Társkereső Kaposvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kaposvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kaposvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kaposvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kaposvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kaposvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kaposvári társkereső férfiak

Néhány kaposvári társkereső bemutatkozása

Elváltam, 3 felnőtt gyermekem van, a kisebbik fiammal élek együtt. Van egy 6 éves unokám, akit imádok. Ha valakit ez zavar, lapozzon tovább.

Egy kaposvári társkereső nő, Kata (43)

Hali Nem tudom egyáltalán ki fogja el olvasni amit írok de ha meg teszed köszi :) hát elsősorban pár keresek nem bolondozok, Magamról annyit nem tudom hogy mennyire vagyok "jó képű" vagy csúnya,szerintem egy átlagos megjelenésű nem átlagos felfogású ember vagyok, sok és sok mindent tudnék írni még, de hát ez a hely nem elég ide. Nagy vonalakban annyi még hogy, nagyon nyitott ember vagyok, nagyon nagyon sok minden érdekel.

Egy kaposvári társkereső férfi, Tibor (30)

Rájöttem ha nem változtatok az életemen,egyedül és kövéren halok meg,és mire hetek múlva rámtalálnak,rég megettek a farkaskutyák....vagy Glenn Close á változom a Végzetes Vonzerőből....::):)

Egy kaposvári társkereső nő, Ildi (46)

Egy multinál dolgozom Kaposváron. Szabadidőmben moziba járok, sportolok, horgászok(és horgászversenyekre járok), szeretek sütni-főzni, a háztartást is rendben vezetem, nem esik nehezemre a házimunka. Nincsen semmilyen szenvedélybetegségem. Egy kilenc éves spániel kannal, Jackyvel élek. Ő is az életem része , nem mondok le róla soha, ezt el kell fogadnia annak, aki velem szeretne ismerkedni. Persze tipikus Bak vagyok, akit érdekel az asztrológia.

Egy kaposvári társkereső férfi, Gábor (40)

Vidám, humoros, mindig mosolygós nő vagyok. Társamat, barátomat, barátmet keresem egy személyben, aki elfogad 12 éves kislányommal együtt. Tegyük színesebbé a szürke hétköznapokat. ☺️ Olyan nehéz ez a társkeresés... Aki nekem tetszik, én nem, és fordítva... Ha minden klappol, a távolság ami akadály... Lassan 5 éve egyedül, lehet, hogy feladom, nem várom már a csodát...

Egy kaposvári társkereső nő, Melcsi (42)

Sziasztok,én egy sportos de méginkább vidám és komolytalan lakója vagyok ennek a Föld bolygónak,ellentétben más földlakókkal, akik nem olyan vidámak mint én.Szóval nekem a szórakozás és a jókedv a legfontosabb, akárhol akármikor mindíg.Ebből is adódik, hogy nem szokványos kapcsolatra gondolatom.Az összeköltözős-együttélős az nem nekem való,mert tudom, hogy úgyis lehet komoly egy kapcsolat,ha találkozások, közös programok, együtt töltött hétvégék kötnek össze minket...Amúgy nyitott vagyok sokféle dologra, de ez a fajta kapcsolat a legelőnyösebb a kevés szabadidővel rendelkezők számára.Szeretnék megismerni egy hozzám hasonló csajt-lányt-hölgyet-nőt, hogy együtt szórakozhassunk,sziasztok.

Egy kaposvári társkereső férfi, Péter (49)

Nem tudom mi lenne a megfelelő bemutatkozás! Mert amit magamról írnék azt nem biztos ,hogy itt felismerik bennem. Tudok normálisan és kultúráltan kommunikálni. Intelligensnek tartom magam. Megértem ha valamire azt mondják hogy nem. Elfogadom mások véleményét ,ha nem is étek egyet vele! Nem a pehely súlyú csoprtba tartozom. Tudok és értem a viccet! Olvasáshoz szemüveget viselek! Aki úgy gondolja hogy meg tud fejteni engem bátran írjon. Mert néha én sem igazodok ki magamon. Hűséges vagyo. Van hogy csak begubózni szeretek,de vagy a nyüzsgést! Ha kedvem tartja kreatívkodom. Az ajándékozást nem kötöm az ünnepekhez! Ha zsíroskenyér a vacsora azt sem bánom,fel lehet azt is dobni egy szál gyertyával meg egymásra figyeléssel!

Egy kaposvári társkereső nő, Gabriella (54)

Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll.Ja,és Németországban dolgozom több mind 6 éve.Délvidéken születtem,de1994 óta magyarországon élek,itt van a családom Az igazi mottóm: Szeretem, ha megadják a teret, a szabadságot nekem, s én is elfogadom, hogy mindenkinek van egy ritmusa, vannak dolgai és aztán persze majd egyszer én leszek a legfontosabb dolog és a legjobb ritmus az életében, - remélem. :) Egy olyan kapcsolatot szeretnék, amiben egymás társai és partnerei tudunk lenni, ahol eleve rendben vagyunk egymásnak, jók vagyunk és nem az én kényelme a legfontosabb szempont. Együtt lenni, egymásért lenni és egymással lenni. Mi és nem csak én.Vagy te jössz hozzám ki németországba vagy én hozzád.Csak az irjon aki tartozni akar valakihez,aki csak a saját magát nézi az ne,az mennyen tovább.Mind irtam németországban élek jelenleg.De otthon keresek párt magamnak mert egy idö útán haza akarok menni,otthon akarok megöregedni.És hölgyeim dohányzom,ezt senki se felejtse el,úgy ismerkedjen.....Ja,utolsó hazai lakhelyem Kaposvár volt.

Egy kaposvári társkereső férfi, Rudi (54)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kaposvár

Kaposvár

Somogy megye

Kaposvár

+36 (1) 604 3102