Társkereső Somogy megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Somogy megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Somogy megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Somogy megyei társkereső nők

Első Találkozás

Somogy megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online Somogy megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Somogy megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb Somogy megyei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb Somogy megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Somogy megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Somogy megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as Somogy megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Somogy megyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Somogy megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Somogy megyei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Somogy megyei társkereső férfiak

Néhány Somogy megyei társkereső bemutatkozása

Nem tudom mi lenne a megfelelő bemutatkozás! Mert amit magamról írnék azt nem biztos ,hogy itt felismerik bennem. Tudok normálisan és kultúráltan kommunikálni. Intelligensnek tartom magam. Megértem ha valamire azt mondják hogy nem. Elfogadom mások véleményét ,ha nem is étek egyet vele! Nem a pehely súlyú csoprtba tartozom. Tudok és értem a viccet! Olvasáshoz szemüveget viselek! Aki úgy gondolja hogy meg tud fejteni engem bátran írjon. Mert néha én sem igazodok ki magamon. Hűséges vagyo. Van hogy csak begubózni szeretek,de vagy a nyüzsgést! Ha kedvem tartja kreatívkodom. Az ajándékozást nem kötöm az ünnepekhez! Ha zsíroskenyér a vacsora azt sem bánom,fel lehet azt is dobni egy szál gyertyával meg egymásra figyeléssel!

Egy Somogy megyei társkereső nő, Gabriella (54)

Tisztelt Hölgyeim! Mindazokat kérem, akik engem keresnek, vegyenek fel a bakancslistájukra, mert tudjuk, ha ebből valami kimarad, nem lesz teljes az életünk. Nem állítom egyértelműen, hogy egy kitartóan fiatalodó, egyre vonzóbb illető benyomását akarom kelteni, de az ellenkezője sem olyan ütemben halad, mint ahogy az elő van írva. Képességeimhez mérten próbálok lemaradni időben előre haladó férfitársaim közösségétől, melynek sikeréről csak az tud meggyőződni, aki személyesen jár utánam. Én ritkán járok magam után, ezért amikor magammal szembe jövök, néha meg sem ismerem magam. De ez föl sem tűnik, mert hihetetlen mennyien jönnek szembe, akiket még sosem láttam. Aki nem szeretne látni, hát az az igazi vak randi. Nincs kirívóan kedvenc elfoglaltságom, hisz szeretek jönni-menni vízben, szárazon, levegőben is. Kedvelem a filmeket, zenét, asztali teniszt, úszást, kerékpározást és legfőképp arra gondolatom, hogy a párom boldogságát szolgálja minden tevékenységem! Így hát bátorítok mindenkit, akinek van hozzámfűzni valója, ragadja meg az alkalmat és Hölgyek előnyben! Ha valaki csak a fényképemre kíváncsi, lebeszélném a továbbiakról, mert ha a sorok között nem olvasott semmi megnyerőt, a külsőm már nem fog sokat változtatni rajta. A mi korunkban már fontosabbak a belső értékek.

Egy Somogy megyei társkereső férfi, Károly (69)

Éva vagyok, 55 éves, elvált. Hosszú idő után most jutottam oda, hogy valakivel jó lenne beszélgetni, eljárni. Sokat dolgozom, de törekszem rá, hogy a kevés szabadidőmet jobban kihasználjam. Szeretek utazni, idegen városok bejárása örömet okoz, még a tunyaságomat is legyőzöm ilyenkor. Szeretek emlékeket gyűjteni, jókat enni, az ivás nem nagyon megy. Szeretem a zenét, éneklek egy kórusban, de Neked nem kötelező. Ha Te sportos vagy, naponta 30 km-t biciklizel vagy futsz, nem én vagyok a Te embered, ebben nem tudok partner lenni. Én is dolgozom rajta, hogy az erőnlétemen javítsak, de még csak kezdő vagyok. Külső elvárásaim nincsenek, legyél magasabb nálam! (kb. 172 cm) Bejön a macis alkat, én is „telt” vagyok. Ne dohányozz, alkoholt se igyál minden este! Félve vágok bele az ismerkedésbe, de legyen!

