Társkereső Kaposvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kaposvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kaposvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kaposvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kaposvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kaposvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kaposvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kaposvári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kaposvári társkereső férfiak

Néhány kaposvári társkereső bemutatkozása

"Valakinek én is sokat érek,valaki bennem többet lát. Mélyebbre lát az embernél,s bennem találja meg magát."

Egy kaposvári társkereső nő, Gyöngyi (66)

Sziasztok. Gondoltam kipróbálom ezt az oldalt és kihasználom az első találkozásos - (de magyartalan...) - lányok naivitását. És különben is miért ne? Egy balul sikerült randi a legjobb sztorivá válhat a barátok körében. Szóval mindketten csak nyerhetünk :)

Egy kaposvári társkereső férfi, Dani (82)

Rájöttem ha nem változtatok az életemen,egyedül és kövéren halok meg,és mire hetek múlva rámtalálnak,rég megettek a farkaskutyák....vagy Glenn Close á változom a Végzetes Vonzerőből....::):)

Egy kaposvári társkereső nő, Ildi (45)

Egy multinál dolgozom Kaposváron. Szabadidőmben moziba járok, sportolok, horgászok(és horgászversenyekre járok), szeretek sütni-főzni. Nincsen semmilyen szenvedélybetegségem. Egy kilenc éves spániel kannal, Jackyvel élek. Ő is az életem része , nem mondok le róla soha, ezt el kell fogadnia annak, aki velem szeretne ismerkedni. Persze tipikus Bak vagyok, akit érdekel az asztrológia.

Egy kaposvári társkereső férfi, Gábor (40)

Olvasott, tájékozott ember lettem. Tisztviselő voltam, ma már nyugdijas. Társat keresnék, intelligens nem dohányzó férfit, akivel gondolatokat is tudunk cserélni, áldás ha van egy kis csúfolódós humora. Kirándulok, uszni járok, érdekel a világ. Ne legyél 175 cm-nél alacsonyabb. Főzni is szeretek, de nem bánom ha Te pucolod a krumplit. Független embert keresnék 1 embert keresek, nem egy időskorú kalandort. Inkább szellemi munkából nyugdijba kerülő ember keressen. Nincs káros szenvedélyem, független vagyok.

Egy kaposvári társkereső nő, Eszter (66)

Hali Nem tudom egyáltalán ki fogja el olvasni amit írok de ha meg teszed köszi :) hát elsősorban pár keresek nem bolondozok, Magamról annyit nem tudom hogy mennyire vagyok "jó képű" vagy csúnya,szerintem egy átlagos megjelenésű nem átlagos felfogású ember vagyok, sok és sok mindent tudnék írni még, de hát ez a hely nem elég ide. Nagy vonalakban annyi még hogy, nagyon nyitott ember vagyok, nagyon nagyon sok minden érdekel.

Egy kaposvári társkereső férfi, Tibor (30)

Nem tudom mi lenne a megfelelő bemutatkozás! Mert amit magamról írnék azt nem biztos ,hogy itt felismerik bennem. Tudok normálisan és kultúráltan kommunikálni. Intelligensnek tartom magam. Megértem ha valamire azt mondják hogy nem. Elfogadom mások véleményét ,ha nem is étek egyet vele! Nem a pehely súlyú csoprtba tartozom. Tudok és értem a viccet! Olvasáshoz szemüveget viselek! Aki úgy gondolja hogy meg tud fejteni engem bátran írjon. Mert néha én sem igazodok ki magamon. Hűséges vagyo. Van hogy csak begubózni szeretek,de vagy a nyüzsgést! Ha kedvem tartja kreatívkodom. Az ajándékozást nem kötöm az ünnepekhez! Ha zsíroskenyér a vacsora azt sem bánom,fel lehet azt is dobni egy szál gyertyával meg egymásra figyeléssel!

Egy kaposvári társkereső nő, Gabriella (54)

Sziasztok,én egy sportos de méginkább vidám és komolytalan lakója vagyok ennek a Föld bolygónak,ellentétben más földlakókkal, akik nem olyan vidámak mint én.Szóval nekem a szórakozás és a jókedv a legfontosabb, akárhol akármikor mindíg.Ebből is adódik, hogy nem szokványos kapcsolatra vágyom.Az összeköltözős-együttélős az nem nekem való,mert tudom, hogy úgyis lehet komoly egy kapcsolat,ha találkozások, közös programok, együtt töltött hétvégék kötnek össze minket...Amúgy nyitott vagyok sokféle dologra, de ez a fajta kapcsolat a legelőnyösebb a kevés szabadidővel rendelkezők számára.Szeretnék megismerni egy hozzám hasonló csajt-lányt-hölgyet-nőt, hogy együtt szórakozhassunk,sziasztok.

Egy kaposvári társkereső férfi, Péter (48)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Kaposvár

Kaposvár

Somogy megye

Kaposvár

+36 (1) 604 3102