Társkereső Solt

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Solt környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb solti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

solti társkereső férfiak

Néhány solti társkereső bemutatkozása

Szeretek társaságban lenni, viszont romantikázni is. Szeretek kirándulni. Szeretem az embereket.

Egy solti társkereső nő, Nelli (52)

Egyszerű férfinak tartom magam, szeretek utazni, szeretem a természetet. Olyan társat keresek akivel lehet jókat beszélgetni és az egyszerű dolgoktól ne zárkozik el. "Csak add önmagad!"

Egy solti társkereső férfi, Zsolti (40)

A munkám miatt kevés szabadidővel rendelkezem, amit szeretnék tartalmasan eltölteni. Ehhez keresem 53-63 év közötti megbízható, igényes, független partneremet. 😊

Egy solti társkereső nő, Erzsébet (59)

Sziasztok.38 éves független,Bács-Kiskun megyei férfi vagyok.ismerkedni szeretnék korban hozzám illő nővel.Legyél őszinte,tudj szeretni,szeresd az életet,légy életvidám,és nem utolsó sorban,higy abban,hogy még létezik őszinte szerelem:)

Egy solti társkereső férfi, Ferenc (40)

68 éves özvegy vagyok. Saját kertes családi házban élek. 2 fiam van, de nem élnek velem. Az egzisztenciális helyzetem megfelelő. A férfit keresem. Azt a férfit keresem aki az összes butaságommal, kedvességemmel együtt büszke arra, hogy az övé vagyok. Aki nem kifogásokat keres, hanem megoldást talál arra, hogy velem lehessen. Aki férfiként viselkedik és nőként kezel.

Egy solti társkereső nő, Manyika (69)

Szia komoly kapcsolatra gondolató férfi vagyok. olyan nőt keresek akivel hoszú távra gondolhatok. Távolság nem számot tevő de mi előbi közös életre és családra gondolatok. rendezet életkörülmények közt élék kárós szemvedélyektől mentesen. kizarolag hozám hasonló életvitelű nőt keresek!

Egy solti társkereső férfi, János (29)

68 éves özvegy vagyok. Egyedül élek egy kis faluban az alföldön. Van 2 gyermekem 45 és 47 évesek. Nem élnek velem. 5 unokám van. Szeretek utazni, filmet nézni, horgászni, a szabadban bográcsozni, kemencében sütögetni. " a férfit keresem, azt a férfit aki az összes butaságommal, kedvességemmel, szeretetemmel el tud fogadni. Aki fogja a kezem és büszke arra, hogy az övé vagyok. Aki férfiként viselkedik és nőként kezel.

Egy solti társkereső nő, Manyi (69)

Sziasztok Egy átlagos férfi vagyok, szeretem az állatokat pl: kutya, macska Szeretem a rock zenét de mindent meghallgatok. Nem vagyok sértődős tipus. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de és társat keresek, nem partnert és nem is csak barátkozni akarok. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Jelenleg Solton élek a szüleimmel és vagyonőrként dolgozom. Imádok bulizni, haverokkal eltölteni a hétvégét. És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.

Egy solti társkereső férfi, Roland (28)

Tematikus társkereső
Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Solt

Solt

Bács - Kiskun megye

Solt

+36 (1) 604 3102