Társkereső Enying

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Enying környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb enyingi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány enyingi társkereső bemutatkozása

Sziasztok komoly kapcsolatot keresek. Van egy gyermeken.

Egy enyingi társkereső férfi, István (39)

Közvetlen embernek tartanak.Szeretek beszélgetni,több témával kapcsolatban is.Szeretek olvasni,kirándulni,a természetben lenni.Szeretem az állatokat,de inkább kutyás vagyok.Írj,vagy válaszolj és ismerj meg!

Egy enyingi társkereső férfi, Béla (42)

Szia! Gábor vagyok. Szeretnék ismerkedni egy kedves, őszinte hölggyel. Komoly kapcsolatot keresek. Az egy éjszakás kalandok kizárva. Nincs még gyermekem, de szeretnék, majd ha eljön az ideje. Hobbim: sétálás, kirándulás, biciklizés, focizás, filmezés, zene hallgatás, éneklés stb.. Testalkatom: Változó.. :D Van amikor vékonyabb vagyok, van amikor macis.. Tudom furán hangzik, de élőben kicsit másabb vagyok, mint a képeken. (nem vagyok fotogén) :D Ismerj meg, és utána mondjál véleményt. ;) Ha bejövök és megismernél, akkor ne habozz és írj. Szia!

Egy enyingi társkereső férfi, Gábor (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Enying

Enying

Fejér megye

Enying

+36 (1) 604 3102