Társkereső Hajdúnánás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdúnánás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hajdúnánási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hajdúnánási társkereső nők

Első Találkozás

hajdúnánási társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hajdúnánási társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online hajdúnánási társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúnánási diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúnánási diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hajdúnánási keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes hajdúnánási keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúnánási társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúnánási társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúnánási társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúnánási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúnánási társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúnánási társkereső férfiak

Néhány hajdúnánási társkereső bemutatkozása

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy hajdúnánási társkereső nő, Marika (51)

Üdvözöllek kedves érdeklődő! Örülök,szánsz rám pár percet. Elvált,életvidám fiatalember vagyok. Végleges társam keresem,akivel szebbé tudjuk tenni egymás napjait,és szeretetben,békében élhetünk. Mezőgazdaságban dolgozom. Gazdálkodóként növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozok. Gyerekem nincs. Normális,értékrenddel rendelkezem. Kaland,laza és kapcsolat kizárva! Elsősorban vidéken élő,és a vidéki életet barát lányt,keresek,de ha fővárosban élsz az sem kizáró ok Nálam. Olyan Valakit keresek,aki gondolatik a csendes,nyugodt vidéki életre aki már valóban meg akar állapodni és családot alapítani és nem a karrier építésén dolgozik ,aki valóban együtt tud élni,és gondolkodni a párjával,és élvez minden egyes Vele eltöltött percet. Költözni nem tudok ezért a leendő páromnak kell hozzám költöznie,kérlek ezt vedd figyelembe mielőtt írsz.

Egy hajdúnánási társkereső férfi, Zoltán (41)

Ismerj meg és dönts el milyen vagyok valójában 😃😃😃

Egy hajdúnánási társkereső nő, Anikó (43)

30 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Miskolcon, a hajnali órákban. Azóta sok minden történt, és Debrecenben tengetem napjaimat. Nem szeretek hazudni, írhatnék ide egetrengető dolgokat, óriási programokat amiket képzeletben átéltem, de ez nem az én stílusom. Jobban szeretem az őszinteséget, az egyenes beszédet. Ha vetít az ember, abból előbb-utóbb úgyis csak baj van. :) Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket bárki is elolvassa, ha igen, akkor már különlegesebb vagy mint a nagy átlag. Hisz nem csak az első benyomás, hanem a másik gondolatai is érdekelnek. Ez esetben talán illendő párat meg is osztanom. Nos, romantikus alkat vagyok, szeretem a másikat meglepni, örömet okozni. Tudok főzni/sütni és nem félek használni ezen tudásom, hogy meglepetést okozzak. :D Igyekszem odafigyelni, hogy mozogjak, hisz ülőmunkát végzek, ez különösen fontos úgy vélem. Mit írhatnék még... Ide szerintem már kevesen jutnak el. Ha ide is eljutottál nagyon büszke vagyok rád. és remélem megismerkedhetünk!

Egy hajdúnánási társkereső férfi, Imre (31)

nem kapcsolatra vagyom, kerem keruljenek kik csak arra!

Egy hajdúnánási társkereső nő, Zsuzsa (57)

Sziasztok! Hölgyekkel ismerkednèk!! Írjatok bizalommal!!! Üdv Miki!

Egy hajdúnánási társkereső férfi, Miklós (43)

kedves aranyos lány aki keresi hűséges párját varom a jelentkezőket de csak 28eves korig

Egy hajdúnánási társkereső nő, Zsuzsi (25)

sziasztok!őszinte,szeretetre gondolató,megbizható,szeretni tudó hölgyet keresek!gyerek nem akadály!öszinte, szeretni tudó,srác vagyok!

Egy hajdúnánási társkereső férfi, József (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hajdúnánás

Hajdúnánás

Hajdú-Bihar megye

Hajdúnánás

+36 (1) 604 3102