Társkereső Mosonmagyaróvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mosonmagyaróvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mosonmagyaróvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

mosonmagyaróvári társkereső nők

Első Találkozás

mosonmagyaróvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online mosonmagyaróvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb mosonmagyaróvári diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes mosonmagyaróvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes mosonmagyaróvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as mosonmagyaróvári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mosonmagyaróvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mosonmagyaróvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mosonmagyaróvári társkereső nők

Néhány mosonmagyaróvári társkereső bemutatkozása

Szeretném megtalálni azt a társat aki hűséges,egyenes és megbízható! Igényes a külsejére! Rendezett! Szereti természetet! A többit személyesen kölcsönös szimpátia esetén! Írj levelet mindegyikre válaszolok! A profil képem teljesen friss kép !

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Ircsi (60)

Szeretem ha a dolgok rendben vannak körülöttem, de persze a spontán dolgok sem maradhatnak ki az életemből. :) Nyitott vagyok az új dolgok iránt, de tisztelem a hagyományokat. Az embert az teszi emberré hogy az érzéseit sokféle módon ki tudja fejezni. El tudja mondani, de a mély dolgokhoz nem kellenek szavak, éreztetni tudja úgy hogy hozzá sem ér a másikhoz, és mégis mikor hozzáér több van benne mint egy érintés.

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, András (43)

Egyedül élek. Mosonmagyaróváron lakom. Özvegy vagyok 5 éve. Nagyon nehezen viselem a magányt, ezért szeretnék megismerkedni, egy szintén egyedülálló, utazást, kirándulást, természetet kedvelő férfival, akivel megoszthatnám a magányos napjaimat. Olyan társra gondolatom, aki mindenféle káros től mentes, tiszteli a női nemet, hűséges tipus, és akivel jó beszélgetni. Ha jó a humora, az külön előny. A távolság a lakóhelyemtől 30-60 km-en belül.

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Juditka (70)

Sziasztok! Egy barátságos, kedves srác vagyok aki szeret ismerkedni, szórakozni és beszélgetni :) Szeretek koncertre és motoros találkozókra járni Ettől függetlenül minden zenét szívesen meghallgatok(de főleg magyar rock és heavy metal irány) Autósportőrült vagyok. Kedvencem Kimi Räikkönen Imádok természet-és történelmi dokumentumfilmeket nézni Sok történelmi könyvet szoktam olvasni Imádok sütni-főzni...főleg magyaros ételek :) Ha felkeltettem az érdeklődésed írj ;)

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, Csaba (26)

Éva vagyok nyugdíjas óvodapedagógus. Keresem ápolt önmagára és környezetére igényes családbarát társam. Gyerekeim már felnőttek és önálló életüket élik. Családcentrikus vagyok; kapcsolatom gyermekeimmel folyamatos. Van egy kisunokám életem szemefénye drága csillagom. Még aktív vagyok vannak hobbiaim és baráti társaságom. Szeretek utazni,moziba/ színházba/ koncertre járni. Szívesen járok előadásokra. A gasztronómiai is érdekel. Nem hiszek az online kapcsolattartásban... Az élő találkozás mellett voksolok, mert ott minden kiderül! :D

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Éva (72)

Szia! Véleményem szerint egy kedves, őszinte, humoros és céltudatos srác vagyok. Egyetemen tanulok gépészmérnöknek, ami mellett jelenleg gyakornokként dolgozom is. Szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni, zenét hallgatni, koncertre járni, gitározni, néha filmet/sorozatot nézni, és olykor az olvasáshoz is megjön a kedvem. Sportolni hobbiként futni szoktam leggyakrabban. Nagyon szeretem a kutyákat, de a macskákkal is megvagyok. :) Csakis komoly kapcsolatot keresek. :) Ui.:Nem erősségem a bemutatkozás megfogalmazása, de erre minden bizonnyal már rájöttél. :D

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, Péter (22)

Èn tudom mièrt vagyok itt... ès te? 😊 ojan vagyok,mint a chokító. 😊 Vàgyom a férfira, aki életem minden területén a tökéletességre ösztönöz. Akitől megkaphatom az érzelmi biztonságot. Aki nem csak a testemet stimulálja, hanem a lelkemet és az elmémet is. Arra az hangulatos férfira, aki megérti, min megyek keresztül nóként, de elég erős ahhoz, hogy védelmezni,ápolni tudjon. Akarom a férfit, akit tisztelni tudok, mert a helyén van. Nem a tökéletest keresem, és végképp nem azt, akivel felszínesen élünk egymás mellett. Es, hogy miért nem? A válasz pofon egyszerú, mert rövid az élet..

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Gabriella (49)

Hosszútávú kapcsolatot keresek, társat a szerelemben, cinkost a játékban, szövetségest a közös célok elérésében. A hétköznapokban fontos a szeretet, a bizalom, a közös értékrend, kölcsönös tisztelet, és a mindezt összefogó vonzalom. Az örömteli kikapcsolódáshoz a hasonló érdeklődési kör, a természet szeretete, a közös programok élménye télen-nyáron. Időm nagy részét szeretem a szabadban tölteni, legyen szó kirándulásról, sétáról vagy egy jó bringázásról. Szeretek a természetben barangolni vagy új városokat megismerni és fotózni, ami a legfőbb hobbim is egyben, de sokféle dologra nyitott vagyok ezek mellett. Csak annyit várok el a társamtól, hogy szeressen és elfogadjon engem úgy, ahogyan én őt. Minden mást közösen is meg tudunk oldani :) A lényeg az, hogy hasonlóan gondolkozzunk, jól megértsük egymást. A személyes találkozásnak vagyok a "híve", mert igazából két ember csak így tudja egymást jobban megismerni...

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, Péter (37)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár

Gyõr-Moson-Sopron megye

Mosonmagyaróvár

+36 (1) 604 3102