Társkereső Mosonmagyaróvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mosonmagyaróvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mosonmagyaróvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

mosonmagyaróvári társkereső férfiak

Néhány mosonmagyaróvári társkereső bemutatkozása

Özvegy nő vagyok ,szeretnék ismerkedni majd találkozni egy becsületes.Férfivel.

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Éva (64)

Ötvenes mackó vagyok, kevés szabadidővel rendelkezem. Nem dohányzom, józan életet élek. Szeretem a vidámságot, sokat olvasok, úszom. Hasonló érdeklődésű társam keresem.

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, Sándor (54)

Határozott, céltudatos nő vagyok, aki tudja hogy mit akar, de kétlábon a Földön jár.

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Andrea (53)

Őszinte,becsületes,rendszerető,pozitív gondolkodású srác vagyok.Szeretek kirándulni,utazni,túrázni,bulizni,moziba menni.Szeretem a természetet,az autókat,a zenét,és legfőképpen szeretném megtalálni az igazit,a nagy Őt!

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, Attila (41)

Szeretném megtalálni azt a társat aki hűséges,egyenes és megbízható! Igényes a külsejére! Rendezett! Szereti természetet! A többit személyesen kölcsönös szimpátia esetén! Írj levelet mindegyikre válaszolok!

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Ircsi (59)

Sziasztok! Magamról annyit tudok mondani, hogy egy őszinte, kedves, vicces srác vagyok aki szeret filmet nézni zenét hallgatni kirándulni a szabadidejében. :) Az állatokat is szeretem van is egy kutyám :) Régebben sokat fociztam de csak hobbi szinten.

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, Ádám (22)

Keresem a párom akivel egy irányba nézve egy közös jövőt tudok elképzelni.Sportos beállítottságú vagyok, gyerekkorom óta sportolok, a munkám is ehhez kapcsolódik. Szeretem a nyüzsgést, fontos számomra a család és a barátokkal való kapcsolattartás.Imádok úszni, szaunázni, jókat főzni,kirándulni, utazgatni, kertészkedni, olvasni, színházba járni. Mindezt együtt egy szerető társsal sokkal jobb megélni.... :)

Egy mosonmagyaróvári társkereső nő, Judit (55)

Szeretem ha a dolgok rendben vannak körülöttem, de persze a spontán dolgok sem maradhatnak ki az életemből. :) Nyitott vagyok az új dolgok iránt, de tisztelem a hagyományokat. Az embert az teszi emberré hogy az érzéseit sokféle módon ki tudja fejezni. El tudja mondani, de a mély dolgokhoz nem kellenek szavak, éreztetni tudja úgy hogy hozzá sem ér a másikhoz, és mégis mikor hozzáér több van benne mint egy érintés.

Egy mosonmagyaróvári társkereső férfi, András (42)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár

Gyõr-Moson-Sopron megye

Mosonmagyaróvár

+36 (1) 604 3102