Társkereső Balatonfüred

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balatonfüred környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balatonfüredi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány balatonfüredi társkereső bemutatkozása

Sportos-sportot kedvelő laza fiatalos jokedvű vidám.

Egy balatonfüredi társkereső nő, Kriszta (47)

Ha valami èrdekel kèrdezz nyugodtan

Egy balatonfüredi társkereső férfi, Gergely (24)

Kedves, jó kedvű, vidám, fiatalos vagyok. Hasonló egyéniségű, őszinte, független férfikkal ismerkednék.

Egy balatonfüredi társkereső nő, Csilla (46)

"A mosoly ingyen van, mégis megfizethetetlen!" "Bonyolult az életünk, de végül a szerelem mindent leegyszerűsít." (B. füreden és Ausztriában élek.)

Egy balatonfüredi társkereső férfi, Jana (40)

Az ÖRÖK kíváncsi típus vagyok. Egy igazi fekete bárány, aki nem érzi jól magát a nyájban. Minden érdekel, hogy mi, miért és hogyan működik a világban, az életben... Külsőre nem vagyok az a tipikus "nőcis" alkat.Magyarul kocsidísznek alkalmatlan vagyok, de egy előnyöm van! Nem szokott fájni a fejem!!!! Nem nézek TV-t. Imádok nevetni! Nekem nincs semmim, de megvan mindenem amire szükségem van. Ennek ellenére mégsem a PIN-kódod érdekel, hanem Te! Nem szponzort keresek, hanem egy egészséges hús-vér társat, mérhetetlen humorérzékkel!

Egy balatonfüredi társkereső nő, Éva (50)

50 éves, fiatalos férfi vagyok. Egy gyermekem van, Balatonfüreden élek. Vendéglátasban dolgozom, hosszú éveket külföldön töltöttem. Ikrek csillagjegy szülötte vagyok, keresek egy hozzám hasonló gondolkodású, klassz hölgyet.

Egy balatonfüredi társkereső férfi, Miklós (50)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Balatonfüred

Balatonfüred

Veszprém megye

Balatonfüred

+36 (1) 604 3102