök jó a levelezés, de túl nagy a távolság?! Mik a tapasztalataitok?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország