Társkereső Csongrád megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Csongrád megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Csongrád megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Csongrád megyei társkereső nők

Sziasztok! Kitti vagyok. Komoly Csongrád megyei társkereső férfiak jelentkezését várom.
Szia! Komoly, hosszú távú kapcsolat reményébe regisztráltam az oldalra. "Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és beszélgetni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogamon. A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije Mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz. Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez. Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó. Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem. Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat. És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. A sors-társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez. Csak hozzám, mert én Én vagyok."

Kitti

28
Kedves Csongrád megyei társkereső

Első Találkozás

Csongrád megyei társkereső férfiak

Sziasztok! Jani vagyok. Komoly Csongrád megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Szia kedves látogató! Egy vidám, barátkozó és őszinte léleknek gondolom magam, aki inkább érzelmi beállítottságú, mintsem racionális. Érdeklődéssel vagyok a természet iránt, illetve a spiritualitásra is nagyon nyitott vagyok és igyekszem segítségével tapasztalni és megérteni a világot, ahogy önmagamat is. Szeretek olvasni, beszélgetni, sétálni, egészséges életmód után kutatni (egyébként vegán vagyok), meditációt csinálni vagy olykor csak a számítógépet bűvölni :) Mozogni is szeretek és legjobb, ha van olyasvalaki, akivel együtt tehetem. Alapvetően érdeklődő és nyitott természetű vagyok szinte minden iránt :) Egy vidám természetű és nyugodt lányt keresek, akivel lehet nevetni, jókat beszélgetni, sokat Vele lenni, és aki előnyben részesíti a gyengédséget, az öleléseket és a romantikus együttlétet :) Szeretem, ha odabújhatok a másikhoz és így egymás szeretetteli lelki rezgéseit közvetlenebbül érezhetjük. Viszont a teljes őszinteség és bizalom jegyében szeretném, ha így történne, mert nem szeretem a felszínességet. Hűséges, odaadó és romantikus léleknek gondolom magam, de szeretném, ha mindenki saját magának döntené el, hogy valójában milyen vagyok, hiszem írhatok magamról bármit, de hidd el, nem eszek meg senkit :) Rocker sem vagyok egyébként (bár régen volt hozzá közöm), de a hosszú hajamat azért megtartottam. Számomra fontos az őszinteség, a nyugalom (érzelmileg is), a béke és az oda-vissza kölcsönös megértés, mert úgy gondolom, hogy ez egy egészséges kommunikáció alapja akár baráti, akár párkapcsolatban és ezzel komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. A humort pedig díjazom :) Bocsánat hölgyek, de a dohányzás nálam kizáró ok és a túlzásba vitt alkohol is, de én sem dohányzom és nem iszom alkoholt egyáltalán! - Ami a világhoz való viszonyomat illeti (vagy elijesztés képpen :) ) : egyik ember sem tulajdona a másik embernek. A családon belül sem. Az államnak, a társadalomnak nem tulajdona. A nő és a férfi egyenrangúak, egyenjogúak. A két FÉL együtt alkot, egymást kiegészítve EGY EGÉSZ-et. Megtartom a jó szomszédság törvényét, azaz: mindent szabad, ami nem árt másnak. A "más" nem csak embertársad, hanem az egész természet. Az ember nem ura a természetnek, hanem része annak. - Ha esetleg kihagytam valamit, vagy valamire kíváncsi vagy még, akkor írd meg nyugodtan.

