Társkereső Derecske

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Derecske környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb derecskei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

derecskei társkereső nők

Első Találkozás

derecskei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online derecskei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online derecskei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb derecskei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb derecskei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes derecskei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes derecskei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as derecskei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es derecskei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es derecskei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti derecskei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti derecskei társkereső férfiak

Néhány derecskei társkereső bemutatkozása

Úgynevezett intellektuális nő vagyok, és ettől 10.000 férfiból 9900 azonnal elmenekül, de az a 9900 nem tudja, hogy egy intellektuális nő milyen kreatív az élet minden területén. Szeretek minőségi módon élni, és olyan férfit keresek, akinek van stílusa, aki tudja, hogy a borból melyik évjárat a jó, és a pezsgős üvegen mit jelent a jelző. Aki ezek után még nem menekült el, arra én is kíváncsi vagyok...

Egy derecskei társkereső nő, Erika (49)

Csaba vagyok, Derecskén lakom és dolgozom. Szeretem a természetet, az állatokat. Komoly kapcsolat reményében szeretnék megismerkedni korban hozzám illő, őszinte, kedves, becsületes hölggyel.

Egy derecskei társkereső férfi, Csaba (40)

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy derecskei társkereső nő, Judit (48)

Őszinte, kedves, nyitott srác vagyok. Kalandgondolató vagyok, minél többet szeretnék látni a világból. Azokért akiket szeretek bármire hajlandó vagyok. Olyan lányt keresek komoly kapcsolatra aki nem földhöz ragadt, szintén programgondolató, életvidám, kedves, aranyos, szereti az újdonságokat és szereti az állatokat. Akit csak a pénz vagy autó érdekel azok kíméljenek.

Egy derecskei társkereső férfi, Tamás (25)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy derecskei társkereső nő, Katalin (42)

Megkérdezték páran hogy miért nem változok meg, De erős maradok mert a világ átkozott lett, A tesókért a harcban én magam áldozom fel, Hogy dicsőséget nyerjek nekem csak három szó kell. Tisztesség,becsület, szìv, hiányzik a békessèg, A túlzott hatalom gondolattól vesztett a képesség, Nekem van már bizalmam és hitem határtalan, Bolond ki azt hiszi hogy a Sharkman parába van.!!

Egy derecskei társkereső férfi, Pisti (22)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy derecskei társkereső nő, Marika (51)

Üdvözöllek kedves érdeklődő! Örülök,szánsz rám pár percet. Elvált,életvidám fiatalember vagyok. Végleges társam keresem,akivel szebbé tudjuk tenni egymás napjait,és szeretetben,békében élhetünk. Mezőgazdaságban dolgozom. Gazdálkodóként növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozok. Gyerekem nincs. Normális,értékrenddel rendelkezem. Kaland,laza és kapcsolat kizárva! Elsősorban vidéken élő,és a vidéki életet barát lányt,keresek,de ha fővárosban élsz az sem kizáró ok Nálam. Olyan Valakit keresek,aki gondolatik a csendes,nyugodt vidéki életre aki már valóban meg akar állapodni és családot alapítani és nem a karrier építésén dolgozik ,aki valóban együtt tud élni,és gondolkodni a párjával,és élvez minden egyes Vele eltöltött percet. Költözni nem tudok ezért a leendő páromnak kell hozzám költöznie,kérlek ezt vedd figyelembe mielőtt írsz.

Egy derecskei társkereső férfi, Zoltán (41)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Derecske

Derecske

Hajdú-Bihar megye

Derecske

+36 (1) 604 3102