Társkereső Kiskunfélegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskunfélegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskunfélegyházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kiskunfélegyházi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Néhány kiskunfélegyházi társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató! Én egy kedves, optimista nő vagyok, és keresem a párom, akivel az élet szép pillanatainak együtt tudnánk örülni. Várom hasonló gondolkodású férfi jelentkezését!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Judit (46)

Szia Ferinek hívnak.Egy tanyán élek szeretek állatokkal foglalkozni, kertészkedni . Hobiaim: fotózás, minden ami természet, néptánc és még sok minden más. Olyan társat keresek aki szeretne így élni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj, vagy jelezd. Köszi hogy rám néztél.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Feri (43)

Sziasztok Kedves Férfiak! Itt egy olyan hölgy bemutatkozását látjátok, aki még ebben a korban is szeretné megtalálni az igazit...na nem a herceget a fehér lovon, de valami hasonlót....

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Erika (55)

192 cm-re nőttem, és nyomokban mandulát, mogyorót tartalmazok! :) Az élet minden területén kellemes kiegyensúlyozottságra törekszem. Az egyéni vállalkozásban finommechanikai munkát végzek, és 2007. óta foglalkozom tőzsdével. Utóbbiról blogot is vezetek. Nyomj rám IGEN-t, a többit bízd rám. :)

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Tibcsi (36)

Családcentrikus, ápolt, inteligens, megbízható, hűséges, őszinte, megfontolt embernek tartom magam. Fontos a kedvesség, gyengédség, őszinte ölelés, bizalom, hűség. Korban hozzám illő társat szeretnék! Amit nem kedvelek: dohányzás, igénytelenség, felületesség, hazugság. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm. Szeretek kirándulni, moziba, színházba, koncertre járni, olvasni, kerékpározni. Az aktív pihenést részesítem előnyben.

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Andrea (47)

Sportos, motorozós, kirándulós, moziba járós, strandolós, táncolni nyomokban sem tudó, nyugodt természetű srác vagyok, aki egy kedves és jó szándékú lányt keres...(és nem könnyű a dolga mert kevesen vagytok), de ha véletlen magadra ismertél, lehet egymást keressük. (Kettes golfom van, és nem félek használni :) )

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Ákos (28)

Válassz magadnak csillagot, nagy tollú szárnyat a madaraknak, zöldülő szívednek virágot,titok védelmére kegyes hazugságot. válassz magadnak saját életet saját utat, melyen azt megteszed. Válassz magadnak Istent, ki általad teremt meg mindent. Válaszd ki magadnak magadat, válassz hozzáillő szavakat. Válassz hozzá nemes testet, mely általad cipeli a terhet. válassz magadnak mosolyt, jókorát, használd sűrűn ne nézd a test korát. válassz magadnak válaszokat... ÉS NE ENGEDD EL IMMÁRON SOHASE, MINDENKI VIGYÁZ RÁD, ÉS EGYBEN SENKI SE.

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Klára (48)

Bár tartogat, és produkál az élet különféle örömöket, és pozitív élményeket, eseményeket az egyedül élő ember számára is, mindezt azonban sokkal többször, nagyobb mértékben, és változatosabban a párkapcsolatban élőknek. Ingerekben, eseményekben is, de főleg szeretetben, érzelmi, lelki, és élményekben is gazdagabb, sőt sokkal gazdagabb életre gondolatom a még hátralévő időmben, amiből remélhetőleg még elég sok van ahhoz, hogy elkallódni hagyjam magamat, mint ahogy oly sokan teszik azt helytelenül. A kezdő lépés lehet egy jó beszélgetés. Kezdő lépést tehet bármelyik fél. Hagyományos értékrendet követek, és szeretek, bár ez ma már szinte hiánycikk. Igyekszem egészséges életmódot élni, életszemléletet megtartani. Inkább "belső építész" vagyok, az anyagiak kevésbé izgatnak... (Korkedvezményes nyugdíjas vagyok egyébként...) Szívesen válaszolok kérdésekre is, de ne csak kérdéseket írj, ha megszólítasz illetve válaszolsz. Nagyon kedvelem a bővített mondatokat.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Imre (60)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza

Bács - Kiskun megye

Kiskunfélegyháza

+36 (1) 604 3102