Társkereső Ádánd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ádánd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ádándi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

fényképes ádándi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as ádándi társkereső nők

Néhány ádándi társkereső bemutatkozása

Hogy ki fog szeretni, ahogy én vagyok.

Egy ádándi társkereső nő, Joanna (36)

Nyugdíjas gépészmérnök mérnök-tanár vagyok. Fonyódon élek! Egyedül. Családom nincs! Így hozta a a SORS! Van egy kis örökölt birtokom. Szőlő gyümölcsös. Ezt gondozom tavasztól őszig. Munkát ad leköt. Télen ha bekényszerülök a lakásba, akkor könyvet írok. Szeretem a szép zenét, az igazi könyvet!Mindazt ami kincs a szívemnek! Focizok sakkozok, és szeretek lemenni a tóra úszni ha jó az idő és a víz! Hát röviden ennyi, hisz pár sorban nem lehet leírni egy egész életet. Reménytelen lenne a kísérlet!

Egy ádándi társkereső férfi, Lajos (65)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Ádánd

Ádánd

Somogy megye

Ádánd

+36 (1) 604 3102