Társkereső Kaposvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kaposvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kaposvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kaposvári társkereső nők

Néhány kaposvári társkereső bemutatkozása

Fiatalos,vidám pozitív gondolkodású,önmagára igényes nõ vagyok.Szeretem a természetet,kirándulást,utazásokat.Felnõtt gyermekemmel élek.

Egy kaposvári társkereső nő, Ági (53)

Egyedül nem jó, ezért keresem a másik felem, aki megértő és aki egy őszinte kapcsolatra vágyik. Szeretném végre élvezni is az életet és nem szeretnék unalmasan megöregedni. Ismerjük meg egymást és fogadjuk el egymás hibáit.

Egy kaposvári társkereső férfi, Róbert (39)

Rájöttem ha nem változtatok az életemen,egyedül és kövéren halok meg,és mire hetek múlva rámtalálnak,rég megettek a farkaskutyák....vagy Glenn Close á változom a Végzetes Vonzerőből....::):)

Egy kaposvári társkereső nő, Ildi (44)

Sziasztok. Gondoltam kipróbálom ezt az oldalt és kihasználom az első találkozásos - (de magyartalan...) - lányok naivitását. És különben is miért ne? Egy balul sikerült randi a legjobb sztorivá válhat a barátok körében. Szóval mindketten csak nyerhetünk :)

Egy kaposvári társkereső férfi, Dani (81)

Sziasztok. Magamról csak annyit hogy mindig mosolygòs vidàm ės elfoglalt vagyok 😊 De nėha jól esne valakivel sėtàlni hūlyūlni kicsit kitölteni az űrt 😊Ha van aki hasonló partnert keres az ìrjon .😊

Egy kaposvári társkereső nő, Mónika (45)

Hali Nem tudom egyáltalán ki fogja el olvasni amit írok de ha meg teszed köszi :) hát elsősorban pár keresek nem bolondozok, Magamról annyit nem tudom hogy mennyire vagyok "jó képű" vagy csúnya,szerintem egy átlagos megjelenésű nem átlagos felfogású ember vagyok, sok és sok mindent tudnék írni még, de hát ez a hely nem elég ide. Nagy vonalakban annyi még hogy, nagyon nyitott ember vagyok, nagyon nagyon sok minden érdekel.

Egy kaposvári társkereső férfi, Tibor (29)

Szeretek viccelődni, olvasni, beszélgetni. Szeretem a romantikát,a sétát még az esőben is! A virágot! Tudok undok lenni de tudok kedves és türelmes is lenni. Beismerem ha nincs igazam és tudok bocsánatot kérni! Az hogy kissé telt vagyok csak egy dolog ,attól még Nő vagyok! Társat ,keresek mindenhez amit kettesben lehet csinálni. Igen mindenhez, a sétához a beszélgetéshes,szeretkezéshez. A veszekedéshez ha előfordulna. Keresem azt a Férfit aki mindenben partner,aki tud megbocsájtani,szeretni,tisztelni....nem kell hogy mindenben egy legyen a véleményünk. Tudjunk kompromisszot kötni. Tudjuk egymást élni hagyni. A féltékenységet mellőzni! Én nyitott vagyok jó dolgokra és mindenre a fent említettekre! Ha valaki úgy érzi hogy a külsőm ellenére rám ír mert meg akar ismerni,tegye. Válaszolok. Ez még nem elkötelezettség! Csak egy kiinduló pont! Nem dohányzom,kávézom. Alkoholt nagyon ritkán fogyasztok akkor is csak nagyon minimálisat! Szeretem a sportot,de jó magam régóta nem űzöm! Egyenlőre ennyit! Ha valamire kiváncsi vagy kérdezz!

Egy kaposvári társkereső nő, Gabriella (53)

Sziasztok,én egy sportos de méginkább vidám és komolytalan lakója vagyok ennek a Föld bolygónak,ellentétben más földlakókkal, akik nem olyan vidámak mint én.Szóval nekem a szórakozás és a jókedv a legfontosabb, akárhol akármikor mindíg.Ebből is adódik, hogy nem szokványos kapcsolatra vágyom.Az összeköltözős-együttélős az nem nekem való,mert tudom, hogy úgyis lehet komoly egy kapcsolat,ha találkozások, közös programok, együtt töltött hétvégék kötnek össze minket...Amúgy nyitott vagyok sokféle dologra, de ez a fajta kapcsolat a legelőnyösebb a kevés szabadidővel rendelkezők számára.Szeretnék megismerni egy hozzám hasonló csajt-lányt-hölgyet-nőt, hogy együtt szórakozhassunk,sziasztok.

Egy kaposvári társkereső férfi, Péter (47)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kaposvár

Kaposvár

Somogy megye