Társkereső Solt

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Solt környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb solti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

solti társkereső férfiak

Néhány solti társkereső bemutatkozása

A boldogság nem a külső gazdagságtól, nem a körülményektől, hanem az intimitás megélésének képességétől függ Sokoldalú ember vagyok személyiséggel és elvekkel, a viselkedésem pedig attól függ hogy te ki vagy. őszinteséget, tiszteletet és hűséget keresek egy hölgy személyében akivel komoly hosszútávú kapcsolatra törekednék. Talán te vagy az a nő.

Egy solti társkereső férfi, Alex (29)

Sziasztok Egy átlagos férfi vagyok, szeretem az állatokat pl: kutya, macska Szeretem a rock zenét de mindent meghallgatok. Nem vagyok sértődős tipus. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de és társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Jelenleg Solton élek a szüleimmel és vagyonőrként dolgozom. Imádok bulizni, haverokkal eltölteni a hétvégét. És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.

Egy solti társkereső férfi, Roland (27)

Szia látogatóm !Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Bízom abban, hogy még vannak olyan nő , akiknek érték ha egy férfi házias,gondoskodó, családcentrikus, és nem a kocsmában discoba eltöltött idő a mérvadó.Egy határozott, őszinte, szókimondó,életvidám férfi vagyok.Szeretnék már meg ismerkedni egy velem egyidős vagy fiatalabb korosztályú hölggyel nővel aki szintén komoly kapcsolatot keres szeretne,és nem csak játszadozni akar,Hangsúlyozom nem sexpartnert keresek csak is komoly kapcsolatot szeretnék . Szeretném kérni így végezetül hogy ha írok neked kérlek tiszteljük egymást avval hogy vissza írsz bármi is a velem kapcsolatos véleményed, el fogadom mert földön járók én is !!!

Egy solti társkereső férfi, Zsolt (38)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Solt

Solt

Bács - Kiskun megye

Solt

+36 (1) 604 3102