Jani

30
igényes társkereső Csongrád megye
Sziasztok! Károly vagyok. Komoly Csongrád megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Jobboldali értelmiségi nőt keresek Szegedről. Szerintem a neten a kiválasztásnál a mérés, visszajelzés az ami nem megfelelően megoldott. Ismerkedni jobb ismerősök társaságába kerülve, de a kiválasztott hölgy szívét itt is meg lehet próbálni meghódítani. Aki érzékeny a dominanciára (maximalista), az jobban szeret így ismerkedni és ezért az lesz a célja, hogy minél több emberrel levelezzen és találkozzon személyesen, akár teljesen feleslegesen is és aztán meg kiábrándul az egészből. Hiába adja sokkal lejjebb az igényeit, és keresi nagy erőkkel a hiba okát magában (pl. a fotó rossz, a bemutatkozás és a levelek nem jók, a személyes találkozás nem ment jól, vagy a ruha nem jó stb.). A másik cél, hogy olyat találjunk, akit tényleg szeretnénk magunknak és ne az igényeinket kelljen nagymértékben hozzáalakítani a nem vagy az eléggé alul reprezentált népességhez a neten, nem ismerve el a kudarcot, vagy a lúzerséget. Nem jó összekeverni, vagy összemosni a netes ismerkedést, mint módszert és azt, hogy sokat le kell adni az igényeinkből. A net hit kérdése is, és ha kevesen hisznek benne, akkor ez a hit könnyen be is igazolódik. Valahol éppen olyan ez, mint egy munkahelyen, ha valaki nem alkalmas, akkor hiába foglalkoznak vele akármennyit, ill. jó szándékúan nem hagyják békén még évekig a főnökei vagy beíratják többféle továbbképzésre, attól csak rosszabb lesz, inkább olyat kell felvenni, aki szinte egyből alkalmas, függetlenül hogy éppen milyen papírjai vannak, még ha magasabb árat is kell érte fizetni. Mivel nem kell ezért nem is akarom magam nagyon fényezni, de az biztos, hogy ha két igazán különleges ember találkozik, akkor abból csak valami nagyon rossz, vagy csak valami nagyon jó lehet előbb-utóbb. Megj.: A fizetős oldalak szerintem nem szűrik megfelelően az embereket és érdekes, hogy pl. egy diszkóban fel se merül, hogy azért fizetős, hogy csak a kulturáltan szórakozni, ismerkedni gondolatók jöjjenek, mert ott egyből látszik kik vannak ott (mérés, visszajelzés). Persze ha a hölgyek elhiszik, hogy a fizetős oldalak tényleg jobbak, akkor mégis ez lesz.

Károly

46
igényes társkereső Csongrád megye
Sziasztok! Józsi vagyok. Komoly Csongrád megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Komoly kihívás két kialakult egzisztenciát, bioritmust, világképet, családi állapotot, szokásrendszert "összefésülni"....s mindezt lelkesen, érdeklődéssel tenni, egymásra minőségi időt és figyelmet szánva. Én mégis reménykedek, hogy Rád találok...talán éppen itt. Egyszerre tartom fontosnak a szilárd alapokra helyezett, nyugodt, harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatot illetve a rugalmas, sportos, mozgékony életvitelt. A "szürke hétköznapokat" és a kevéske szabadidőmet szeretném úgy "megélni" Veled, hogy az mindkettőnk számára örömteli legyen. Szeretek zenét hallgatni, zenélni, énekelni, és táncolni is. Fontosnak tartom a vidámságot, a humorérzéket, de viccet mesélni nem tudok. :) “Néha befelé is kell figyelnünk. Végiggondolni, hogy mekkora utat tettünk meg idáig, és hogy hova tartunk. Mi az, amit szükséges hátrahagyni, és miért kell még egy picit küzdeni. Néha meg kell pihenni, de nem csak azért, hogy hátrapillantsunk, vagy előre tervezzünk, hanem azért is, hogy megcsodálhassuk a jelent. Igen, átérezzük a friss levegőt, és a ropogós vasárnapi rántotthúst, a szellőt, ami belekap a hajunkba a peronon. A reggeli kávé illatát, és a reggeli harmatot, ahogy megcsap, amikor kilépsz az ajtón...átérezni kicsit a poénokat, és hangosan nevetni rajtuk, és egy jó zenére rázni a csípőnket, nem baj, ha viccesen festünk. Szóval, igazán megélni a pillanatot, a mostot, a szépet, a jót, de a rosszat is ugyanúgy. És bizony néha kicsit egyedül kell lennünk önmagunkkal, figyelnünk kell befelé, hogy a folyton mozgásban és haladásban lévő testünket utolérhesse a lelkünk, hogy újra eggyé, egésszé válhassanak, és minden rendben legyen megint.” (Agárdi Zsóka)

