Társkereső Álmosd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Álmosd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb álmosdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

álmosdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online álmosdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb álmosdi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb álmosdi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes álmosdi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes álmosdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es álmosdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti álmosdi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti álmosdi társkereső férfiak

Néhány álmosdi társkereső bemutatkozása

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy álmosdi társkereső nő, Katalin (42)

30 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Miskolcon, a hajnali órákban. Azóta sok minden történt, és Debrecenben tengetem napjaimat. Nem szeretek hazudni, írhatnék ide egetrengető dolgokat, óriási programokat amiket képzeletben átéltem, de ez nem az én stílusom. Jobban szeretem az őszinteséget, az egyenes beszédet. Ha vetít az ember, abból előbb-utóbb úgyis csak baj van. :) Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket bárki is elolvassa, ha igen, akkor már különlegesebb vagy mint a nagy átlag. Hisz nem csak az első benyomás, hanem a másik gondolatai is érdekelnek. Ez esetben talán illendő párat meg is osztanom. Nos, romantikus alkat vagyok, szeretem a másikat meglepni, örömet okozni. Tudok főzni/sütni és nem félek használni ezen tudásom, hogy meglepetést okozzak. :D Igyekszem odafigyelni, hogy mozogjak, hisz ülőmunkát végzek, ez különösen fontos úgy vélem. Mit írhatnék még... Ide szerintem már kevesen jutnak el. Ha ide is eljutottál nagyon büszke vagyok rád. és remélem megismerkedhetünk!

Egy álmosdi társkereső férfi, Imre (31)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy álmosdi társkereső nő, Marika (51)

Egy álmosdi társkereső férfi, Attila (40)

Az elveimből nem engedek. Nagyon szeretek kirándúlni.IMádom a természetet.Nincsenek különösebb elvárásaim, mint hogy becsületes és korrekt legyen a másik fél.

Egy álmosdi társkereső nő, Marika (65)

Szemelyesen többet megtudhatsz a találkozon mert irhatok ide bármit is

Egy álmosdi társkereső férfi, Norbert (28)

Komoly kapcsolat céljából társam keresem. Nem a programokért vagyok itt. Szeretném a boldogságot újra megtalálni valaki mellett. Szeretek sétálni kirándulni, olvasni, ha van időm. Szeretem a különböző kultúrák zenéjét hallgatni. A gyerekeim fontosak az életemben, de szeretném megtalálni társamat.

Egy álmosdi társkereső nő, Annamária (42)

Szép napot. László vagyok . Keresem azt a nőt aki a másik felem Lene Rengeteg hobim van imadok főzni. Rendezet anyagi háttérrel rendelkezem

Egy álmosdi társkereső férfi, László (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Álmosd

Álmosd

Hajdú-Bihar megye

Álmosd

+36 (1) 604 3102