Társkereső Üllő

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Üllő környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb üllői társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány üllői társkereső bemutatkozása

amíg együtt vagyunk érezzük jól magunkat a többi majd alakul

Egy üllői társkereső férfi, Laci (41)

Sziasztok :) mackós srác keresi párját :) szeretek olvasni, filmezni, kirándulni :) Jó beszélgető partner vagyok, romantikus és hűséges :)

Egy üllői társkereső férfi, Ferenc (24)

Sziasztok, minimum 50 karakterben elmondom, hogy a képeken látható a két hobbim, a zenék között pedig a zenei ízlésem. 🙂 Arról írni pedig, hogy kit keresek, teljesen értelmetlen. Minden eldől egy találkozásból, de lehet, hogy már a beszélgetésből.

Egy üllői társkereső férfi, Gábor (30)

Én sportos fiú vagyok Szorgalmas Kedves Egyedül lakók Nincs gyerekem de később majd igen nagyon szeretnék gyereket. Szeretnék barátkozni ès akivel szívesen lehet találkozni be ülni egy kávéra is :) Bízom meg találom azt lànyt aki szívesen ismerkedne velem.

Egy üllői társkereső férfi, Gábor (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Üllő

Üllő

Pest megye

Üllő

+36 (1) 604 3102