Társkereső Hajdúsámson

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdúsámson környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hajdúsámsoni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hajdúsámsoni társkereső nők

Első Találkozás

hajdúsámsoni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hajdúsámsoni társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online hajdúsámsoni társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúsámsoni diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúsámsoni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hajdúsámsoni keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes hajdúsámsoni keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúsámsoni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúsámsoni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúsámsoni társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúsámsoni társkereső férfiak

Néhány hajdúsámsoni társkereső bemutatkozása

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy hajdúsámsoni társkereső nő, Judit (48)

30 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Miskolcon, a hajnali órákban. Azóta sok minden történt, és Debrecenben tengetem napjaimat. Nem szeretek hazudni, írhatnék ide egetrengető dolgokat, óriási programokat amiket képzeletben átéltem, de ez nem az én stílusom. Jobban szeretem az őszinteséget, az egyenes beszédet. Ha vetít az ember, abból előbb-utóbb úgyis csak baj van. :) Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket bárki is elolvassa, ha igen, akkor már különlegesebb vagy mint a nagy átlag. Hisz nem csak az első benyomás, hanem a másik gondolatai is érdekelnek. Ez esetben talán illendő párat meg is osztanom. Nos, romantikus alkat vagyok, szeretem a másikat meglepni, örömet okozni. Tudok főzni/sütni és nem félek használni ezen tudásom, hogy meglepetést okozzak. :D Igyekszem odafigyelni, hogy mozogjak, hisz ülőmunkát végzek, ez különösen fontos úgy vélem. Mit írhatnék még... Ide szerintem már kevesen jutnak el. Ha ide is eljutottál nagyon büszke vagyok rád. és remélem megismerkedhetünk!

Egy hajdúsámsoni társkereső férfi, Imre (31)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy hajdúsámsoni társkereső nő, Katalin (42)

Sziasztok :) Attila vagyok egy kedves, rendes srác aki párt keres :)

Egy hajdúsámsoni társkereső férfi, Attila (26)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy hajdúsámsoni társkereső nő, Marika (51)

a nevem Bálint 66 éves eelvált 2gyerekem van 4unokám nem velem élnek nem dohányzom ritkán iszom alkoholt mozgáskorlátozot nyugdijas vagyok

Egy hajdúsámsoni társkereső férfi, Bálint (66)

Őszinte,hűséges tàrsam keresem,komoly kapcsolat céljàból!

Egy hajdúsámsoni társkereső nő, Ildikó (41)

Hello ismerkedés céljából vagyok fent hosszú távú kapcsolatott keresek.Dolgozok szeretek fözni mellete szorakozni is szoktam de a sport soha nem marad el.:D

Egy hajdúsámsoni társkereső férfi, Miklos (22)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hajdúsámson

Hajdúsámson

Hajdú-Bihar megye

Hajdúsámson

+36 (1) 604 3102