Társkereső Győr-Moson-Sopron megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Győr-Moson-Sopron megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Győr-Moson-Sopron megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nők

Első Találkozás

Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfiak

Sziasztok! Csabi vagyok. Komoly Győr-Moson-Sopron megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Egyszerű kreatív ember vagyok aki szereti a falusi élet szépségeit. Szeretek barkácsolni,és másokon segíteni , természetben járni erdők hegyek vagy bármely természet adta szépséget szívesen megnézek. Istenfélő, értelmes lányt keresek akinél az adott szónak nagy értéke van és nem szégyelli kimutatni szeretetét a párjának, és azért szereti a párját, mert tudja hogy, akár helyesen cselekszik, akár nem, az Isten gondviselése és megtartása megsegíti őt és így mindkettőjüket. Ezért követi őt bárhova is kerülnek. Nem követem a mai, modern világ erkölcstelenségét és stílusát. Nem ünneplek sem karácsonyt, sem húsvétot, sem hasonló fölösleges ünnepeket. Akit szeretek, annak azt próbálom kimutatni nap mint nap. Úgy gondolom nem kellenek külön napok arra hogy egymást szeressük és megajándékozzuk. Nem kedvelem a képmutató , a köpönyegforgató embereket. Nem vagyok soviniszta sem semmi ehhez hasonló. Egyszerűen a Biblia szerint próbálok élni. Nem járok és nem tartozom semmilyen keresztény egyházhoz vagy gyülekezethez. Úgy gondolom hogy a mai egyházakkal és vallásokkal nem stimmel valami. És sok hazugságot tanítanak. Félrevezetik az embereket akik az Igazságot, és ezáltal Istent és az ő Fiát akarják követni. Sajnos a kereszténység Babilon része, ezért ki kell jönni belőle. Olyan lányt keresek, aki ezt már felismerte vagy már kezdi látni. Nem élek kicsapongó életmódot, ritkán fogyasztok alkoholt, nem dohányzom. Egyenes embernek tartom magam , ami a szívemen az a számon. Olyan társat keresek akit Isten szerint szerethetek és taníthatom az Istennek való engedelmességre, akit a tenyeremen hordozhatok, akit az anyagiak nem érdekelnek, aki azért követ mert tudja, hogy helyes az az út, amin járok. Olyat, akit Isten után az első helyen áll a szívemben. A szerelemben elég sokat csalódtam már. De szeretetet, biztonságot, és a két kezem munkáját tudom biztosítani. A társam gondolkodásának természetesen az enyéméhez hasonlónak kellene lennie. Olyannak aki kitart mellettem még a nagy nyomorúságban is. Olyan társat keresek aki hasonlóan hozzám keresi az igazságot és szereti az egyetlen, igazi Atyánkat és Krisztust. És mindig az igazság megtartására törekszik, és az adott szó többet ér neki, mint bármi más.

Csabi

24
igényes társkereső Győr-Moson-Sopron megye
Sziasztok! Ernő vagyok. Komoly Győr-Moson-Sopron megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Tisztelet teljesen, ide pár gondolatot kellene magamról írnom. Célom az, hogy megtaláljalak, bárki is légy akinek elhozhatom a boldogságot, a biztonságot, és a boldog együttlét érzését, az élet minden tekintetében. Célom: Társam keresem, és szeretnék boldog lenni. Nem is a szeretet hiánya kínoz, inkább a szeretni akarás. ( véleményem szerint akkor nő fel valaki ha ezt megtapasztalja mint érzés ) Számtalan társkereső és ilyen platform létezik, és egyre inkább az érdek, és a szórakozás lesz úrrá az ilyen helyeken. közhely lehet, de egy vagyok a sokból aki tényleg azért van itt, hogy társat találjon, egy életre. Tisztelettel kérem mindazokat, akik Megkeresésre egy " Neved korod lax " üzenetet reagálnának inkább ne írjanak. Akiknek ír az ember az talán ha mást nem is, de egy köszönöm szépen más az érdeklődésem-et írhatna, a szó nélkül törlés és tiltásra kattintás helyett ( lásd minimális jólneveltség ) Ahogy sok hölgynél is ki van írva hogy megalázó módon, a korát, vagy élettapasztalatát tapossa valakinek, úgy próbálom vulgarizmus nélkül én is ezen kérést ide írni: ne ítéljen kép alapján, vagy vélemény alapján ismeretség nélkül senki, mert az nem fer! ------------------------------------------------- Lépten nyomon olvasom hogy a tisztelt hölgyek, már előre alázzák/gyalázzák a srácokat, ismeretség nélkül, már a bemutatkozásban! És kiemelten feltüntetik hogy mit nem szabad az ismerkedni gondolatónak! Vajon sértődés lenne belőle, ha mi pasik is ezt tennénk? Kvázi: Tisztelt hölgyeim! Nektek mindent szabad, a tilalmak pedig egyes egyedül ránk vonatkoznak? Miért hiszitek (tisztelet a kivételeknek) hogy amit ti tesztek az nekünk nem fáj? --------------------------------------------------