Józsi

56
igényes társkereső Csongrád megye
Sziasztok! Gábor vagyok. Komoly Csongrád megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Viszonylag normális srác vagyok, aki kevéssé hisz a társkeresőben, de mit lehet tudni :) A szokásos kérdésekkel ne keress, mert nem ezen múlik egy kapcsolat. A személyes találkozásban hiszek. Átlagos kinézettel rendelkező tipikus halak, bár koromból 5-7 évet letagadhatok :)). Felsőfokú végzettségem bár nem garancia, de irányadó, hogy nem vagyok teljesen agyament. Ennek ellenére képes vagyok jó értelmű hülyeségekre. Alaptermészetem vidám, több hobbynak is hódolok. Sportolok, de nem testbajnokság a cél, hanem a jó közérzet. Jobb agyféltekés vagyok, az érzelem fog meg és az, ha valaki nem csak adni, de kapni is tud. Úgy vallom, inkább egy nagy csalódás, mint a semmi, azaz aki megfogott, annak teljes nyitottsággal adom az érzéseimet. A női játékokat nem szeretem és nem értem :)). Imádom a rockyt, táncolni is, bulizni is, de nem vetem meg a csöndes estéket sem. Sci-fi rajongó vagyok és technikai beállítottságú, kicsit kocka XDD. Aki eddig sikeresen elolvasta, annak jelzem, hogy ebből még lehet is valami XDDD. Szóval, akibe szerelmes tudnék lenni, az vidám, 35-43 éves (akár gyerekkel is), szerethető, intelligens nő, aki szeret bicajozni, nem veti meg a túrát, a hirtelen kiruccanásokat vagy akár a nyugis pihenést. Ami a legfontosabb, érzelem orientált, szerethető és szerelmes típus .. :))) ui. a korhatár nem a korról szól, hanem rólam. Barátaim átlag 7-10 évvel fiatalabbak nálam, ezzel a korosztállyal érzem jól magam, és tudom magam megértetni. Saját korosztályom már okos :)), Én még "kereső" vagyok.

Gábor

48
igényes társkereső Csongrád megye
Sziasztok! Gyuri vagyok. Komoly Csongrád megyei párkereső nők jelentkezését várom.
"Bár a szívünkkel szeretünk, de előtte a szemünkkel gondolatakozunk!" Teljesen komoly szándékú, és hosszú távú érzelemmel teli kötödést támogatok. :D Egyben vagyok barátságos, közvetlen, melegszívű, kedves, a hétköznapokban nyugodt, kiegyensúlyozott, talán ez a kettősség az oka, hogy még nem találtam rá arra az egyre. Hiszek a klasszikus értékekben. Őszinte, megbízható, alkalmazkodó, alapvetően vidám típusú pasi vagyok, aki minden normális új dologra nyitott.Szeretem a kötetlen, beszélgetéseket. Hiszek az emberek jóságában és a kommunikáció erejében. A többit majd személyesen! :-) Amennyiben a levelemmel felkeltettem az érdeklődését, megtiszteltetésnek venném, ha jelezne! :-) Sok mindenben hiszek, pl a kommunikáció erejében. Ezért szeretek beszélgetni. :) Ezt pláne egy csésze kávé mellett. Van kedved hozzá? Vagy inkább táncolni szeretnél? :) Mert azt nagyon imádok. Milyen társat keresek? Akivel jó együtt táncolni! :) Nem kell azonnal ezzel kezdeni, de ha már ismerjük és kedveljük egymást miért ne mehetnénk el együtt, vagy társasággal szórakozni, táncolni? A nők nagyrészre nem profi táncos, és nem is várja el, hogy ismerjük a Salsát, a Bachatát és társait. A tánc a tánc miatt jó. Lerázza rólunk a feszültséget, és megmutatja, hogy tudunk-e együtt bulizni, ami fontos. Ha férfi és nő együtt táncol az romantikus. Erről nincs is mit többet beszélni. :)

Gyuri

37
igényes társkereső Csongrád megye

Első Találkozás

legújabb online Csongrád megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Csongrád megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb Csongrád megyei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb Csongrád megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Csongrád megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Csongrád megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as Csongrád megyei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as Csongrád megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Csongrád megyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Csongrád megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Csongrád megyei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Csongrád megyei társkereső férfiak

Néhány Csongrád megyei társkereső bemutatkozása

Határozott és önálló nő vagyok, de gondolatom egy olyan férfira, aki támaszt és biztonságot nyújt, aki céltudatos, , igazi férfi. Empatikus, érzékeny, csendes, befelé forduló típus vagyok általában, de a hozzám közel állókkal szívesen megosztom a világomat. Mosolygós, nyugodt, odafigyelő, gondoskodó, önzetlen, családcentrikus, házias - amivel még jellemezném magam. Szabadidőmet aktív és passzív pihenéssel egyaránt szívesen töltöm. Szeretek sétálni, biciklizni, úszni, szaunába-fürdőbe járni, de otthon az olvasás, filmezés vagy éppen a főzés is kikapcsol, feltölt. Szívesen vagyok a családommal, barátaimmal, egy jó kávé vagy tea mellett lassítani, beszélgetni, világot megváltani :) Nem kapcsolat a célom. Olyan férfit keresek, akivel lehet jövőt építeni. A cél egy jól működő kapcsolat. Fontos számomra az őszinteség, és hogy tudjunk egymással az érzésekről, gondolatokról, gondolatakról beszélni. Jó ha van közös érdeklődésünk, de fontos, hogy tudjuk egymást támogatni, hagyni saját céljainkat elérni.

