Társkereső Derecske

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Derecske környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb derecskei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány derecskei társkereső bemutatkozása

Őszinte, kedves, nyitott srác vagyok. Kalandvágyó vagyok, minél többet szeretnék látni a világból. Azokért akiket szeretek bármire hajlandó vagyok. Olyan lányt keresek komoly kapcsolatra aki nem földhöz ragadt, szintén kalandvágyó, életvidám, kedves, aranyos, szereti az újdonságokat és szereti az állatokat. Akit csak a pénz vagy autó érdekel azok kíméljenek.

Egy derecskei társkereső férfi, Tamás (24)

Üdvözöllek kedves érdeklődő! Örülök,szánsz rám pár percet. Elvált,életvidám fiatalember vagyok. Végleges társam keresem,akivel szebbé tudjuk tenni egymás napjait,és szeretetben,békében élhetünk. Mezőgazdaságban dolgozom. Gazdálkodóként növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozok. Gyerekem nincs. Normális,értékrenddel rendelkezem. Kaland,laza és szex kapcsolat kizárva! Elsősorban vidéken élő,és a vidéki életet szerető lányt,keresek. Köszönöm,hogy elolvastad.Elnézést kérek,mindenkitől,de az alkoholnál téveset írtam,hogy gyakran. Nem iszok egyáltalán alkoholt.

Egy derecskei társkereső férfi, Zoltán (40)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Derecske

Derecske

Hajdú-Bihar megye

Derecske

+36 (1) 604 3102