Társkereső Kaposvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kaposvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kaposvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kaposvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kaposvári társkereső férfiak

Néhány kaposvári társkereső bemutatkozása

Valódi és őszinte érzelmekre gondolatom! 170/65 Pörgős, életvidám, sportos, igényes nő vagyok. Imádok sportolni😍 imádom a zenét és a romantikus filmeket 😍 Szeretek autózni és kirándulni, csodálni a természet szépségeit. Időnként kedvelek barátokkal szórakozni, egy vidám estét együtt tölteni. Alapvetően , , es, mély érzésű és őszinte nő vagyok. Keresem azt a férfit, aki megbízható, figyelmes, láthatóan sportos, ápolt, igényes, hangulatos és es !! Céljai megvalósításában céltudatos, tudja mit akar elérni az életben !! Akivel meghitt órákat tölthetek, aki számára én leszek az EGYETLEN nő !!!

Egy kaposvári társkereső nő, Zsuzska (54)

üdv. stefán vagyok független fiu. kicsit elrepültek az évek és egyedül maradtam a nagy világbann mindig vártam az igazit de eddig még nem találtam. szeretnék találni eggy önmagára is igényes megértő es komoly megbizható, társat, akivel megoszthatjuk eggymás örömeit bánatait vagyis komoly kapcsolatra keresek hölgyet- lehetsz elvált özvegy, eggy kisgyermek nem akadály. nékem semilyen káros em nincsen, amit kedvellek az a természet a szabadidős rendezvények a mozi, a jo film a jo zene, és imádok bográcsolni, azon belül szivessen megfözök néked amit szeretnél. ha létezel a környezetemen belül. kaposvár és 50.km körzetén belül. akkor téged kereslek irjál reám és megtisztellek soraimmal. várom őszinte válaszod maradok tisztelettel. stefán.

Egy kaposvári társkereső férfi, István (55)

Nem tudom mi lenne a megfelelő bemutatkozás! Mert amit magamról írnék azt nem biztos ,hogy itt felismerik bennem. Tudok normálisan és kultúráltan kommunikálni. Intelligensnek tartom magam. Megértem ha valamire azt mondják hogy nem. Elfogadom mások véleményét ,ha nem is étek egyet vele! Nem a pehely súlyú csoprtba tartozom. Tudok és értem a viccet! Olvasáshoz szemüveget viselek! Aki úgy gondolja hogy meg tud fejteni engem bátran írjon. Mert néha én sem igazodok ki magamon. Hűséges vagyo. Van hogy csak begubózni szeretek,de vagy a nyüzsgést! Ha kedvem tartja kreatívkodom. Az ajándékozást nem kötöm az ünnepekhez! Ha zsíroskenyér a vacsora azt sem bánom,fel lehet azt is dobni egy szál gyertyával meg egymásra figyeléssel!

Egy kaposvári társkereső nő, Gabriella (54)

Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll.Ja,és Németországban dolgozom több mind 6 éve.Délvidéken születtem,de1994 óta magyarországon élek,itt van a családom Az igazi mottóm: Szeretem, ha megadják a teret, a szabadságot nekem, s én is elfogadom, hogy mindenkinek van egy ritmusa, vannak dolgai és aztán persze majd egyszer én leszek a legfontosabb dolog és a legjobb ritmus az életében, - remélem. :) Egy olyan kapcsolatot szeretnék, amiben egymás társai és partnerei tudunk lenni, ahol eleve rendben vagyunk egymásnak, jók vagyunk és nem az én kényelme a legfontosabb szempont. Együtt lenni, egymásért lenni és egymással lenni. Mi és nem csak én.Vagy te jössz hozzám ki németországba vagy én hozzád.Csak az irjon aki tartozni akar valakihez,aki csak a saját magát nézi az ne,az mennyen tovább.Mind irtam németországban élek jelenleg.De otthon keresek párt magamnak mert egy idö útán haza akarok menni,otthon akarok megöregedni.És hölgyeim dohányzom,ezt senki se felejtse el,úgy ismerkedjen.....Ja,utolsó hazai lakhelyem Kaposvár volt.

Egy kaposvári társkereső férfi, Rudi (54)

Éva vagyok, 55 éves, elvált. Hosszú idő után most jutottam oda, hogy valakivel jó lenne beszélgetni, eljárni. Sokat dolgozom, de törekszem rá, hogy a kevés szabadidőmet jobban kihasználjam. Szeretek utazni, idegen városok bejárása örömet okoz, még a tunyaságomat is legyőzöm ilyenkor. Szeretek emlékeket gyűjteni, jókat enni, az ivás nem nagyon megy. Szeretem a zenét, éneklek egy kórusban, de Neked nem kötelező. Ha Te sportos vagy, naponta 30 km-t biciklizel vagy futsz, nem én vagyok a Te embered, ebben nem tudok partner lenni. Én is dolgozom rajta, hogy az erőnlétemen javítsak, de még csak kezdő vagyok. Külső elvárásaim nincsenek, legyél magasabb nálam! (kb. 172 cm) Bejön a macis alkat, én is „telt” vagyok. Ne dohányozz, alkoholt se igyál minden este! Félve vágok bele az ismerkedésbe, de legyen!

