Társkereső Solt

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Solt környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb solti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány solti társkereső bemutatkozása

Szia komoly kapcsolatra vágyó férfi vagyok. olyan nőt keresek akivel hoszú távra gondolhatok. Távolság nem számot tevő de mi előbi közös életre és családra vágyok. rendezet életkörülmények közt élék kárós szemvedélyektől mentesen. kizarolag hozám hasonló életvitelű nőt keresek!

Egy solti társkereső férfi, János (28)

Sziasztok Egy átlagos férfi vagyok, szeretem az állatokat pl: kutya, macska Szeretem a rock zenét de mindent meghallgatok. Nem vagyok sértődős tipus. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de és társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Jelenleg Solton élek a szüleimmel és vagyonőrként dolgozom. Imádok bulizni, haverokkal eltölteni a hétvégét. És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.

Egy solti társkereső férfi, Roland (28)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Solt

Solt

Bács - Kiskun megye

Solt

+36 (1) 604 3102