Ernő

32
igényes társkereső Győr-Moson-Sopron megye

Első Találkozás

legújabb online Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb Győr-Moson-Sopron megyei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb Győr-Moson-Sopron megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Győr-Moson-Sopron megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Győr-Moson-Sopron megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfiak

Néhány Győr-Moson-Sopron megyei társkereső bemutatkozása

Grigo Zoltán: Mondd... Mondd, simogatnál engem mint a szél, Fázós reggelen, néma alkonyon, Öleléseddel melegítenél, Ha a bánat szívemen átoson? Állnál mellettem, esőben, viharban, Ha nem kérném, adnád a véredet, Takarnál, ha magam kitakartam, Újra játszanád velem az életet? Hogyha teherként csüngnék válladon, Kelnél át szakadékon, mély vízen, Akkor is elvinnél a hátadon, Hogyha engem a láb, már nem visz el? Ha az idő, nem ad több kegyelmet, Akkor is tudnál még látni szépnek, Egyszer majd betegen, és öregen, Ha szememből a fények kiégnek? Elengednél hogyha vinne a szél, Amikor életem lábad elé dől, Fognád a kezem, ha még nem mennék, Elrejtenél engem a halál elől?

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nő, Ágnes (52)

Kedves Hölgyek! Ide bármit lehet írni. A személyes találkozó híve vagyok. Egymás szemébe nézünk, és vagy érezzük, hogy piszokul vonzzuk egymást, vagy sem. Szeretnék friss fotók alapján dönteni. Az enyemek frissek. Fura, ha az ember elmegy egy randira, ès a fotón látható szemrevalo holgy helyett egy "másik" érkezik. Fontos, hogy első látásra szimpatikusak legyünk egymásnak. Elengedhetetlen a kölcsönösen jó , de kell az érzelmi töltés. Egy ölelés mindig segít, és nem kerül semmibe! Egyszer már szerencsém volt. Itt találtam egy Csodát. De az élet kegyetlen, elvette... Hát.... Kénytelen vagyok ismét keresni.... Drága Hölgyek! Én mindenkinek válaszolok, aki ír nekem. Igen, el is utasítok, nem lapítok. Nem tetszhet az ember mindenkinek. Az is megtiszteltetés, ha elutasítanak, hiszen vették a fáradtságot, és NEKEM írtak! Az tisztességes, de a lapítás...

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfi, George (61)

Magamról nem szeretnék kisregényt írni, de néhány infót azért itt hagyok. Mindenekelőtt tudni kell rólam, hogy imádom az állatokat, a természetet. A munkám is az állatokhoz köt, ugyanis a mezőgazdaságban, pontosabban az állattenyésztésben dolgozom. Igen, lány létemre, és még szeretem is :) Az iskoláimat is ezen a területen végeztem. Szóval mondhatjuk, hogy igazi falusi lány vagyok. Szeretek olvasni, filmeket, sorozatokat nézni, kirándulni, már ha van időm rájuk. Filmek, könyvek terén kedvenc műfajom nem igazán van, kb. mindent hajlandó vagyok megnézni vagy elolvasni, igazából a hangulatomtól függ. Ja, és szeretem az animéket :) Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran! :)

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nő, Barbara (24)

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi nő, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet átérezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi férfinak érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy férfit, aki arra gondolatik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfi, Ádám (25)

En egy 53-eves 15-eve ozvegy asszonny vagyok.Apolonokent dolgoztam,de most rokkantnyugdijas lettem,a szemem vegett. Gondollom ra jottel,eleg gyengen lato vagyok. Szeretek olvasni,rilmet nezni a romantikusakat,mivel jomagam is az vagyok! Kedvelem az allatokat a termeszetet,setalni-bolyongani erdoben-mezon stb... Hazi munkaban otthon vagyok legyen sutes-fozes vagy bar mi mas. Rend es tisztasag. Nem vagyok egy kirakat baba,viszot koromhoz kepest meg nem panaszkodhatom s ezt nem azert irom,felre ne erts,nekem nem a kulso,persze az sem az utolso viszont a szemelyiseg a belso tulajdonsag dominal! Nagyon huseges tars vagyok,talan ez is ok,hogy ilyen hosszu ido utan is meg mindig magam vagyok. Nem szeretem a hazudos,fullento,melle beszelo embereket,altalaba szepen,csendben eltavolodom toluk! Ha gondollod vagy elnyertem figyelmedet,kerlek jelentkezz,a tobbi kiderul! Koszonom figyelmedet s hogy idot szakitottal ra,hogy vegig olvastad mit magamrol roviden elmondtam! Bizom benne,hogy talalkozunk!!!

