Te is minőségi társkereső oldalt szeretnél használni?

indította: Balázs
Szilvia
Szilvia küldte
március 05. 04:38

Nem sok társkeresőn fordultam meg eddig 2v 3 talán de eddigi legjobb ez az oldal. Jó hogy csak fényképes profilok lehetnek és a képek is szürve vannak. Az is hogy csak komoly kapcsolatot keresőknek. Bár azért így is akad elvétve pár olyan aki csak azt mondja hogy komolyat szeretne, majd kiderül hogy mégsem... Ez nem szűrhető teljes mértékben. Jó a fórum rész, hogy a fejlesztések kapcsán is ki van kérve a társkeresők véleménye. Úgy összességébe már így is jó ahogy most van de jönnek még további okosságok csak meg jobb lehet. ;)

2
Balázs
Balázs küldte
március 04. 21:38

Köszi a hozzászólásokat mindenkinek, és örülök a pozitív visszajelzéseknek is. Igaz a társkereső még koránt sincs kész, nagyon sok újdonság lesz még a következő hónapokban és években is. Amin viszont sokat szeretnék javítani az az oldal ismeretségének növelése. Mivel minden ingyenes, erre sajnos nincs pénzbeli keret. Remélem a Patreon-os támogatási lehetőség be fog indulni hamarosan.

1
Csabi
Csabi küldte
március 04. 20:08

Tényleg tökéletes az oldal!!!! Jobb nem is lehetne! Nem azzal van bajom! Hanem az emberekkel. Nem az itteni emberekkel, hanem úgy általánosságban a mai emberekkel... Csak hogy félreértés ne essék! Persze kivételek mindenhol vannak.. :) Csak ők általában mind foglaltak :)

2
Irén
Irén küldte
február 24. 12:32

Sziasztok! Kedves Balázs! Lehet hogy én egy egyszerű lélek vagyok, de ez a társkereső oldal, már most is úgy van jól, ahogy van. Mondjuk én már akkor is teljesen meg voltam elégedve vele, mikor regisztráltam erre az oldalra, pedig akkor még sem az Eseményfal, sem a Fórum nem volt meg, aminek a létrejötte szerintem egy szuper jó ötlet volt. Mellette pedig még megkötések nélkül nézhetünk meg bárkit, levelezhetünk annyit amennyit csak akarunk, a keresőt beállíthatjuk az igényeink szerint, és még sorolhatnám tovább is az olyan dolgokat, amik a párkeresők igényeit szolgálja. Szerintem az is nagyon jó, hogy csak fényképes profilok lehetnek itt, mert én pl. szeretem ha van valami elképzelésem arról az emberről, akivel éppen beszélgetek. Nem igazán szeretnék egy fantomképpel társalogni. Meg úgy gondolom, hogy hitelesebb az a dolog, amihez az ember az arcát is adja. Szóval száz szónak is egy a vége, szerintem büszke lehetsz a munkádra. Ha valaki esetleg sokáig nem talál itt párt, az biztos nem az oldal hibája, hiszen itt tényleg minden adott a párkereséshez.

3
Levente
Levente küldte
február 24. 07:13

Kedves Balázs! A fórumon jó lenne látnunk a kommentelők neve mellett a kort is. (Korábban így volt.) Felesleges kattintásokat kerülhetnénk el így.

2
Kata
Kata küldte
február 24. 06:58

Gábor! Férfiak szerint vannak csak ideiglenes et akaró nők is, de abban igazad van, hogy a többség tartós kapcsolatot keres. Legalábbis úgy tudom. 😊

Gábor
Gábor küldte
február 24. 06:37

@Kata: hölgyeknél nincs olyan, aki tényleg csak ideiglenes et akar. Ha már összhangba került a pasival, ott is akar maradni.

Kata
Kata küldte
február 23. 16:23

Kedves Gábor! Sajnos nem mindenki lenne őszinte akkor sem. Inkább azt mondja az ideiglenes et kereső is, hogy tartós kapcsolatot keres, hogy minél hamarabb és minél több nőnél/pasinál elérje a célját. Kevesen korrektek.