Egy Csongrád megyei társkereső nő, Zsuzsanna (39)

Viszonylag normális srác vagyok, aki kevéssé hisz a társkeresőben, de mit lehet tudni :) A szokásos kérdésekkel ne keress, mert nem ezen múlik egy kapcsolat. A személyes találkozásban hiszek. Átlagos kinézettel rendelkező tipikus halak, bár koromból 5-7 évet letagadhatok :)). Felsőfokú végzettségem bár nem garancia, de irányadó, hogy nem vagyok teljesen agyament. Ennek ellenére képes vagyok jó értelmű hülyeségekre. Alaptermészetem vidám, több hobbynak is hódolok. Sportolok, de nem testbajnokság a cél, hanem a jó közérzet. Jobb agyféltekés vagyok, az érzelem fog meg és az, ha valaki nem csak adni, de kapni is tud. Úgy vallom, inkább egy nagy csalódás, mint a semmi, azaz aki megfogott, annak teljes nyitottsággal adom az érzéseimet. A női játékokat nem szeretem és nem értem :)). Imádom a rockyt, táncolni is, bulizni is, de nem vetem meg a csöndes estéket sem. Sci-fi rajongó vagyok és technikai beállítottságú, kicsit kocka XDD. Aki eddig sikeresen elolvasta, annak jelzem, hogy ebből még lehet is valami XDDD. Szóval, akibe szerelmes tudnék lenni, az vidám, 35-43 éves (akár gyerekkel is), szerethető, intelligens nő, aki szeret bicajozni, nem veti meg a túrát, a hirtelen kiruccanásokat vagy akár a nyugis pihenést. Ami a legfontosabb, érzelem orientált, szerethető és szerelmes típus .. :))) ui. a korhatár nem a korról szól, hanem rólam. Barátaim átlag 7-10 évvel fiatalabbak nálam, ezzel a korosztállyal érzem jól magam, és tudom magam megértetni. Saját korosztályom már okos :)), Én még "kereső" vagyok.

Egy Csongrád megyei társkereső férfi, Gábor (48)

Az élet így hozta... évek óta egyedül élek, rengeteget dolgozom, a munkahelyemen és itthon is. A házam "viselhető" méretű, a kert ami irreálisan nagy, emiatt lehetőségem sincs ismerkedésre, mert vagy itthon ténykedem vagy a cégnél....Baráti köröm nincs, az "előző" életemben a volt férjem gondoskodott róla, hogy ne is legyen. Az állatokat imádom, kutyáim, macskáim vannak és pár kacsa (nem levágási célzattal). Az elmúlt évek alatt egyre inkább elveszítettem a hitem az emberek iránt, úgy vélem nyomós indokaim vannak a miértekre. Elsősorban barátot, társat keresek, őszintét amilyen én is vagyok, mert az őszintétlenséget és a hazugságot nem tolerálom. Nem kertészt keresek, valakit..... aki el tud fogadni és nem változtatni akar a dolgaimon, pláne nem azonnal. A magány és legfőképp az ünnepek kegyetlenül megviselnek. Nagyon jó lenne már pár kérdés: Hogy vagy? Milyen napod volt? Mosoly, ha meglát felderül az arca....az enyém is..... A lényeget röviden így tudtam megfogalmazni, most is sietek.... követel a kinti "csapat".