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nő, Gabriella (55)

Tisztelet teljesen, ide pár gondolatot kellene magamról írnom. Célom az, hogy megtaláljalak, bárki is légy akinek elhozhatom a boldogságot, a biztonságot, és a boldog együttlét érzését, az élet minden tekintetében. Célom: Társam keresem, és szeretnék boldog lenni. Nem is a szeretet hiánya kínoz, inkább a szeretni akarás. ( véleményem szerint akkor nő fel valaki ha ezt megtapasztalja mint érzés ) Számtalan társkereső és ilyen platform létezik, és egyre inkább az érdek, és a szórakozás lesz úrrá az ilyen helyeken. közhely lehet, de egy vagyok a sokból aki tényleg azért van itt, hogy társat találjon, egy életre. Tisztelettel kérem mindazokat, akik Megkeresésre egy " Neved korod lax " üzenetet reagálnának inkább ne írjanak. Akiknek ír az ember az talán ha mást nem is, de egy köszönöm szépen más az érdeklődésem-et írhatna, a szó nélkül törlés és tiltásra kattintás helyett ( lásd minimális jólneveltség ) Ahogy sok hölgynél is ki van írva hogy megalázó módon, a korát, vagy élettapasztalatát tapossa valakinek, úgy próbálom vulgarizmus nélkül én is ezen kérést ide írni: ne ítéljen kép alapján, vagy vélemény alapján ismeretség nélkül senki, mert az nem fer! ------------------------------------------------- Lépten nyomon olvasom hogy a tisztelt hölgyek, már előre alázzák/gyalázzák a srácokat, ismeretség nélkül, már a bemutatkozásban! És kiemelten feltüntetik hogy mit nem szabad az ismerkedni gondolatónak! Vajon sértődés lenne belőle, ha mi pasik is ezt tennénk? Kvázi: Tisztelt hölgyeim! Nektek mindent szabad, a tilalmak pedig egyes egyedül ránk vonatkoznak? Miért hiszitek (tisztelet a kivételeknek) hogy amit ti tesztek az nekünk nem fáj? --------------------------------------------------

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfi, Ernő (32)

Sziasztok ! :) Kezdem ott,miért is regisztráltam.erre az oldalra és a válasz piszok egyszerű :) Azért hogy normális,életértékekkel rendelkező,pozitiv embereket ismerhessek meg ebben a rohanó világban:) Nagyon díjazom azok egyének társaságat akik jó hatást gyakorolnak rám,és nem panaszkodnak,hanem megtalálják az apró örömöket az életben míg egy átlag ember aki mindenben a kifogásokat és a rossz dolgokat veszi észre,átsiklanak mellettük.:) Én imádom az életet minden egyes percét,azért kaptuk az életet hogy éljünk es ne csak letezzünk mint egy cserép virág az ablakpárkányon :) Könnyen megtudom oldani hogy ha valaki nem való az életemben azt messziről kerülöm vagy szimplán érzékeny könnyes búcsút veszek az illetőtől,nem.fecsérelem.az időmet számomra felesleges emberekre akik egy percet se érdemelnek az életemből.:) Nem rajongok különösebben a hazug,kepmutató emberekért amivel úgy érzem nem vagyok egyedül.:) Imádok utazni és megtekinteni mi történik a nagy világban és az olvásas az nálam a legnagyobb kikapcsolodáat jelenti :)

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső nő, Ivett (22)