Egy kaposvári társkereső nő, Éva (56)

Nem gondolom, hogy itt fogom megtalálni a társam, és nem is feltétlenül ez a célom. Ha sikerül néhány értelmes levelet váltanom egy értelmes nővel, már akkor elégedett leszek. :) A kisfiam központi helyen van az életemben, így nagyon sok mindent meg is határoz, amit kifejezetten átérezek. Konkrét céljaim vannak, pontosan tudom, hogy mit szeretnék 1, 10 vagy 20 év múlva. Hogy valóban úgy lesz-e, azt természetesen nem tudom, mindenesetre kellő energiát fektetek bele, hogy úgy legyen. Introvertált vagyok, kerülöm a tömeget, az éles hangokat, a tetovált szemöldököt és a korlátolt gondolkodást. Nem kerülöm azonban a vitákat és a konfliktusokat, de nem is generálom őket. Szeretek egyedül lenni, de legalább ugyanekkora igényem van a minőségi emberi kapcsolatokra is. Nincs munkahelyem, de van munkám. Szabadon, korlátok nélkül élek, de sokszor mégsem én döntök arról, hogy hol vagyok és mit csinálok. Érdekel a világ, ami körülvesz, figyelem a körülöttem történő dolgokat és igyekszem is belőlük tanulni. Szabadidőm tulajdonképpen nincs, de különösebben nem is igénylem, a kikapcsolódás számomra nem meccs nézést, moziba vagy kocsmába járást jelent, én teljesen másképp szoktam pihenni. :) Rólad: Fontos, hogy legyenek önálló gondolataid, és legyél is képes azokat megvédeni, ha szükséges. Legyél csendes és okos, türelmes és határozott, erős és megértő. Nem baj, ha a főzésen, táncoláson és a bringázáson kívül más egyéb dolgok is érdekelnek.

Egy kaposvári társkereső férfi, Bence (36)

Sziasztok! Anna vagyok, 26 éves kaposvári lány. Komoly kapcsolat keresésének céljából regisztráltam az oldalra, így szeretnék olyan férfiakkal ismerkedni, akik szintén komoly kapcsolatot keresnek. programok nem érdekelnek :) Aki úgy kezdi a nekem szánt üzenetét, hogy szép vagyok és ezért keltettem fel az érdeklődését, ne is írjon: Nem szeretem ha külső alapján ítélnek meg valakit, én sem teszem ezt. Olyan társat keresek akit jobban érdekelnek a belső értékek mint a külső. Rólam: Nagyon érdeklődő, nagyon őszinte lány vagyok, imádom a művészetet, órákig tudnám mesélni, mennyire. Nagyon szeretem a művelt embereket, magamat is annak tartom, sokat olvasok, és tájékozódom, minden érdekel. Szeretem a csillagászatot, a zenét, a festészetet, és a filmeket (és a horrorfilmeket is :D) Érdeklődő vagyok, empatikus. Szeretek jókat nevetni, bolondozni, de ugyanakkor szeretek komolyan is beszélgetni, igazából bármiről. Hiszem, hogy nem a külső a legfontosabb. Számomra fontosabbak a belső értékek, olyan társat keresek aki szintén így gondolkozik. Hűséges, őszinte társam keresem. Írj, és ismerj meg jobban, mert a bemutatkozásom alapján csak felszínes információkat tudtál meg! :) Köszönöm, hogy időt szántál rám, és elolvastad a bemutatkozásom, A

Egy kaposvári társkereső nő, Anna (27)

1) Hogy milyen ember vagyok...? Egy örök elmélkedő... Alapvetően egy egyszerű, átlagos hétköznapi ember, de egyben egy érdekes egyéniség is ( egyéni/sajátos szokások, elvek... , eléggé körülményes... ) . Összetett, részletező gondolkodású. Távolságtartó, de ugyanakkor közvetlen, barátságos. Jómodorral, emberi hangon nyílt, egyenes, őszinte beszédű. Komoly, de azért bolondozós is ( társaságtól függ ), kicsit konzervatív. 2) Számomra ezek fontosak az életben: a) Egy párkapcsolatban a minőségi együttlét ( őszinte - nyílt, meghitt beszélgetések, közös programok, rengeteg ség ) b) Csak egy életünk van, ezért "bakancs-lista" szerűen igyekezzünk kipróbálni minden olyan dolgot, amit szeretnénk. Igyekezzünk kihasználni, kiátérezni az életet, hogy öregségünkre elégedettek legyünk és büszkék önmagunkra. Tegyünk a céljainkért, gondolatainkért! c) Jó ember legyek! 3) Hozzáállásom egy párkapcsolathoz: A párkapcsolatban romantikus, hangulatos, es és különösen vagyok ( még ha elsőre a temperamentum és az érdeklődési kör nem is ezt mutatja ). Komoly és hosszútávú kapcsolatot keresek. Bizalom, hűség, őszinteség, kompromisszum-készség -- ezek az alapok! Számomra a házasság nemcsak egy papír, hanem szívből és szeretetből történő elköteleződés a másik fél mellett. 4) Az általam keresett Hölgy: Olyan Hölgyet szeretnék magam mellé Társul az életben, aki még manapság is Nő tud lenni. Odaadó, figyelmes, gondoskodó. Aki határtalanul és hűséges tud lenni. Akivel egyben barátok, lelki-társak is tudunk lenni. Akivel annyira megbízhatunk egymásban, hogy egy esetleges nagyon durva veszekedés után is köztünk marad egy szigorúan bizalmas, az egyikünk számára nagyon kényes dolog. Még ilyen esetben se kelljen attól tartanunk, hogy bosszúból kitálalunk, lejáratjuk egymást. Kölcsönös tisztelet! 2020. Február

Egy kaposvári társkereső férfi, Márk (28)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kaposvár

Kaposvár

Somogy megye

Kaposvár

+36 (1) 604 3102