Társkereső Balatonszárszó

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balatonszárszó környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balatonszárszói társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

balatonszárszói társkereső nők

Első Találkozás

balatonszárszói társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online balatonszárszói társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb balatonszárszói diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes balatonszárszói keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes balatonszárszói keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as balatonszárszói társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es balatonszárszói társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es balatonszárszói társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti balatonszárszói társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti balatonszárszói társkereső férfiak

Néhány balatonszárszói társkereső bemutatkozása

Szia!A barátaim szerint nagyon vidám ember vagyok,sokat nevetek.Szeretek zenét halgatni,imádok táncolni,akár fözés közben is.Nem dohányzom,de ha te igen nem zavar.Moziba szeretek járni,a film mindegy,mindent megnézek.Szeretem az állatokat,kicsitöl a nagyig.Szeretek túrázni,határ a csillagos ég.😃Meg kell ismerni és a többi már a jövöé.

Egy balatonszárszói társkereső nő, Anita (44)

Tisztelt Hölgyeim! Mindazokat kérem, akik engem keresnek, vegyenek fel a bakancslistájukra, mert tudjuk, ha ebből valami kimarad, nem lesz teljes az életünk. Nem állítom egyértelműen, hogy egy kitartóan fiatalodó, egyre vonzóbb illető benyomását akarom kelteni, de az ellenkezője sem olyan ütemben halad, mint ahogy az elő van írva. Képességeimhez mérten próbálok lemaradni időben előre haladó férfitársaim közösségétől, melynek sikeréről csak az tud meggyőződni, aki személyesen jár utánam. Én ritkán járok magam után, ezért amikor magammal szembe jövök, néha meg sem ismerem magam. De ez föl sem tűnik, mert hihetetlen mennyien jönnek szembe, akiket még sosem láttam. Aki nem szeretne látni, hát az az igazi vak randi. Nincs kirívóan kedvenc elfoglaltságom, hisz szeretek jönni-menni vízben, szárazon, levegőben is. Kedvelem a filmeket, zenét, asztali teniszt, úszást, kerékpározást és legfőképp arra vágyom, hogy a párom boldogságát szolgálja minden tevékenységem! Így hát bátorítok mindenkit, akinek van hozzámfűzni valója, ragadja meg az alkalmat és Hölgyek előnyben! Ha valaki csak a fényképemre kíváncsi, lebeszélném a továbbiakról, mert ha a sorok között nem olvasott semmi megnyerőt, a külsőm már nem fog sokat változtatni rajta. A mi korunkban már fontosabbak a belső értékek.

Egy balatonszárszói társkereső férfi, Károly (68)

Alapjában véve vidám, kirándulást, biciklizést, nagy sétákat mozit színházat kedvelő hölgy vagyok , hobbym a kertészkedés. Legfontosabb közlendőm két kismanóm van, akik velem élnek. Röviden ennyi a többi úgyis kiderül. Tartós kapcsolatban bízva regisztráltam. Téged kereslek amennyiben nem füstölögsz, független , lehetőleg tetoválás nélküli vagy csak diszkrét " dísszel" rendelkező férfi vagy!

Egy balatonszárszói társkereső nő, Anna (45)

beszégető társt vagy nyitot kapcsolatot keresnék akki kiváncsi rám üzenetben kérdezhet

Egy balatonszárszói társkereső férfi, Gábor (35)

Attól felek bármit is írok,reménytelen hogy megtalálom a párom. Én egy szeretetre méltó ,kedves, vidám alaptermészetű Nő vagyok. Keresem azt a Férfit,aki kézen fog és bemutatja az ő világát. Mint egy Kékszakáll,Ígérem, nem nyittatom ki a hetedik ajtót. Ha tetszik amit látok és arra kérsz maradjak,maradok. Hogy meddig? Csak rajtunk múlik. Olyan keressen, aki művelt,van humora,becsületes, őszinte, Van igénye színházra,koncertekre, utazásra,aki nem csak otthon üldögél. Van ilyen?Jelentkezzen!

Egy balatonszárszói társkereső nő, Marianna (64)

Szilárd vagyok 37 leszek Május 5-én kedves aranyos vidám tisztelet tudó hűséges.Szeretem a zenét,filmeket,természetet,biciklizni,kirándulni.

Egy balatonszárszói társkereső férfi, Szilárd (37)

Nem tudom mi lenne a megfelelő bemutatkozás! Mert amit magamról írnék azt nem biztos ,hogy itt felismerik bennem. Tudok normálisan és kultúráltan kommunikálni. Intelligensnek tartom magam. Megértem ha valamire azt mondják hogy nem. Elfogadom mások véleményét ,ha nem is étek egyet vele! Nem a pehely súlyú csoprtba tartozom. Tudok és értem a viccet! Olvasáshoz szemüveget viselek! Aki úgy gondolja hogy meg tud fejteni engem bátran írjon. Mert néha én sem igazodok ki magamon. Hűséges vagyo. Van hogy csak begubózni szeretek,de vagy a nyüzsgést! Ha kedvem tartja kreatívkodom. Az ajándékozást nem kötöm az ünnepekhez! Ha zsíroskenyér a vacsora azt sem bánom,fel lehet azt is dobni egy szál gyertyával meg egymásra figyeléssel!

Egy balatonszárszói társkereső nő, Gabriella (54)

Az vagyok aki vagyok nem az akit szeretnél magamról:: hüséges vagyok,vicces,humoros ,odaadó, a megcsalást elenzem minddigis ezutánis én komoly kapcsolatot keresek akivel le tom kötni magam

Egy balatonszárszói társkereső férfi, Gommby (35)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Balatonszárszó

Balatonszárszó

Somogy megye

Balatonszárszó

+36 (1) 604 3102