Társkereső Kiskunfélegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskunfélegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskunfélegyházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Néhány kiskunfélegyházi társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Nem igazán akarok magamról sokat írni, a fizikai paramétereim ott vannak, és a képeim alapján el tudod dönteni hogy szimpatikus vagyo-e.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Zsolt (47)

Szia! Akár rövid, akár hosszútávú kapcsolatot keresek. Rengeteg dologra vagyok nyitott, szeretnék megismerkedni, szeretni, vitázni, kisebb nagyobb utazásokat közösen megtenni, sorozatokat nézni, telitömni magunkat pizzával...

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Gábor (24)

Ha valaki keresztezi az utunkat, mindig hordoz valamilyen nekünk szóló üzenetet. Véletlen találkozások nincsenek.

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Erika (42)

Helló, 24 éves Félegyházi srác vagyok, a Koch's Torma Kft-nél dolgozom lovászként és segéd fogathajtóként, szabadidőmben otthon vagy sorozatot nézek vagy kint barkácsolok a műhelyben, néha kimozdulok a szülővárosomba, ritkán, ha van kivel, akkor meglátogatom kedvenc városomat, Szegedet. Szeretek együtt lenni olyan hölggyel, akivel bármit megbeszélhetünk és szereti a szabadidejét velem tölteni, elsősorban komoly kapcsolat céljából keresek ilyen hölgyet.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Róbert (24)

Kedves Látogató! Én egy kedves, optimista nő vagyok, és keresem a párom, akivel az élet szép pillanatainak együtt tudnánk örülni. Várom hasonló gondolkodású férfi jelentkezését!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Judit (45)

Őszinte, becsületes férfi vagyok. Imádom a természetet és az állatokat, ha tehetem sokat túrázok, kirándulok, nyaralok. Szeretek filmeket nézni, szeretem a színházat. A párkapcsolatban hűséges, megbízható társ vagyok. Szeretném megtalálni a páromat, akivel boldogságban és szeretetben folytatjuk tovább az utunkat együtt! Amit keresek a párkapcsolatban, az ikerlelkemet, akivel minden természetes, fesztelen, megfelelés-kényszer mentesek lehetünk. Azt a társat, akivel érzem, hogy a másik felem. Hasonló érdeklődési kört, gondolkodásmódot, véleményeket.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Rudolf (39)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza

Bács - Kiskun megye

Kiskunfélegyháza

+36 (1) 604 3102