Társkereső Hódmezővásárhely

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hódmezővásárhely környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hódmezővásárhelyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hódmezővásárhelyi társkereső nők

Sziasztok! Kitti vagyok. Komoly hódmezővásárhelyi társkereső férfiak jelentkezését várom.
Szia! Komoly, hosszú távú kapcsolat reményébe regisztráltam az oldalra. "Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és beszélgetni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogamon. A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije Mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz. Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez. Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó. Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem. Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat. És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. A sors-társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez. Csak hozzám, mert én Én vagyok."

Kitti

28
Kedves hódmezővásárhelyi társkereső

Első Találkozás

hódmezővásárhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hódmezővásárhelyi társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb hódmezővásárhelyi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb hódmezővásárhelyi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hódmezővásárhelyi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes hódmezővásárhelyi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hódmezővásárhelyi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as hódmezővásárhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hódmezővásárhelyi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hódmezővásárhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hódmezővásárhelyi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hódmezővásárhelyi társkereső férfiak

Néhány hódmezővásárhelyi társkereső bemutatkozása

Szeretem a természetet, állatokat, szeretek sportolni, a szabadban lenni. Nem dohányzom. Hasonló beállítottságú férfit keresek, hosszútávú kapcsolat reményében.

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Orsi (32)

46 éves vagyok nős de külön élünk 21 év után ,társam keresem a következő 21 évre. Van 2 gyermekem a lányom már felnőtt a fiam 11 éves. Csak komoly az a jóban rosszban kapcsolat érdekel,aki holnap világgá megy ma ne írjon .

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Zoltán (46)

Évek óta egyedül élek! Páromat keresem,aki elfogad,megért. Kicsit tartok az esetleges változástól,mert meg szoktam már,hogy magam vagyok,de még is hiányzik mellőlem valaki! Nem jó egyedül!

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Ildikó (53)

Sziasztok írhatnék sok mindent,de nem biztos,hogy te is így látsz! Ezért ha valami érdekel kérdezz! A személyes találkozóban hiszek,ha ott tetszem rendben,ha nem nincs félre értés! Komoly kapcsolatot keresek! Szép napot kedves látogató.

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Pál (56)

Kedves Látogató! Egy életvidám, optimista, mindig mosolygós nő vagyok. Nem vagyok tökéletes, nem is szeretnék az lenni, vannak hibáim, de én így érzem jól magamat. Követtem el hibákat, de azok tettek azzá, aki vagyok. Semmit sem csinálnék másképp, így vagyok boldog. Unatkozni nemigen lehet mellettem, de legyen elég ennyi. A többi úgyis kiderül, ha eljutunk a személyes találkozóig.

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Viktória (31)

Komoly kapcsolatott keresek megbizható dolgozó 43-èves dohanyzö fèrfi vagyok!!! Sokat dolgozom de a szabad idöm szeretem pihenèsel sètalásal tölteni szeretek főzni is ha van rá idöm! Jelezd ha szimpatikusnak találsz ès azonal válaszolok de igazan csak szemèlyesen lehe egymást megismerni! Köszönöm hogy elolvastad

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Róbert (43)

"Egy csajszi szájából" "Leszállt egy angyal és megkérdezte, mit kívánok. Azt suttogtam, nem gondolatok másra, csak valakire, akinek kócosan, elnyűtten is szép vagyok. Aki zuhany alá, és lemossa rólam a nap fáradalmait. Aki nem bírja ki, hogy ne érintsen meg, ha elmegy mellettem. Akit érdekel, hogy vagyok, és aki nagyon jól tudja, hogy amikor ellököm, akkor van a legjobban szükségem rá. Valakire gondolatom, akinek végre első lehetek, akinek nem ciki bármikor fogni a kezemet, aki tudja, hogy az életében akar tudni, és nem bizonytalan, aki velem tervez. Valakire, akit nem kell figyelnem a szemem sarkából, hogy mikor lép le, mert nem fog. Valakire, akinek igazán fontos vagyok. "

Egy hódmezővásárhelyi társkereső nő, Györgyi (48)

Üdv mindenkinek,Miklós vagyok hódmezővásárhelyről,39 éves,egyedülálló,gyermektelen,dolgozó férfi,komoly kapcsolat reményében ismerkednék,vásárhelyi vagy környékbeli hölggyel aki 25 és 45 éves kor között van,de semmi jónak nem vagyok elrontója,nyugodtan írjatok,találkozzunk,egy kv-ra vagy sütire,a személyes találkozás mindig többet mutat egy emberből még ha 15-20 percig tart is!Hajrá hölgyeim csak bátran,ha csak a monitort nézzük mi pasik is meg ti hölgyek is akkor nem jutunk előre! :) :) :)

Egy hódmezővásárhelyi társkereső férfi, Miklós (40)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely

Csongrád megye

Hódmezővásárhely

+36 (1) 604 3102