Társkereső Bonyhád

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Bonyhád környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bonyhádi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bonyhádi társkereső férfiak

Néhány bonyhádi társkereső bemutatkozása

Sziasztok..beszélgetnék...ismerkednék hölgyekkel!.

Egy bonyhádi társkereső férfi, Csabi (35)

Csak komoly kapcsolatot keresek akivel megoszthatom a szeretetet.

Egy bonyhádi társkereső férfi, Sándor (53)

Komoly kapcsolatot keresek. Szélhámosok és kalandorok nem érdekelnek

Egy bonyhádi társkereső nő, Marianna (44)

Üdv keresem a másik felem , a személyes találkozások híve vagyok :D

Egy bonyhádi társkereső férfi, Dezső (30)

Életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies nő vagyok. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, önzetlenség.Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, egy jó kávé mellett megváltani a világot.Várom válaszod, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és a legfontosabb a világon. "Ha szeretnek az jó, ha szeretsz az még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden."

Egy bonyhádi társkereső nő, Olga (51)

Bizakodó, hűséges nem 1 éjszakás kalandra vágyom. Őszinte és magányos. Hosszú távú kapcsolatot szeretnék kialakítani egy kedves, de egyben őszinte lányal.

Egy bonyhádi társkereső férfi, Attila (34)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Bonyhád

Bonyhád

Tolna megye

Bonyhád

+36 (1) 604 3102