Egy Csongrád megyei társkereső nő, Márta (47)

Komoly kihívás két kialakult egzisztenciát, bioritmust, világképet, családi állapotot, szokásrendszert "összefésülni"....s mindezt lelkesen, érdeklődéssel tenni, egymásra minőségi időt és figyelmet szánva. Én mégis reménykedek, hogy Rád találok...talán éppen itt. Egyszerre tartom fontosnak a szilárd alapokra helyezett, nyugodt, harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatot illetve a rugalmas, sportos, mozgékony életvitelt. A "szürke hétköznapokat" és a kevéske szabadidőmet szeretném úgy "megélni" Veled, hogy az mindkettőnk számára örömteli legyen. Szeretek zenét hallgatni, zenélni, énekelni, és táncolni is. Fontosnak tartom a vidámságot, a humorérzéket, de viccet mesélni nem tudok. :) “Néha befelé is kell figyelnünk. Végiggondolni, hogy mekkora utat tettünk meg idáig, és hogy hova tartunk. Mi az, amit szükséges hátrahagyni, és miért kell még egy picit küzdeni. Néha meg kell pihenni, de nem csak azért, hogy hátrapillantsunk, vagy előre tervezzünk, hanem azért is, hogy megcsodálhassuk a jelent. Igen, átérezzük a friss levegőt, és a ropogós vasárnapi rántotthúst, a szellőt, ami belekap a hajunkba a peronon. A reggeli kávé illatát, és a reggeli harmatot, ahogy megcsap, amikor kilépsz az ajtón...átérezni kicsit a poénokat, és hangosan nevetni rajtuk, és egy jó zenére rázni a csípőnket, nem baj, ha viccesen festünk. Szóval, igazán megélni a pillanatot, a mostot, a szépet, a jót, de a rosszat is ugyanúgy. És bizony néha kicsit egyedül kell lennünk önmagunkkal, figyelnünk kell befelé, hogy a folyton mozgásban és haladásban lévő testünket utolérhesse a lelkünk, hogy újra eggyé, egésszé válhassanak, és minden rendben legyen megint.” (Agárdi Zsóka)

Egy Csongrád megyei társkereső férfi, Józsi (56)

Szia! :) Köszönöm, hogy megnézed az adatlapomat! Elvált, gyermekeit (három lányom van) 2010 óta egyedül nevelő nő vagyok. Szeretek olvasni, sétálni, túrázni, kerékpározni, beszélgetni, zenét hallgatni. Színházba sajnos csak ritkán jutok el. Jelenleg - munka és természetesen a gyerekek mellett - angoltudásom fejlesztem, valamint szeptember óta táncolni tanulok (kizomba, bachata). Eredetileg ápolónő lennék, de gyakorlatilag az érettségi óta nem dolgoztam a szakmában. Korábban 7 évig voltam ügyvéd mellett titkárnő, négy évig informatikusként dolgoztam a helyi általános iskolában, jelenleg főtechnikus vagyok, ahol végre kamatoztathatom az informatika terén megszerzett legfrissebb tudásom. Alapvetően vidám természetű vagyok. Ha az őszinteségeddel, megértéseddel, természeteddel sikerül megnyitnod, érzelmes, hűséges, őszinte, megbízható, barát társra lelhetsz bennem. Tartós kapcsolatra gondolató társat szeretnék, nem ideiglenes partnert. Ha úgy érzed, szeretnél többet is megtudni rólam, kérlek, egy semmitmondó "Szia, tetszel" jellegű üzenet helyett írj egy kicsit bővebben magadról. Jó, ha szeretsz/tudsz/hajlandó vagy megtanulni táncolni és az sem baj, ha írásod mentes a helyesírási hibáktól. Köszönöm! Legyen szép napod!

Egy Csongrád megyei társkereső nő, Andrea (43)

Jobboldali értelmiségi nőt keresek Szegedről. Szerintem a neten a kiválasztásnál a mérés, visszajelzés az ami nem megfelelően megoldott. Ismerkedni jobb ismerősök társaságába kerülve, de a kiválasztott hölgy szívét itt is meg lehet próbálni meghódítani. Aki érzékeny a dominanciára (maximalista), az jobban szeret így ismerkedni és ezért az lesz a célja, hogy minél több emberrel levelezzen és találkozzon személyesen, akár teljesen feleslegesen is és aztán meg kiábrándul az egészből. Hiába adja sokkal lejjebb az igényeit, és keresi nagy erőkkel a hiba okát magában (pl. a fotó rossz, a bemutatkozás és a levelek nem jók, a személyes találkozás nem ment jól, vagy a ruha nem jó stb.). A másik cél, hogy olyat találjunk, akit tényleg szeretnénk magunknak és ne az igényeinket kelljen nagymértékben hozzáalakítani a nem vagy az eléggé alul reprezentált népességhez a neten, nem ismerve el a kudarcot, vagy a lúzerséget. Nem jó összekeverni, vagy összemosni a netes ismerkedést, mint módszert és azt, hogy sokat le kell adni az igényeinkből. A net hit kérdése is, és ha kevesen hisznek benne, akkor ez a hit könnyen be is igazolódik. Valahol éppen olyan ez, mint egy munkahelyen, ha valaki nem alkalmas, akkor hiába foglalkoznak vele akármennyit, ill. jó szándékúan nem hagyják békén még évekig a főnökei vagy beíratják többféle továbbképzésre, attól csak rosszabb lesz, inkább olyat kell felvenni, aki szinte egyből alkalmas, függetlenül hogy éppen milyen papírjai vannak, még ha magasabb árat is kell érte fizetni. Mivel nem kell ezért nem is akarom magam nagyon fényezni, de az biztos, hogy ha két igazán különleges ember találkozik, akkor abból csak valami nagyon rossz, vagy csak valami nagyon jó lehet előbb-utóbb. Megj.: A fizetős oldalak szerintem nem szűrik megfelelően az embereket és érdekes, hogy pl. egy diszkóban fel se merül, hogy azért fizetős, hogy csak a kulturáltan szórakozni, ismerkedni gondolatók jöjjenek, mert ott egyből látszik kik vannak ott (mérés, visszajelzés). Persze ha a hölgyek elhiszik, hogy a fizetős oldalak tényleg jobbak, akkor mégis ez lesz.