Gábor
Gábor küldte
február 23. 16:01

Szia Balázs! Segítő szándékkal szólok hozzád! Fontos tudni, hogy ahova regisztrálnak, az milyen jellegű társkereső oldal! Vannak szakosodott keresők, ahol az egy alkalomtól, a több alaklomig tartó kapcsolat megtalálása a cél. Ezt lehetőleg egy ilyen komolyan felépített oldalon, érdemes kizárni, azért, hogy aki ilyen szándékkal portyázik, tegye ezt, az ugyan ilyen kapcsolatot keresők társaságában, ( de ne itt ) így elkerülendő a gondolat, hogy bárkit ilyen szándékkal kereshessenek meg, illetve az is, hogy valaki azért regisztrál, mert erre gondolatik! Mindennek megvan a megfelelő helye! Talán segíthet azon opciók megjelölésének lehetősége is, hogy milyen kapcsolatot keresnek, lazulós baráti beszélgetős kikapcsolódós bármi lehetségest, vagy hosszútávra berendezett, táv, vagy együtt élős kapcsolatot. Természetesen senki nem tudja mit hoz a jövő, de legalább egy iránymegjelölést mutat és ez alapján könnyebb dolga van mindkét félnek, hiszen tudja mit keres, aki jelentkezik, eldönthetné, neki ez vállalható, avagy nem... Mindenképpen kizárólag fotós regisztrációs felületnek van értelme! Esetleg egy lista a levelezésben? A Olvastam, majd reagálok. B Olvastam, majd ha időm engedi, reagálok. C Olvastam, nem reagálok. D Olvasás nélkül töröltem, bocsi! A+B Köszi a megkeresést, lehetséges hogy egymást keressük! C+D Köszi a megkeresést, sajnos nem egymást keressük! Lehet ez mindenkinek segítene... Szíveden viseled e nemes célt, segíteni másoknak a boldogságuk megtalálásában! Köszönöm szépen ezt a hozzáállást és sok sikert kívánok a legnormálisabb, ingyenes társkereső oldal működtetéséhez! Gábor

Mária
Mária küldte
február 23. 13:50

A minőségit én úgy értelmezem - ebben az esetben, - hogy akik itt vannak, ide regisztráltak, azok valahogy gondolják komolyan hogy valóban társat (és nem csupán egy-estés programot, szórakozópartnert keresnek). Az, hogy itt fényképesen jelenünk meg, számomra fontos - nem a kinézet miatt!!! - hanem ez is garantál egyfajta komolyságot, (meglátásom szerint) ha mindenkinek az arcát (is) kell adnia a szándékához. A fényképes megjelenés még abban is segítség, hogy így be tudom azonosítani, hogy kivel váltottam már levelet, vagy volt találkozásom esetleg korábban másik fórumon az adott személlyel :) Az hogy ki mennyit mond el magáról a bemutatkozóban, nem szabnám feltételként, hisz adott esetben árulkodhat akár arról is, hogy az adott embernek látatlanban mennyi közlendője van a másik nem felé. A "mindent majd személyesen" tipusú bemutatkozóval regisztált ember nálam elég kevés bizalmat tud kapni (mert úgy érzem, hogy nincsen közlendője a nemem számára... akár igazam van ebben, akár nincsen). A rövid bemutatkozó úriembereknél számomra már elfogadható. A túl hosszú bemutatkozó is árulkodó lehet, - a megfogalmazás stílusától és az elvárások leírásától függően :)

2
Balázs
Balázs küldte
február 22. 19:22

@Roland: Köszi! Az üzenet írásnál már elég régóta van ilyen opció, talán az adatlapon is megpróbálom ezt. :)

Roland
Roland küldte
február 22. 19:16

Nyilván nagyobb felhasználóbázis arányaiban több potenciális jelöltet jelenthet, ezt csak az oldal ismertségének növekedésével és az oldal hírének terjedésével (akár ajánlással, vagy direkt marketinggel) lehetséges növelni. Kérdés, hogy a mennyiség mikor fordul át a minőség rovására. A komoly kapcsolat jó feltétel lehet, de ezt nem lehet (elő)szűrni, hogy tényleg mindenki így gondolja-e itt, mint elhatározást, feltételt. Javaslat: mivel más topikban már sokadjára merült fel panaszként az, hogy nem nagyon válaszolnak vissza az íróknak, és gyakran ki sem derül, hogy milyen megfontolásból nem reagálnak - az oldal kimondott kérése ellenére -nem volna-e értelme valamiféle elutasítás gombnak? Ha már van az adatlapokon egy "Szimpatikus" gomb, akkor mennyire lenne kényelmesebb egy "Nem tetszik / Elutasítom" gomb, amit megnyomva a rendszer mondjuk küld egy rövid automatizált választ az illetőnek? Ha már akkora fáradtság sokaknak ennyit megtenni, vagy nem szeretnek nemet mondani, akkor ezt egy kattintással letudni? És akkor talán kézzelfoghatóbb lenne egy kicsivel, mintha vársz egy zéró reakcióra? (lehet csak én gondolom így, egy akármilyen nem válasz sokkal elfogadhatóbb, mint egy ignorálás / ghostingolás) Aki mégis szeretne írni egy nemleges választ, mert megtiszteli a másikat vele, az üzenetbe továbbra is meg tudja tenni, aki meg viszolyog tőle vagy lusta, az letudhatná egy ilyen gomb kattintásával. :)

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország