Társkereső Ágasegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ágasegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ágasegyházai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ágasegyházai társkereső nők

Első Találkozás

ágasegyházai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online ágasegyházai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ágasegyházai társkereső nők

Néhány ágasegyházai társkereső bemutatkozása

Becsületes őszinte hűséges nagyon tudok szeretnimindrnt megteszek azért akku mellettem van,és ezt várom el a partnerektől,egyvalami van ammit nem tudok tolerálni az alkohol

Egy ágasegyházai társkereső nő, Judit (60)

Oszinte kedves embernek tartom magam de nem szeretem fenyezni magam ... Szeretek ismerkedni uj embereket karaktereket es szemijsegeket keresek :)))

Egy ágasegyházai társkereső férfi, Istvan (31)

2 éve özvegy vagyok 3 felnött gyermekem van nem jo egyedül keresem a párom aki dohányzik szereti aközöségi rendezvényeket szeret bulizni vicces szeret utazni lelki társam lenne jokat beszélgetnénk legyen fügettlen és fitt és nem utolso sorban igényes legyen magára és a környezetére ez nagyon fontos és hüséges legyen!

Egy ágasegyházai társkereső nő, Mária (61)

Űdvözlet kedves hölgyeim? Én egy szerény kedve egyszerü férfi vagyok Öszinte kedves udvarias inteligens szeretni tudo férfi lennék! Keresem párom .

Egy ágasegyházai társkereső férfi, István (47)

57 éves, vidám, természetet, zenét, táncot utazást kedvelő barátsagos nő vagyok. Szeretek mindent ami szép, pozitív gondolkodasom sokszor átsegített a nehéz helyzeteken. Szeretek másoknak segíteni, szeretek nő lenni. Rendezett anyagiakkal rendelkezem, keresek egy barátot,/társat/, akivel ezeket az éveket még szebbé tudnánk egyūtt tenni. Mottom: A nő legyen Nő, férfi pedig Férfi.

Egy ágasegyházai társkereső nő, Erika (57)

Imre vagyok nyugdíjas , özvegy szeretnék komoly kapcsolatot találni !nem dohányzom nem italozok ,nem is gyakoroltam soha , hameg nyertem tetszésed írjál és leginkább olyat szeretnék aki hozzám költözne ,.

Egy ágasegyházai társkereső férfi, Imre (71)

Légy üdvözölve kedves Lovag! Hiszek a hagyományos férfi, nő szerepben. Hiszek még akkor is ha az élet más irányba akart terelni. Ha citromot kapsz az élettől csinálj belőle limonádét. Ez a mottóm. Biztosíthatlak csodás limonádét készítek. És főzni is jól tudok. Szerintem. Van egy kis művészi beütésem. Festek rajzolok, de nem ebből élek. Szeretem a nyugalmat, de nyitott vagyok a világra. Sokat utaztam az utóbbi időben és éltem is külföldön. Nem érdekel a pénzed, de légy igényes rendezetten élő. Vöröshajú, barna szemű nőies nő vagyok. Lehet velem jókat beszélgetni, sétálni, motorozni, kirándulni, filmet nézni, grillezni, főzni, eggyütt festeni, rajzolni, kertészkedni. Vidéken élek , a felnőtt fiammal kutyámmal macskámmal. A válást már rég kihevertem. Társra gondolatom akihez tartozhatom.

Egy ágasegyházai társkereső nő, Anna (54)

Szia.Először köszönöm,hogy megnézed a profilomat.Magamrol,hogy nyugott természetű ,mackos testalkatú vagyok.Családcentrikus ,tisztelettudó is egyben. Keresem megértő társamat, kivel megozthatom az élet örömeit...A szémélyes találkozás dönt ell mindent.Szerintem.Mégegyszer köszönöm ,hogy elolvastad.(Nem bő,de egyszerű,.)..

Egy ágasegyházai társkereső férfi, Lóránd (40)

Tematikus társkereső
Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Ágasegyháza

Ágasegyháza

Bács - Kiskun megye

Ágasegyháza

+36 (1) 604 3102