Egy Csongrád megyei társkereső férfi, Károly (46)

Szia! Komoly, hosszú távú kapcsolat reményébe regisztráltam az oldalra. "Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és beszélgetni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogamon. A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije Mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz. Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez. Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó. Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem. Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat. És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. A sors-társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez. Csak hozzám, mert én Én vagyok."

Egy Csongrád megyei társkereső nő, Kitti (28)

Szia kedves látogató! Egy vidám, barátkozó és őszinte léleknek gondolom magam, aki inkább érzelmi beállítottságú, mintsem racionális. Érdeklődéssel vagyok a természet iránt, illetve a spiritualitásra is nagyon nyitott vagyok és igyekszem segítségével tapasztalni és megérteni a világot, ahogy önmagamat is. Szeretek olvasni, beszélgetni, sétálni, egészséges életmód után kutatni (egyébként vegán vagyok), meditációt csinálni vagy olykor csak a számítógépet bűvölni :) Mozogni is szeretek és legjobb, ha van olyasvalaki, akivel együtt tehetem. Alapvetően érdeklődő és nyitott természetű vagyok szinte minden iránt :) Egy vidám természetű és nyugodt lányt keresek, akivel lehet nevetni, jókat beszélgetni, sokat Vele lenni, és aki előnyben részesíti a gyengédséget, az öleléseket és a romantikus együttlétet :) Szeretem, ha odabújhatok a másikhoz és így egymás szeretetteli lelki rezgéseit közvetlenebbül érezhetjük. Viszont a teljes őszinteség és bizalom jegyében szeretném, ha így történne, mert nem szeretem a felszínességet. Hűséges, odaadó és romantikus léleknek gondolom magam, de szeretném, ha mindenki saját magának döntené el, hogy valójában milyen vagyok, hiszem írhatok magamról bármit, de hidd el, nem eszek meg senkit :) Rocker sem vagyok egyébként (bár régen volt hozzá közöm), de a hosszú hajamat azért megtartottam. Számomra fontos az őszinteség, a nyugalom (érzelmileg is), a béke és az oda-vissza kölcsönös megértés, mert úgy gondolom, hogy ez egy egészséges kommunikáció alapja akár baráti, akár párkapcsolatban és ezzel komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. A humort pedig díjazom :) Bocsánat hölgyek, de a dohányzás nálam kizáró ok és a túlzásba vitt alkohol is, de én sem dohányzom és nem iszom alkoholt egyáltalán! - Ami a világhoz való viszonyomat illeti (vagy elijesztés képpen :) ) : egyik ember sem tulajdona a másik embernek. A családon belül sem. Az államnak, a társadalomnak nem tulajdona. A nő és a férfi egyenrangúak, egyenjogúak. A két FÉL együtt alkot, egymást kiegészítve EGY EGÉSZ-et. Megtartom a jó szomszédság törvényét, azaz: mindent szabad, ami nem árt másnak. A "más" nem csak embertársad, hanem az egész természet. Az ember nem ura a természetnek, hanem része annak. - Ha esetleg kihagytam valamit, vagy valamire kíváncsi vagy még, akkor írd meg nyugodtan.

Egy Csongrád megyei társkereső férfi, Jani (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső