Társkereső Békésszentandrás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Békésszentandrás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb békésszentandrási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

békésszentandrási társkereső nők

Első Találkozás

békésszentandrási társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online békésszentandrási társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online békésszentandrási társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb békésszentandrási diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes békésszentandrási keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as békésszentandrási társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as békésszentandrási társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es békésszentandrási társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es békésszentandrási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti békésszentandrási társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti békésszentandrási társkereső férfiak

Néhány békésszentandrási társkereső bemutatkozása

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy békésszentandrási társkereső nő, Szilvi (32)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, vágyaimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsvágyat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy békésszentandrási társkereső férfi, Lajos (60)

Kedves leendő társam! Én egy vidám természetű ember vagyok. Szeretnék megismerni valakit, hiszen azért vagyok itt! Ha kicsit is szimpatikusnak találsz kérlek írj! Üdv Kati

Egy békésszentandrási társkereső nő, Katalin (52)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, testileg és lelkileg is.

Egy békésszentandrási társkereső férfi, István (38)

Magamrol anyit. Nagyon szeretek főzőcskezni. És persze tudok is. Szeretek a szabadban lenni. Szeretek kirándulni. Társaság kedvelő vagyok leginkabb a kedves figyelmes ferfiak szinpatikusak. Egy gyerekem van. Ha valamit még tudni akarsz irj privátban:)

Egy békésszentandrási társkereső nő, Vivien (38)

Szia, Peti vagyok! Tartós kapcsolatot keresek!!!!! egy különleges, egyedi tartós kapcsolatot!! Külföldön kamionozok, 16 különböző országba szállítok. (Anglia, Írország, Portugália, Spanyolország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Németország, Dánia, Svédország, Lengyelország, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, ) Emellett van egy YouTube videó blog vállalkozásom ahol a kamionos életemet dokumentálom és ismertetem több 10.000 emberrel. Életem a kamionozás éppen ezért olyan nőt keresek magam mellé aki szintén érdekelt ebben a kamionos témába :) Olyan nőt aki unja a szürke hétköznapokat és kirándulna velem, szívesen csavarogna velem a világon mindenfele teljesen ingyen és szívesen dolgozna velem mint sofőr, olyat akinek elege van a Magyar éhbérből és szeretne többet keresni, amiből megtudja alapozni az életét, avagy a közös életünket. Egyéb infók 1. Előnyben a nem dohányzó egészség tudatos nők! :) 2. A távolság számomra nem akadály van autóm, abba meg üzemanyag :) 3. Angolul beszélek, autodidakta módon tanultam a nyelvet, már 4 éve nem nézek Magyar filmeket, csak Angolt. Könyveket is Angol nyelven olvasom, a kedvencem : Secrets of the Millionaire Mind. 4. Hobbim benne van a leírtakba: Vezetés, Youtube, Szereplés, Világ körüli utazás, Angol nyelv

Egy békésszentandrási társkereső férfi, Péter (27)

„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." /Ernest Hemingway/

Egy békésszentandrási társkereső nő, Ria (45)

Sziasztok! Csongi vagyok, komoly kapcsolat miatt regisztráltam az oldalra :) Imádok sütni-főzni, szakácsként végeztem, jelenleg egy tanyán élek és a saját,otthon készült termékeim forgalmazom. Hiszem, hogy minden személyesen dől el, ismerjük meg egymást 😀

Egy békésszentandrási társkereső férfi, Csongor (33)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Békésszentandrás

Békésszentandrás

Békés megye

Békésszentandrás

+36 (1) 604 3102