Társkereső Hajdúnánás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdúnánás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hajdúnánási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hajdúnánási társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúnánási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúnánási társkereső nők

Néhány hajdúnánási társkereső bemutatkozása

Barátkozni ismerkedni vagyok itt komoly kapcsolat céljából.

Egy hajdúnánási társkereső nő, Anita (40)

Bár mit írhatnék , de nem szeretnék . Azt szeretném ,ha egy kávé mellet mesélhetnék magamról .Egy élő találkozás ,mindent el árul az ember személyiségéről .Ha 2 ember színpatikus egymásnak,akkor lesz folytatás .Ha nem ,még egy jó barátság is ki alakulhat.

Egy hajdúnánási társkereső férfi, Gézu (55)

nem kapcsolatra vagyom, kerem keruljenek kik csak arra!

Egy hajdúnánási társkereső nő, Zsuzsa (58)

Szia Hölgyem ''' Mit is irhatnék ,ismerj meg a többi vagy jön ,vagy megy magától ,bizzuk a sorsra .Jelenleg Angliába vagyok ,itt dolgozom ,otthon magyarba Hajdúnánás a város ahol lakom ,.,,,,Dohányzom ha ez valakit zavarna .,Komoly kapcsolat reményében vagyok itt.Szeretnék boldogan élni.

Egy hajdúnánási társkereső férfi, Andras (46)

kedves aranyos lány aki keresi hűséges párját varom a jelentkezőket de csak 28eves korig

Egy hajdúnánási társkereső nő, Zsuzsi (25)

Sportot barát, családcentrikus vagyok. Nem iszom, nem dohányzom. Nem dohányzó 160 cm alatti hölgyet keresek, egyenlőre nem odaköltözős, de komoly tartós kapcsolat céljából. Ne legyen molett! Ami ídővel összeköltözős is lehet! Hűséges, őszinte ember vagyok! Hasonló hölgyet keresek! Van itt egyáltalán olyan hölgy aki reagál is valamire?

Egy hajdúnánási társkereső férfi, Antal (66)

Helló! Nem igazán tudom mit kellene ide írni. Ha meg akarsz ismerni, írj. Ne pár sor alapján ítélj. ;) Viszont arra kérnélek, ha nem jönnek be a molett lányok, akkor ne fussunk felesleges köröket. ;)

Egy hajdúnánási társkereső nő, Betti (34)

Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy valami felkeltette az érdeklődésedet a profilomban, és azon tűnődsz, hogy megéri e megismernem ezt a srácot. Ha így van akkor már jó úton indultál el, de vigyázz nehogy elkövesd azt a hibát amit a nőtársaid szoktak, hogy egyszerűen feladod. Mielőtt feladnád, gondolj arra, hogy hol lennénk most, ha az őseink is feladják. Gondolj arra, hogy mi lett volna ha Kolombus feladja? Most azt se tudnánk, hogy Amerika létezik. Gondolj arra, hogy még mindig az őskörban élnénk, és kőtáblára vésnénk amit le akarunk jegyezni. Ha mindenki feladja, akkor nem haladt volna előre a világ. Légy te az aki nem adja fel. Ha te is kitartónak tartod magad egy tetszikkel jelezheted, Nem mondom, hogy biztos a siker, de ha feladod akkor nincs siker. A választás a tiéd.

Egy hajdúnánási társkereső férfi, Levente (30)

Tematikus társkereső
Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hajdúnánás

Hajdúnánás

Hajdú-Bihar megye

Hajdúnánás

+36 (1) 604 3102