Társkereső Álmosd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Álmosd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb álmosdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

álmosdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online álmosdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb álmosdi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb álmosdi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes álmosdi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes álmosdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as álmosdi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es álmosdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti álmosdi társkereső férfiak

Néhány álmosdi társkereső bemutatkozása

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy álmosdi társkereső nő, Judit (48)

Egy álmosdi társkereső férfi, Attila (39)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy álmosdi társkereső nő, Katalin (42)

Szemelyesen többet megtudhatsz a találkozon mert irhatok ide bármit is

Egy álmosdi társkereső férfi, Norbert (28)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy álmosdi társkereső nő, Marika (51)

Szép napot. László vagyok . Keresem azt a nőt aki a másik felem Lene Rengeteg hobim van imadok főzni. Rendezet anyagi háttérrel rendelkezem

Egy álmosdi társkereső férfi, László (30)

Komoly kapcsolat céljából társam keresem. Nem a programokért vagyok itt. Szeretném a boldogságot újra megtalálni valaki mellett. Szeretek sétálni kirándulni, olvasni, ha van időm. Szeretem a különböző kultúrák zenéjét hallgatni. A gyerekeim fontosak az életemben, de szeretném megtalálni társamat.

Egy álmosdi társkereső nő, Annamária (42)

Komoly kapcsolatot keresek, van egy 11 éves kislanyom akit 7 éve egyedül nevelek.nem anyukát keresek neki, csak párt magamnak.Akivel szeretnék minél hamarabb összeköltözni,Rossz így egyedül.Ha gondolod írj rám és ismerjük meg egymast.

Egy álmosdi társkereső férfi, Zsolt (47)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Álmosd

Álmosd

Hajdú-Bihar megye

Álmosd

+36 (1) 604 3102