Társkereső Kiskunfélegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskunfélegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskunfélegyházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kiskunfélegyházi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb kiskunfélegyházi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kiskunfélegyházi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kiskunfélegyházi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskunfélegyházi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskunfélegyházi társkereső férfiak

Néhány kiskunfélegyházi társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Csilla (50)

Szia! Akár rövid, akár hosszútávú kapcsolatot keresek. Rengeteg dologra vagyok nyitott, szeretnék megismerkedni, szeretni, vitázni, kisebb nagyobb utazásokat közösen megtenni, sorozatokat nézni, telitömni magunkat pizzával...

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Gábor (24)

Egyszerű,rögös utat végigjárt,földönjáró embernek gondolom magam.Társamat keresem csendes,és közöstartalommal megtöltött élethez!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Anna (56)

Szia Ferinek hívnak.Egy tanyán élek szeretek állatokkal foglalkozni, kertészkedni . Hobiaim: fotózás, minden ami természet, néptánc és még sok minden más. Olyan társat keresek aki szeretne így élni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj, vagy jelezd. Köszi hogy rám néztél.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Feri (43)

Nem partnert keresek. De hogy mit hoz az élet, az közben derül ki, s aszerint alakulhatnak dolgaink.” Ha bármire kiváncsi vagy velem kapcsolatban,kérdezz bátran. :)

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Dóri (38)

Őszinte, becsületes férfi vagyok. Imádom a természetet és az állatokat, ha tehetem sokat túrázok, kirándulok, nyaralok. Szeretek filmeket nézni, szeretem a színházat. A párkapcsolatban hűséges, megbízható társ vagyok. Szeretném megtalálni a páromat, akivel boldogságban és szeretetben folytatjuk tovább az utunkat együtt! Amit keresek a párkapcsolatban, az ikerlelkemet, akivel minden természetes, fesztelen, megfelelés-kényszer mentesek lehetünk. Azt a társat, akivel érzem, hogy a másik felem. Hasonló érdeklődési kört, gondolkodásmódot, véleményeket.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Rudolf (40)

Kedves Látogató! Én egy kedves, optimista nő vagyok, és keresem a párom, akivel az élet szép pillanatainak együtt tudnánk örülni. Várom hasonló gondolkodású férfi jelentkezését!

Egy kiskunfélegyházi társkereső nő, Judit (46)

Bár tartogat, és produkál az élet különféle örömöket, és pozitív élményeket, eseményeket az egyedül élő ember számára is, mindezt azonban sokkal többször, nagyobb mértékben, és változatosabban a párkapcsolatban élőknek. Ingerekben, eseményekben is, de főleg szeretetben, érzelmi, lelki, és élményekben is gazdagabb, sőt sokkal gazdagabb életre gondolatom a még hátralévő időmben, amiből remélhetőleg még elég sok van ahhoz, hogy elkallódni hagyjam magamat, mint ahogy oly sokan teszik azt helytelenül. A kezdő lépés lehet egy jó beszélgetés. Kezdő lépést tehet bármelyik fél. Hagyományos értékrendet követek, és szeretek, bár ez ma már szinte hiánycikk. Igyekszem egészséges életmódot élni, életszemléletet megtartani. Inkább "belső építész" vagyok, az anyagiak kevésbé izgatnak... Szívesen válaszolok kérdésekre is, de ne csak kérdéseket írj, ha megszólítasz illetve válaszolsz. Nagyon kedvelem a bővített mondatokat.

Egy kiskunfélegyházi társkereső férfi, Imre (60)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza

Bács - Kiskun megye

Kiskunfélegyháza

+36 (1) 604 3102