Társkereső Csorna

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Csorna környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb csornai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

csornai társkereső nők

Első Találkozás

csornai társkereső férfiak

Sziasztok! Csabi vagyok. Komoly csornai párkereső nők jelentkezését várom.
Egyszerű kreatív ember vagyok aki szereti a falusi élet szépségeit. Szeretek barkácsolni,és másokon segíteni , természetben járni erdők hegyek vagy bármely természet adta szépséget szívesen megnézek. Istenfélő, értelmes lányt keresek akinél az adott szónak nagy értéke van és nem szégyelli kimutatni szeretetét a párjának, és azért szereti a párját, mert tudja hogy, akár helyesen cselekszik, akár nem, az Isten gondviselése és megtartása megsegíti őt és így mindkettőjüket. Ezért követi őt bárhova is kerülnek. Nem követem a mai, modern világ erkölcstelenségét és stílusát. Nem ünneplek sem karácsonyt, sem húsvétot, sem hasonló fölösleges ünnepeket. Akit szeretek, annak azt próbálom kimutatni nap mint nap. Úgy gondolom nem kellenek külön napok arra hogy egymást szeressük és megajándékozzuk. Nem kedvelem a képmutató , a köpönyegforgató embereket. Nem vagyok soviniszta sem semmi ehhez hasonló. Egyszerűen a Biblia szerint próbálok élni. Nem járok és nem tartozom semmilyen keresztény egyházhoz vagy gyülekezethez. Úgy gondolom hogy a mai egyházakkal és vallásokkal nem stimmel valami. És sok hazugságot tanítanak. Félrevezetik az embereket akik az Igazságot, és ezáltal Istent és az ő Fiát akarják követni. Sajnos a kereszténység Babilon része, ezért ki kell jönni belőle. Olyan lányt keresek, aki ezt már felismerte vagy már kezdi látni. Nem élek kicsapongó életmódot, ritkán fogyasztok alkoholt, nem dohányzom. Egyenes embernek tartom magam , ami a szívemen az a számon. Olyan társat keresek akit Isten szerint szerethetek és taníthatom az Istennek való engedelmességre, akit a tenyeremen hordozhatok, akit az anyagiak nem érdekelnek, aki azért követ mert tudja, hogy helyes az az út, amin járok. Olyat, akit Isten után az első helyen áll a szívemben. A szerelemben elég sokat csalódtam már. De szeretetet, biztonságot, és a két kezem munkáját tudom biztosítani. A társam gondolkodásának természetesen az enyéméhez hasonlónak kellene lennie. Olyannak aki kitart mellettem még a nagy nyomorúságban is. Olyan társat keresek aki hasonlóan hozzám keresi az igazságot és szereti az egyetlen, igazi Atyánkat és Krisztust. És mindig az igazság megtartására törekszik, és az adott szó többet ér neki, mint bármi más.

Csabi

24
igényes társkereső Csorna

Első Találkozás

legújabb online csornai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online csornai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb csornai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb csornai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes csornai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as csornai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as csornai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es csornai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es csornai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti csornai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti csornai társkereső férfiak

Néhány csornai társkereső bemutatkozása

Lássuk a medvét.. Nem árulok zsákbamacskát. Konkrét elképzeléseim (s remélem nem ábrándjaim) vannak arról , akit keresek. Csupán olyan férfit,aki mindazon tulajdonságokkal rendelkezik amikkel jómagam.A nőies vonalat majd képviselem én. .de ha van Benned jóindulat, türelem, jól vág az eszed s szorult beléd némi érzelmi intelligencia, humor és tudod mit -netán kit- akarsz, lehet hogy lenne miről beszélgetnünk.. a többit majd meglátjuk.. Skizók, pszcichopaták,hímsoviniszták, aberráltak,agresszíóra hajlamosak, betegesen féltkékenyek,Anyukáról még nem leváltak, vérszívók, ember-és állatgyűlölők kíméljetek. Köszönöm.

Egy csornai társkereső nő, Katya (37)

Sziasztok! Jó szívű, kedves, aranyos, vidám fiú vagyok. Keresem azt a lányt akit boldogá tehetek.

Egy csornai társkereső férfi, Zoltán (26)

En egy 53-eves 15-eve ozvegy asszonny vagyok.Apolonokent dolgoztam,de most rokkantnyugdijas lettem,a szemem vegett. Gondollom ra jottel,eleg gyengen lato vagyok. Szeretek olvasni,rilmet nezni a romantikusakat,mivel jomagam is az vagyok! Kedvelem az allatokat a termeszetet,setalni-bolyongani erdoben-mezon stb... Hazi munkaban otthon vagyok legyen sutes-fozes vagy bar mi mas. Rend es tisztasag. Nem vagyok egy kirakat baba,viszot koromhoz kepest meg nem panaszkodhatom s ezt nem azert irom,felre ne erts,nekem nem a kulso,persze az sem az utolso viszont a szemelyiseg a belso tulajdonsag dominal! Nagyon huseges tars vagyok,talan ez is ok,hogy ilyen hosszu ido utan is meg mindig magam vagyok. Nem szeretem a hazudos,fullento,melle beszelo embereket,altalaba szepen,csendben eltavolodom toluk! Ha gondollod vagy elnyertem figyelmedet,kerlek jelentkezz,a tobbi kiderul! Koszonom figyelmedet s hogy idot szakitottal ra,hogy vegig olvastad mit magamrol roviden elmondtam! Bizom benne,hogy talalkozunk!!!

Egy csornai társkereső nő, Gabriella (55)

Nem én vagyok a leghelyesebb srác a világon, de szeretném megtalálni a hozzám illő társat. Legfontosabb nekem az őszinteség és a kölcsönös bizalom.

Egy csornai társkereső férfi, Gergő (26)

Felesleges ide bármit is írni. Nem is teszem, hiszen ez nem lényeges.

Egy csornai társkereső nő, Andrea (35)

sziasztok komoly kapcsolatot keresekpárom keresem aki elfogad szeretek zenét halgatni filmet nézni sétálni utazni a jobik csuklomra mozgás sérült vagyok

Egy csornai társkereső férfi, Robert (43)

Keresem azt a férfit aki biztonságot, hűséget, szerelmet ad és szeret szeretve lenni!

Egy csornai társkereső nő, Klára (52)

Szabi vagyok 45 éves. Elvált a gyerekeim felnőttek. Komoly kapcsolatot keresek Nem vagyok egy herceg fehér lóvon de van szívem és tudok szeretni. Ha többet szeretnél tudni rólam beszélgessünk

Egy csornai társkereső férfi, Szabolcs (45)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Csorna

Csorna

Gyõr-Moson-Sopron megye

Csorna

+36 (1) 604 3102