Egyszerű kreatív ember vagyok aki szereti a falusi élet szépségeit. Szeretek barkácsolni,és másokon segíteni , természetben járni erdők hegyek vagy bármely természet adta szépséget szívesen megnézek. Istenfélő, értelmes lányt keresek akinél az adott szónak nagy értéke van és nem szégyelli kimutatni szeretetét a párjának, és azért szereti a párját, mert tudja hogy, akár helyesen cselekszik, akár nem, az Isten gondviselése és megtartása megsegíti őt és így mindkettőjüket. Ezért követi őt bárhova is kerülnek. Nem követem a mai, modern világ erkölcstelenségét és stílusát. Nem ünneplek sem karácsonyt, sem húsvétot, sem hasonló fölösleges ünnepeket. Akit szeretek, annak azt próbálom kimutatni nap mint nap. Úgy gondolom nem kellenek külön napok arra hogy egymást szeressük és megajándékozzuk. Nem kedvelem a képmutató , a köpönyegforgató embereket. Nem vagyok soviniszta sem semmi ehhez hasonló. Egyszerűen a Biblia szerint próbálok élni. Nem járok és nem tartozom semmilyen keresztény egyházhoz vagy gyülekezethez. Úgy gondolom hogy a mai egyházakkal és vallásokkal nem stimmel valami. És sok hazugságot tanítanak. Félrevezetik az embereket akik az Igazságot, és ezáltal Istent és az ő Fiát akarják követni. Sajnos a kereszténység Babilon része, ezért ki kell jönni belőle. Olyan lányt keresek, aki ezt már felismerte vagy már kezdi látni. Nem élek kicsapongó életmódot, ritkán fogyasztok alkoholt, nem dohányzom. Egyenes embernek tartom magam , ami a szívemen az a számon. Olyan társat keresek akit Isten szerint szerethetek és taníthatom az Istennek való engedelmességre, akit a tenyeremen hordozhatok, akit az anyagiak nem érdekelnek, aki azért követ mert tudja, hogy helyes az az út, amin járok. Olyat, akit Isten után az első helyen áll a szívemben. A szerelemben elég sokat csalódtam már. De szeretetet, biztonságot, és a két kezem munkáját tudom biztosítani. A társam gondolkodásának természetesen az enyéméhez hasonlónak kellene lennie. Olyannak aki kitart mellettem még a nagy nyomorúságban is. Olyan társat keresek aki hasonlóan hozzám keresi az igazságot és szereti az egyetlen, igazi Atyánkat és Krisztust. És mindig az igazság megtartására törekszik, és az adott szó többet ér neki, mint bármi más.

Egy Győr-Moson-Sopron megyei társkereső férfi, Csabi (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek
Abda | Acsalag | Agyagosszergény | Babót | Bakonypéterd | Barbacs | Beled | Bezenye | Bezi | Bodonhely | Bogyoszló | Bágyogszovát | Börcs | Bőny | Bősárkány | Cakóháza | Cirák | Csapod | Csikvánd | Csorna | Csáfordjánosfa | Csér | Darnózseli | Dunakiliti | Dunaremete | Dunaszeg | Dunaszentpál | Dunasziget | Dénesfa | Dör | Ebergőc | Edve | Egyed | Egyházasfalu | Enese | Farád | Fehértó | Feketeerdő | Felpéc | Fertőboz | Fertőd | Fertőendréd | Fertőhomok | Fertőrákos | Fertőszentmiklós | Fertőszéplak | Gyalóka | Gyarmat | Gyóró | Gyömöre | Győr | Győrasszonyfa | Győrladamér | Győrszemere | Győrság | Győrsövényház | Győrzámoly | Győrújbarát | Győrújfalu | Gönyű | Halászi | Harka | Hegyeshalom | Hegykő | Hidegség | Himod | Hédervár | Hövej | Ikrény | Iván | Jobaháza | Jánossomorja | Kajárpéc | Kapuvár | Kimle | Kisbabot | Kisbajcs | Kisbodak | Kisfalud | Koroncó | Kunsziget | Kóny | Kópháza | Levél | Lipót | Lázi | Lébény | Lövő | Maglóca | Magyarkeresztúr | Markotabödöge | Mecsér | Mezőörs | Mihályi | Mosonmagyaróvár | Mosonszentmiklós | Mosonszolnok | Máriakálnok | Mérges | Mórichida | Nagybajcs | Nagycenk | Nagylózs | Nagyszentjános | Nemeskér | Nyalka | Nyúl | Osli | Pannonhalma | Pereszteg | Petőháza | Pinnye | Potyond | Pusztacsalád | Páli | Pásztori | Pázmándfalu | Pér | Püski | Rajka | Ravazd | Rábacsanak | Rábacsécsény | Rábakecöl | Rábapatona | Rábapordány | Rábasebes | Rábaszentandrás | Rábaszentmihály | Rábaszentmiklós | Rábatamási | Rábcakapi | Répceszemere | Répcevis | Rétalap | Röjtökmuzsaj | Sarród | Sobor | Sokorópátka | Sopron | Sopronhorpács | Sopronkövesd | Sopronnémeti | Szakony | Szany | Szerecseny | Szil | Szilsárkány | Szárföld | Tarjánpuszta | Táp | Tápszentmiklós | Tárnokréti | Tényő | Tét | Töltéstava | Und | Vadosfa | Veszkény | Vitnyéd | Vág | Vámosszabadi | Várbalog | Vásárosfalu | Vének | Völcsej | Zsebeháza | Zsira | Ágfalva | Árpás | Ásványráró | Écs | Öttevény | Újkér | Újrónafő |

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső