Társkereső Álmosd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Álmosd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb álmosdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

legnépszerűbb álmosdi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes álmosdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti álmosdi társkereső férfiak

Néhány álmosdi társkereső bemutatkozása

Nem születtem grófnak, de nem is baj, túlélem e nagy csapást. Akinek nem tetszik a személyem, keressen magának mást!

Egy álmosdi társkereső nő, Katalin (63)

Szeretnék egy értelmes lánnyal beszélni :D :D Merem remélni h létezik ilyen kerek e földön :)

Egy álmosdi társkereső férfi, Zsolt (29)

Egyszerű kedves vidám vagyok igaz sokszor átvertek megcsaltak de mindig talpra álltam.Van két fiam akiket imádok.Nagyon szeretek sütni főzni.

Egy álmosdi társkereső nő, Anita (41)

Szép napot. László vagyok . Keresem azt a nőt aki a másik felem Lene Rengeteg hobim van imadok főzni. Rendezet anyagi háttérrel rendelkezem

Egy álmosdi társkereső férfi, László (31)

Az elveimből nem engedek. Nagyon szeretek kirándúlni.IMádom a természetet.Nincsenek különösebb elvárásaim, mint hogy becsületes és korrekt legyen a másik fél.

Egy álmosdi társkereső nő, Marika (66)

Komoly kapcsolatot keresek, van egy 11 éves kislanyom akit 7 éve egyedül nevelek.nem anyukát keresek neki, csak párt magamnak.Akivel szeretnék minél hamarabb összeköltözni,Rossz így egyedül.Ha gondolod írj rám és ismerjük meg egymast.

Egy álmosdi társkereső férfi, Zsolt (47)

Komoly kapcsolat céljából társam keresem. Nem a programokért vagyok itt. Szeretném a boldogságot újra megtalálni valaki mellett. Szeretek sétálni kirándulni, olvasni, ha van időm. Szeretem a különböző kultúrák zenéjét hallgatni. A gyerekeim fontosak az életemben, de szeretném megtalálni társamat.

Egy álmosdi társkereső nő, Annamária (42)

"Figyelj csak! És kérlek olvass.... Jó lenne valami társulás. Egy igényes max 46 éves hölggyel!! Olyan kölcsönösen előnyös mindkettőnknek. Nekem igazából kell egy bajtárs . Akiben bízhatok. Meg fedezi a hátam. Nagyon kellene, mert egyedül nem tudok mindent megoldani. Meg hát, van, amit nem is akar az ember. Hogy én mit akarok? Jó, hogy kérdezed. Tényleg, erről feltétlenül beszélnünk kell, mielőtt társulunk. Neeeem, ne viccelj, átgondoltam. Vagyis, hát nem is igazán tudom. Nem nagy dolgokat, ne félj. Ilyen kis szentimentális hülyeségeket. Hogy az milyen? Na, várj csak! Mindjárt mondom. Például, meginni egy italt péntek délután, valahol a a Nagytemplom kornyékén. Vagy ott a Nagyálomásnál, na, ott pont van egy. Ilyeléggé old school hely, szerintem tetszene neked.Vagy ehetnénk egy fagyit is, amikor olvad a város. A sós karamellást próbáltad már? Tudom, hogy közhelyes, de a Nagyerdőnél is jó lenne kiülni. Aztán mikor már elég volt ebből a Debreceni posványból, eltűnni pár napra a Balatonra. Lenne olyan, hogy nehezen aludnánk el az átforrósodott szobában. Én meg mosolyogva nézném reggel, ahogy a redőnyön keresztül a napsugár mintákat rajzol arra a helyes arcodra. Igen, egyszer szét kellene ázni az esőben. Meg színházba is kellene menni, egész jó előadások lesznek a Debreceni szinházban. Jó lenne piacra menni, meg paradicsomot venni, áfonyát és málnát,epret, hogy a három között mi az összefüggés, azt ne kérdezd,csak így jutott eszembe. Még mi van a listán? Nem, dehogyis, nincs még vége, kifogyhatatlan vagyok ötletekből. Mondjuk, válasszunk ki egy nagyon nyári dalt, amiről a másik jut az eszünkbe. Panaszkodjunk a munka, meg az uborkaszezon miatt, aztán vágjuk a centit a szabadságig. Tudod, amikor eltűnünk pár napra a Balatonra. Ott bekenhetjük egymás hátát naptejjel, meg idióta képeket készíthetünk, miközben nagyon sokat röhögünk, és még többet röhögünk majd, amikor visszanézzük őket. Valahol énekelni kellene egy buliban hajnalig.(bár nem tudok) Másnap meg a redőny mögött kuksolni a hűvös szobában fejfájással. Sétálni is lehetne egyet a városban éjszaka,de a tópart is remek. Vagy kimenni a Rómaira. Lesz egy koncert, amire eljöhetnél. Olykor meg igazán mondhatnád, hogy jóképű vagyok. Néha rajtam felejthetnéd a tekintetedet.....Ha ez mind jól megy, lehet, hosszabb időre is társulhatnánk." 🙂 Csak egy kósza ötlet,hátha tetszik neked is.... Mindezt egy 39 éves,98 kg-os 174cm magas, barnás hajú,barnaszemu,dohányzó,néha Debrecenbe lako (Erdélyi) pasival!!??

Egy álmosdi társkereső férfi, László (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Álmosd

Álmosd

Hajdú-Bihar megye

Álmosd

+36 (1) 604 3102