Társkereső Dunaföldvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaföldvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaföldvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

dunaföldvári társkereső nők

Első Találkozás

dunaföldvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dunaföldvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaföldvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes dunaföldvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dunaföldvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaföldvári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaföldvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaföldvári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaföldvári társkereső férfiak

Néhány dunaföldvári társkereső bemutatkozása

Komoly kapcsolat híve vagyok , azt is keresek! ! 180 CM ALATTIAK és KOMOLYTALANOK KIMÉLJENEK! ! ! ! KOMOLY ÉRZELMI INTELLIGENCIÁVAL ÉS ÉLETFELFOGÁSSAL RENDELKEZŐ EMBERT KERESEK, ÉLETEM PÁRJÁT ! Olyan embert keresek, akinek fogjon meg a megjelenése, az esze, a hozzáállása a dolgokhoz! Nem árt ha küllemben is összeillünk! ÜDV TIMI

Egy dunaföldvári társkereső nő, Tímea (32)

Komoly kapcsolat keresése érdekében regisztráltam erre az oldalra. Alkalmi kapcsolatok valahogy sosem érdekeltek! Magamról picit: Kicsit munkamániás vagyok, ennek fő oka inkább az hogy "egyedül" vagyok. Sajnos még a szüleimmel élek :( Amint megtalálom a megfelelő társam, ezen változtatni szeretnék! Jószívű és megbízható embernek tartom magam. Hűséges vagyok ahhoz akit szeretek, idáig ezt sikerült is betartanom! Jó a humorérzékem, ez nem csak saját vélemény, mert a munkatársaim szerint is így van :) Általában szórakoztató vagyok, bár néha sajnos túlzásba is tudom vinni a dolgokat :( Akik fontosak nekem azokat próbálom általában megnevettetni. Emiatt ezt gyakran hallom másoktól: "Sanyi, ha te nem volnál téged ki kellene találni" Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni. Szeretek moziba is járni, bár ez ritka mivel messze van a legközelebbi mozi sajnos :( Így csak akkor teszem ezt, ha találok valami számomra érdekes filmet, amit úgy gondolom moziban érdemes megnéznem! Általában az Arena IMAX-ba szeretek járni mozizni Budapestre, úgy vagyok vele akkor már adjuk meg a módját! :) Ilyenkor igyekszem találni valakit akivel meg tudom nézni az adott filmet, mivel egyedül nem jó móka moziba járni! Utazgatni is szeretek, de sajnos ritkábban van rá lehetőségem!

Egy dunaföldvári társkereső férfi, Sándor (29)

53 éves elvált (óvó)nő vagyok. Két felnőtt lányom van már külön élnek. Nem egy éjszakás kalandokról álmodom.Barátságban,párkapcsolatban egyaránt olyanra vágyom, ahol egymás társasága a legfőbb érték,mert jó! Napszaktól tevékenységtől függetlenül szinte bármiben. Kölcsönösen várjuk ,hogy beszélhessünk,találkozhassunk. A hasonlóan gondolkodók társaságát keresem. :)

Egy dunaföldvári társkereső nő, Mária (54)

Életem párját keresem. Nem vagyok egy herceg fehér lovon, de lehet, hogy pont velem lennél boldog. Vagy nem ;-)

Egy dunaföldvári társkereső férfi, Zoltán (39)

Szerintem átlagos, mások szerint átlagon felüli, igényes, temperamentumos, modern életet élő nő vagyok. Szeretek vezetni, kirándulni, bringázni, úszni, igyekszem a szabadidőmet értelmesen, és lazán tölteni. Mindenevő vagyok, a zenét illetően is. :) Két felnőtt korú lányom van, akik a saját kis életüket már nem velem élik. Igazán kerek volna az életem, egy hasonló mentalitású férfi társsal. :) Nem futó kalandra vágyom, és a 30-as korosztályra. :) Ismerve önmagam, igyekeztem a társra vonatkozó információkat is kitölteni, ami számomra mérvadó lehet.

Egy dunaföldvári társkereső nő, Márti (54)

Kedves Hölgyek! Magamról röviden annyit hogy egy káros szenvedélyektől mentes, természetet kedvelő 35 éves férfi vagyok. Kérlek jelentkezz amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet.

Egy dunaföldvári társkereső férfi, Csaba (37)

Életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies nő vagyok. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, önzetlenség.Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, egy jó kávé mellett megváltani a világot.Várom válaszod, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és a legfontosabb a világon. "Ha szeretnek az jó, ha szeretsz az még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden."

Egy dunaföldvári társkereső nő, Olga (51)

Üdvözöllek kedves látogató! Egy talpra esett ízig-vérig férfi bemutatkozóját olvasod, aki: - Kedves, humoros és optimista (még abban is meglátja a jót, amiben nincs is). -Talpra esett így a jég hátán is megél (kicsit mindenhez ért, s mindig feltalálja magát). -Bár nincs diplomája, mégis tanultabb mint sok egyetemet végzett ember. -Nincsenek milliói, mégis mindene megvan (kivéve azt a nőt akit feltételek nélkül szerethet, ezért vagyok itt). -Tud helyesen és kulturáltan írni és beszélni (ja és dumagép sokszor, ez fontos!). -Dolgos, gondos és szerető. -Van egy szőke kék szemű hercege, aki vele él (ezt tartsd szem előtt, vele együtt kell elfogadj). -Szereti a gyerekeket, tehát nem gond ha neked is van. Röviden ennyi, további információkért kérem vegyed fel a kapcsolatot velem :) Mottóm: Egy találkozó még nem kötelez semmire, mégis minden szónál többet ér.

Egy dunaföldvári társkereső férfi, Gábor (40)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dunaföldvár

Dunaföldvár

Tolna megye

Dunaföldvár

+36 (1) 604 3102