Társkereső Hódmezővásárhely

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hódmezővásárhely környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hódmezővásárhelyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hódmezővásárhelyi társkereső nők

Első Találkozás

hódmezővásárhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hódmezővásárhelyi társkereső férfiak

Néhány hódmezővásárhelyi társkereső bemutatkozása

Szeretem a természetet, állatokat, szeretek sportolni, a szabadban lenni. Nem dohányzom. Hasonló beállítottságú férfit keresek, hosszútávú kapcsolat reményében.

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Orsi (32)

Szia köszi hogy meg néztél,komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide. Remélem meg találom a párom ,ha szereted a humoros Jó kedvű,vidám ugyanakkor határozott egyéniséget akor írj bátran szép napot :)

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Péter (30)

Évek óta egyedül élek! Páromat keresem,aki elfogad,megért. Kicsit tartok az esetleges változástól,mert meg szoktam már,hogy magam vagyok,de még is hiányzik mellőlem valaki! Nem jó egyedül!

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Ildikó (52)

Szia, egy jókedélyű fiatal srác vagyok, szeretem a zenét , a sportot, a mozit és a koncerteket. A házi bulikat részesítem előnybe, amikor egy jó társaság összeverődik. Hasonló érdeklődés körű lányok válaszát várom.

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Tóth (23)

Kedves Látogató! Egy életvidám, optimista, mindig mosolygós nő vagyok. Nem vagyok tökéletes, nem is szeretnék az lenni, vannak hibáim, de én így érzem jól magamat. Követtem el hibákat, de azok tettek azzá, aki vagyok. Semmit sem csinálnék másképp, így vagyok boldog. Unatkozni nemigen lehet mellettem, de legyen elég ennyi. A többi úgyis kiderül, ha eljutunk a személyes találkozóig.

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Viktória (30)

Sziasztok. Egy olyan srác vagyok, aki szeretne egy olyan kapcsolatot, aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Gondoskodó, szerető, féltő, de komoly is. Szeretek a partneremmel foglalkozni, minden féle téren. Szeretem a mulatós zenét, mivel jómagam is zenélek. Szívesen játszom szerelmes dalokat, amivel páromat meghódítom. Ha többet szeretnél megtudni rólam, írj bátran.

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Szabolcs (43)

"Egy csajszi szájából" "Leszállt egy angyal és megkérdezte, mit kívánok. Azt suttogtam, nem vágyok másra, csak valakire, akinek kócosan, elnyűtten is szép vagyok. Aki zuhany alá, és lemossa rólam a nap fáradalmait. Aki nem bírja ki, hogy ne érintsen meg, ha elmegy mellettem. Akit érdekel, hogy vagyok, és aki nagyon jól tudja, hogy amikor ellököm, akkor van a legjobban szükségem rá. Valakire vágyom, akinek végre első lehetek, akinek nem ciki bármikor fogni a kezemet, aki tudja, hogy az életében akar tudni, és nem bizonytalan, aki velem tervez. Valakire, akit nem kell figyelnem a szemem sarkából, hogy mikor lép le, mert nem fog. Valakire, akinek igazán fontos vagyok. "

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Györgyi (48)

Üdv mindenkinek,Miklós vagyok hódmezővásárhelyről,39 éves,egyedülálló,gyermektelen,dolgozó férfi,komoly kapcsolat reményében ismerkednék,vásárhelyi vagy környékbeli hölggyel aki 25 és 45 éves kor között van,de semmi jónak nem vagyok elrontója,nyugodtan írjatok,találkozzunk,egy kv-ra vagy sütire,a személyes találkozás mindig többet mutat egy emberből még ha 15-20 percig tart is!Hajrá hölgyeim csak bátran,ha csak a monitort nézzük mi pasik is meg ti hölgyek is akkor nem jutunk előre! :) :) :)

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Miklós (40)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely

Csongrád megye

Hódmezővásárhely

+36 (1) 604 3102