Párkapcsolatban ki mennyire igényli a napi kapcsolattartást ?

indította: Csilla
Tomi
Tomi küldte
május 10. 22:25

Szerintem fontos hogy mindig beszélgessünk.De az első beszélgetésnél már minden eldől.A lényeg legyen téma.

László
László küldte
május 04. 09:53

Szerintem két monogám típusú ember párkapcsolata esetén is lehet teljesen rugalmasan kezelni ezt a kérdést. Mondjuk az egyik fél elutazik több napra és szeretné, hogy ez idő alatt ne zavarja senki, mert mondjuk feltöltődésre, magányra, vagy egy adott feladat teljes odakoncentrálására stb. gondolatik, akkor szerintem ez simán tolerálható. Egy normális párkapcs - két érett és felnőtt ember esetében - ennyit el kell hogy bírjon és nem szabad, hogy féltékenységet, mellőzöttségérzését, stb. generáljon egy ilyen kis elvonulás, egy rövid idejű kivonódás mondjuk a napi rutinokból. De persze ez úgy jó, ha ez pontosan le is van kommunikálva előre a felek között.

1 2
Rozál
Rozál küldte
április 01. 11:23

Ha megakarjuk ismerni egymást akkor fontos a napi társalgás. :)

2 2
Zoltán
Zoltán küldte
március 28. 19:21

Sziasztok! Teljesen egyetértek Renivel a napi kapsolattartás számomra is elengedhetlen,hisz tudom mi va volt vele,és így jobban megismerhetem . Persze a személyesen sokmindenelől. Számomra fontos,hogy napi kapsolatban legyünk.

2
Noémi
Noémi küldte
március 23. 15:38

@Zsóka: igen, igy gondolom én is belülről fakadó őszinte kérdésnek kell lennie.

2
Reni
Reni küldte
március 19. 09:25

Számomra a napi írás elengedhetetlen. Találkozás a távolságtól függ,ebben rugalmasabb vagyok.

2
Mária
Mária küldte
január 15. 20:11

Párkapcsolatban:-) Ez egy nagyon jó felvetés: lehet, hogy igényelném, hogy minden nap keressük egymást, tartsuk a kapcsolatot egymással... Nem tudom:-) DE az is lehet, hogy ezt a kérdést a FÉRFI-re bíznám, teljes mértékben, mert lehet, hogy mindketten úgy érezzük, elég, ha hetente 3x keressük egymást.... Ezt a kérdést, azt hiszem, hogy nagyon nagyon lazán és vagányan venném... Nem szabad "bedurcizni" és nem szabad valamit is erőltetni Köztetek... Ezek a legfontosabb megjegyzéseim Felétek.... Számomra nagyon fontos, hogy egy FÉRFI hogyan érzi magát mellettem. Csak ez után tudunk dönteni, hogy mit hogyan tovább és akkor fogja látni, hogy akar-e velem minden napi kapcsolattartást vagy sem.... Persze azt is el kell tudni fogadnunk, hogy a másiknak egy kicsit több szabadságra van szüksége, emiatt megsértődni sohasem szabad... Meg kell tudni bízni egymásban és alkalmazkodni egymáshoz, tudjátok, mint a kávés doboz teteje és alja... Teljes összhangban egymással.... Meg még valami: van a bordakosár közepén egy nagyon fontos ünk, a szívünk, tehát, hogy tudjátok egymást szeretni... Oda lenni egymásért, nem megfojtani és elnyomni a másikat közben.... Ez a tökéletes és kiegyensúlyozott párkapcsolat alapja... Jó éjszakát kívánok Mindenkinek:-) Marika

1
Hajnal
Hajnal küldte
szeptember 22. 20:39

Kedves Mária! Nem a bizalmatlanság miatt kell minden nap beszélni, hanem a kötődés miatt. Ha kötődöm vkihez, igényem van arra, hogy minden nap gondolatot cseréljek vele, halljam a hangját. Nem feltétlenül kell minden nap találkozni, de beszélni igen! Különben mi értelme van a kapcsolatnak??? Annyi idő mindig kell, hogy legyen, attól még tudom tenni a dolgomat. Sőt! Örömmel és boldogabban!

2 1
Zsóka
Zsóka küldte
szeptember 18. 16:55

Szerintem ha valaki komolyan gondolja - akkor nincs az a távolság, hogy ne legyen meg a napi kapcsolat. Ma már megannyi kommunikációs csatorna létezik.... Ha több nem is.... "Szia Kedves! Legyen szép napod/estéd!" Vagy "Hogy telt a napod?" De ennek az érdeklődésnek belülről kell fakadnia és őszintének kell lennie.

1
Mária
Mária küldte
szeptember 18. 13:26

Szerintem, nem szükséges minden nap beszélgetni egymással. Hiszen mindenkinek van munkája, van mivel törődni, megcsinálni egyedül kell mindent. Ha két ember szereti egymást, akkor meg bizik egymásba. Őszinték egymáshoz. Ha ez nem igy van, akkor hiába beszélgetnek mindennap egymással

Norbert
Norbert küldte
szeptember 17. 16:46

Sziasztok Én úgy gondolom hogy nem baj ha nem minden nap beszélgetnek. De persze nem jelenti nálam azt hogy akkor nem is kell. Mert sűrűn illik szerintem ha beszélgetnek egymással egy kapcsolatban. Illetve jó ha tudja hogy merre van a társa. Mivel ez növeli a bizalmat.

Bálint
Bálint küldte
szeptember 15. 18:41

Already hearing the gunshots: Ra-pa-pa-pa-pa-pa - éld a léted Te is tagadásban... úgy tudod, minden kicsikét másabb... 😉

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország