Társkereső Ágasegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ágasegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ágasegyházai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány ágasegyházai társkereső bemutatkozása

Teréz a nevem, és egyedül élek! Oly nehéz magamról írni, szerintem, ha szimpatikus vagyok neked a fotó alapján, jelezd, és lesz miről beszélgetni!Te döntöd el, hogy megfelelk e neked vagy sem! Várom a jelzéseket!

Egy ágasegyházai társkereső nő, Teréz (65)

Szia.Először köszönöm,hogy megnézed a profilomat.Elöször anyi,hogy van egy lányom aki nem él velem,most tizennégy éves.Ez az első mit tudnod kell.Magamrol,hogy nyugott természetű ,mackos vagyok.Családcentrikus ,tisztelettudó is egyben.Raktározásban dolgozom,de kőműves a szakmám,és abban is szoktam dolgozni.Első sorban keresem megértő társamat.Mégegyszer köszönöm ,hogy elolvastad irásom.Nem bő,de egyszerű, tömör.

Egy ágasegyházai társkereső férfi, Lóránd (38)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Ágasegyháza

Ágasegyháza

Bács - Kiskun megye

Ágasegyháza

+36 (1) 604 3102