Társkereső Acsád

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Acsád környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb acsádi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

acsádi társkereső nők

Első Találkozás

acsádi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online acsádi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb acsádi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes acsádi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as acsádi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as acsádi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es acsádi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es acsádi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti acsádi társkereső férfiak

Néhány acsádi társkereső bemutatkozása

Olyan társat keresek elsősorban aki elfogadja az 5 èves lányomat!Aki szeret kirándulni,táncolni,szînházba, szabadtéri rendezvényekre járni.Akivel lehet nagyokat nevetni.

Egy acsádi társkereső nő, Emőke (45)

Üdvözöllek az oldalamon ! Arra gondoltam inkább azt írom le, hogy kit is keresek mert a sorok közt magam is bemutatom . A nagybetűs Nőt keresem ! Életvidám , mosolygós, érett , magabiztos , nyitott személyiségű legyél , örülnék ha szeretnéd a gyerekeket mivel van egy tündéri 12 éves kislányom . Szeress tervezni , legyen jövőképed , a szavaidnak legyen súlya , végtelenül legyél őszinte , magas érzelmi intelligenciád legyen. Szeress , kimozdulni vagy akár csak otthon pihenni , szeress beszélgetni , és tudd ,hogy kit szeretnél magad mellé . Nos egyenlőre csak ennyit , köszönöm ha elolvastad ! Szívélyes üdvözlettel : Zoltán !

Egy acsádi társkereső férfi, Zoltán (39)

Szia kedves érdeklődő, köszöntelek az adatlapomon! Segítőkész, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, ping-pongozni, sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésed várom leveled.

Egy acsádi társkereső nő, Rita (37)

Ügyeskezű, a koromnál lényegesen fiatalabb, táncot, zenét, kirándulást, barkácsolást szerető pasi vagyok. Jelenleg Németországban élek és dolgozok, még kb. 1 évig. Olyan lányok, asszonyok ismeretségét keresem, akik nyitottak az új dolgokra, nem ragaszkodnak kifejezetten a lakóhelyükhöz. Nem az éveket számolgatják, hanem az a fontos számukra, ki mennyire tud fiatal, ha kell gyerek lenni. Van bennük elég bátorság, egy kis őrültség, bevállalni esetleg mások normáin túl mutató dolgokat. Mindent szabad, ami nem tilos, nem törvénybe ütköző, és senkinek nem okoz kárt, vagy fájdalmat. Az a kérésem kedves hölgyeim, ha írok valakinek, egy válasszal tiszteljen meg! Én is azt teszem.

Egy acsádi társkereső férfi, János (63)

Utazást, túrázást, kulturális programokat kedvelő életvidám társkereső vagyok. Szeretem a színházat, hangversenyt. Az életkor csak egy szám, szerencsére nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok.

Egy acsádi társkereső nő, Fatime (52)

Egy öszinte,humoros,vidám srác vagyok!Nagyon tudok szeretni !

Egy acsádi társkereső férfi, Richárd (33)

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy acsádi társkereső nő, Gyöngyi (40)

Szombathelyen egyedül élek, káros szokásaim nincsenek, sport kedvelő vagyok: 178cm magas, 61 éves, sportos alakú. Szeretek kirándulni, természetben lenni, szép helyeket felkeresni, sportolgatni. Hosszútávú, boldog, vidám kapcsolathoz ismerkedni szeretnék.

Egy acsádi társkereső férfi, Joco (61)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Acsád

Acsád

Vas megye

Acsád

+36 (1) 604 3102