Társkereső Kiskunfélegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskunfélegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskunfélegyházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Néhány kiskunfélegyházi társkereső bemutatkozása

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Laci (20)

42éves vagyok félegyházán lakom. Kecskeméten dolgozom a Merci gyárba. 3éve vagyok egyedül.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Jozsef (42)

Ha valaki keresztezi az utunkat, mindig hordoz valamilyen nekünk szóló üzenetet. Véletlen találkozások nincsenek.

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Erika (42)

Szia! Akár rövid, akár hosszútávú kapcsolatot keresek. Rengeteg dologra vagyok nyitott, szeretnék megismerkedni, szeretni, vitázni, kisebb nagyobb utazásokat közösen megtenni, sorozatokat nézni, telitömni magunkat pizzával...

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Gábor (23)

Kedves Látogató! Én egy kedves, optimista nő vagyok, és keresem a párom, akivel az élet szép pillanatainak együtt tudnánk örülni. Várom hasonló gondolkodású férfi jelentkezését!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Judit (44)

A legpontosabban én ismerem a saját (emberi) értékeimet, te csak akkor tudod megismerni, ha esélyt adsz nekem és magadnak, hogy megismerj. Csak bekukkantani jöttél, és továbbrohanni, vagy van is rám időd, energiád, kedved? Nagyvadat vettél célba, el ne rontsd a dolgot sörétes puskával! Az életedet egészen eddig nélkülem élted, és hogy most a soraimat olvasod, az azt is jelentheti, hogy én hiányoztam belőle a legjobban. Mostantól kezdve főleg rajtad múlik, lesz-e ebben kedvező változás. Persze lehet nagyon bölcs (?) kifogásokat is találni, pl. hogy „nem téged kereslek” vagy „messze laksz” stb. Akkor viszont ne csodálkozz, hogy minden marad a régiben. Ha tényleg érdekelni tudnálak, nézd meg a naplómat is, az olvasmányosabb és konkrétabb "melléklete" a bemutatkozásomnak. (A profilkép 2018 májusi, a többi kép idei/tavalyi.)

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Imre (58)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza

Bács - Kiskun megye