Társkereső Kiskunfélegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskunfélegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskunfélegyházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kiskunfélegyházi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb kiskunfélegyházi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kiskunfélegyházi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kiskunfélegyházi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Néhány kiskunfélegyházi társkereső bemutatkozása

Jó humorom van, következetes vagyok, határozott de ha kell vajból van a szívem :) Nem vagyok tökéletes, de mindig törekszem arra, hogy saját magamnak megfeleljek és így próbálok élni is. Nem gondolatom arra, hogy valaki eltartson, de fontos, hogy fel tudjak nézni egy férfire mert már megpróbált valamit elérni az életében. Ha cicababát keresel műkörmökkel és nyafogással, az nem én vagyok :) Egy jó humorú pasit keresek, aki tisztel, elfogad olyannak amilyen vagyok, és akire én is fel tudok nézni és mellette mindig igazán nőnek érezhetem magam.

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Niki (36)

Szívesen barátkozom helybeli, vagy a közelségben élő, hozzám hasonló értékrendű, érdeklődésű jó társaságra gondolató, illetve annak lenni tudó jelölttel. Lényegében szabadidőpartnert keresnék hétköznapi programokhoz.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Imre (59)

Kapaszkodj belém, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, ahol a szív, mint a csont, reped, és hullanak szép ezüst fejek, ahogy véres csatákban, sorban, hevernek a földön a porban, mert beteg időt élünk ahol, csalogány helyett varjú dalol, itt az élet is másként válogat, magának szüli a királyokat, én az idő ráncos homlokán, csak szállok apáim nyomdokán, a fejemre már nem kell babér, csendesen kering bennem a vér. Egyszer tudom, a virág lehull, szirmaival a szél messze fut, de amíg terítőd hófehér, nekem elég egy szelet kenyér, ha szíved tiszta hegyi patak, megbújok benne mint a halak. Még kapaszkodom, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, mielőtt magához húz az álom, átgázolok veled én a halálon

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Barbi (25)

Szia! Akár rövid, akár hosszútávú kapcsolatot keresek. Rengeteg dologra vagyok nyitott, szeretnék megismerkedni, szeretni, vitázni, kisebb nagyobb utazásokat közösen megtenni, sorozatokat nézni, telitömni magunkat pizzával...

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Gábor (24)

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Csilla (50)

Szia Ferinek hívnak.Egy tanyán élek szeretek állatokkal foglalkozni, kertészkedni (fenntartható módon). Hobiaim: fotózás, minden ami természet, néptánc és még sok minden más. Olyan társat keresek aki szeretne így élni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj, vagy jelezd. Köszi hogy rám néztél.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Feri (43)

Kedves Látogató! Én egy kedves, optimista nő vagyok, és keresem a párom, akivel az élet szép pillanatainak együtt tudnánk örülni. Várom hasonló gondolkodású férfi jelentkezését!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Judit (45)

Őszinte, becsületes férfi vagyok. Imádom a természetet és az állatokat, ha tehetem sokat túrázok, kirándulok, nyaralok. Szeretek filmeket nézni, szeretem a színházat. A párkapcsolatban hűséges, megbízható társ vagyok. Szeretném megtalálni a páromat, akivel boldogságban és szeretetben folytatjuk tovább az utunkat együtt! Amit keresek a párkapcsolatban, az ikerlelkemet, akivel minden természetes, fesztelen, megfelelés-kényszer mentesek lehetünk. Azt a társat, akivel érzem, hogy a másik felem. Hasonló érdeklődési kört, gondolkodásmódot, véleményeket.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Rudolf (40)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza

Bács - Kiskun megye

Kiskunfélegyháza

+36 (1) 604 3102