Társkereső Abony

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Abony környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb abonyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány abonyi társkereső bemutatkozása

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Egy abonyi társkereső nő, Zsuzsi (30)

Szeretném megtalálni életem párját! Sajnos egyedül élek így elég magányosak az estéim.

Egy abonyi társkereső férfi, Zsolt (31)

Jól csak a szívével lát az ember, ami lényegesen az a szemnek láthatatlan. ☺

Egy abonyi társkereső nő, Nikolett (34)

Azt hiszem már nem leszek híres rock legenda vagy sportoló, de nem is irigylem őket, mert én meg szeretnék végre megállapodni. Szóval én kicsit zárkózottabb típus vagyok. Persze, biztos izgalmas lenne az első randink, ha tudnék a turnéimról és a drága hotelekről mesélni. De azért remélem így sem fogsz unatkozni, mert szeretek … (pl.: főzni) és imádom … (pl.: a jó ételeket). Többek között ezekről tudnánk egy jót beszélgetni. Végül itt van pár dolog, ami tényleg én vagyok: … Munkahelyem: Kutyákkal foglalkozom … Kedvenc filmem: Szállító … Hobbim: zene, kutyák , …Bemutatkozó szövegem: 47 éves vagyok. Abonyban élek a nagylányommal. Vágyam hogy végre meg találjam a másik felem. Szeretem a szemtől szembeni találkozásokat. Vicces, önmagát mutató nőt keresek. Mottóm: Egyszer élünk! És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.

Egy abonyi társkereső férfi, Attila (47)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Abony

Abony

Pest megye

Abony

+36 (1) 604 3102