Társkereső Egyek

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Egyek környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb egyeki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

egyeki társkereső nők

Első Találkozás

egyeki társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online egyeki társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online egyeki társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb egyeki diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb egyeki diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes egyeki keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes egyeki keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as egyeki társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es egyeki társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es egyeki társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti egyeki társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti egyeki társkereső férfiak

Néhány egyeki társkereső bemutatkozása

Úgynevezett intellektuális nő vagyok, és ettől 10.000 férfiból 9900 azonnal elmenekül, de az a 9900 nem tudja, hogy egy intellektuális nő milyen kreatív az élet minden területén. Szeretek minőségi módon élni, és olyan férfit keresek, akinek van stílusa, aki tudja, hogy a borból melyik évjárat a jó, és a pezsgős üvegen mit jelent a jelző. Aki ezek után még nem menekült el, arra én is kíváncsi vagyok...

Egy egyeki társkereső nő, Erika (49)

Egy egyeki társkereső férfi, Juhász (20)

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy egyeki társkereső nő, Judit (48)

Szeretném megtalálni azt a személyt, akivel boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot alakíthatok ki, és aki elfogad, és akit elfogadhatok olyannak amilyen.

Egy egyeki társkereső férfi, Dániel (20)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy egyeki társkereső nő, Katalin (42)

Keresm leginkavb lelki tarsamat de semmi rossznak nem vagyok az elrontoja ha meg szeretnel ismerni az extrem megjelenes ellenere nem harapok .... ......

Egy egyeki társkereső férfi, Geza (24)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy egyeki társkereső nő, Marika (51)

Szia Gergő vagyok! 30 éves. Főállásban dolgozom egy Biztonsági cégnél. Komoly kapcsolatot keresek. Szókimondó,őszinte ember vagyok. Szeretek sportolni, horgászni, tv,mozi,zene. Keresem párom akivel családot alapíthatok. Ha szimpatikus vagyok és megismernél írj bátran.

Egy egyeki társkereső férfi, Gergő (31)

Tematikus társkereső









Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Egyek

Egyek

Hajdú-Bihar megye

Egyek

+36 (1) 604 3102