Egy Somogy megyei társkereső nő, Éva (56)

Nem gondolom, hogy itt fogom megtalálni a társam, és nem is feltétlenül ez a célom. Ha sikerül néhány értelmes levelet váltanom egy értelmes nővel, már akkor elégedett leszek. :) A kisfiam központi helyen van az életemben, így nagyon sok mindent meg is határoz, amit kifejezetten átérezek. Konkrét céljaim vannak, pontosan tudom, hogy mit szeretnék 1, 10 vagy 20 év múlva. Hogy valóban úgy lesz-e, azt természetesen nem tudom, mindenesetre kellő energiát fektetek bele, hogy úgy legyen. Introvertált vagyok, kerülöm a tömeget, az éles hangokat, a tetovált szemöldököt és a korlátolt gondolkodást. Nem kerülöm azonban a vitákat és a konfliktusokat, de nem is generálom őket. Szeretek egyedül lenni, de legalább ugyanekkora igényem van a minőségi emberi kapcsolatokra is. Nincs munkahelyem, de van munkám. Szabadon, korlátok nélkül élek, de sokszor mégsem én döntök arról, hogy hol vagyok és mit csinálok. Érdekel a világ, ami körülvesz, figyelem a körülöttem történő dolgokat és igyekszem is belőlük tanulni. Szabadidőm tulajdonképpen nincs, de különösebben nem is igénylem, a kikapcsolódás számomra nem meccs nézést, moziba vagy kocsmába járást jelent, én teljesen másképp szoktam pihenni. :) Rólad: Fontos, hogy legyenek önálló gondolataid, és legyél is képes azokat megvédeni, ha szükséges. Legyél csendes és okos, türelmes és határozott, erős és megértő. Nem baj, ha a főzésen, táncoláson és a bringázáson kívül más egyéb dolgok is érdekelnek.

Egy Somogy megyei társkereső férfi, Bence (36)

Sziasztok! Anna vagyok, 26 éves kaposvári lány. Komoly kapcsolat keresésének céljából regisztráltam az oldalra, így szeretnék olyan férfiakkal ismerkedni, akik szintén komoly kapcsolatot keresnek. programok nem érdekelnek :) Aki úgy kezdi a nekem szánt üzenetét, hogy szép vagyok és ezért keltettem fel az érdeklődését, ne is írjon: Nem szeretem ha külső alapján ítélnek meg valakit, én sem teszem ezt. Olyan társat keresek akit jobban érdekelnek a belső értékek mint a külső. Rólam: Nagyon érdeklődő, nagyon őszinte lány vagyok, imádom a művészetet, órákig tudnám mesélni, mennyire. Nagyon szeretem a művelt embereket, magamat is annak tartom, sokat olvasok, és tájékozódom, minden érdekel. Szeretem a csillagászatot, a zenét, a festészetet, és a filmeket (és a horrorfilmeket is :D) Érdeklődő vagyok, empatikus. Szeretek jókat nevetni, bolondozni, de ugyanakkor szeretek komolyan is beszélgetni, igazából bármiről. Hiszem, hogy nem a külső a legfontosabb. Számomra fontosabbak a belső értékek, olyan társat keresek aki szintén így gondolkozik. Hűséges, őszinte társam keresem. Írj, és ismerj meg jobban, mert a bemutatkozásom alapján csak felszínes információkat tudtál meg! :) Köszönöm, hogy időt szántál rám, és elolvastad a bemutatkozásom, A

Egy Somogy megyei társkereső nő, Anna (27)

Keresek ,komoly harmonikus, kapcsolatra földönjáró , vékony ,vagy átlagos testalkatú intelligens és pozitív szemléletű, NEM DOHÁNYZÓ hölgyet akinek az emberi értékek is fontosak a MINDENNAPOKBAN !!!!!!! . Jómagam fiatalos megjelenésű optimista ,intelligens,sokoldalú,,természet kedvelő , özvegy vagyok .Két leánygyermekem és három unokám van. Vidám életet élek az élet napos oldalán Balatonlellén igényesen kialakított környezetben Imádom a társaságot de a magányt is jól bírom ,mert soha sem unatkozom,gondolatakkal tervekkel és ezek megvalósításával élem napjaim és tisztelem a hagyományos értékeket is. Rátudok csodálkozni az emberi bölcsességre ,de nem tudom elviselni a hazugságot, az irigységet ,a butaságot. Mobilis vagyok , szeretek ,kirándulni mind a négy évszakban akár hazai vagy külföldi tájakra utazni.szeretek fényképezni filmezni . Imádom a természet szépségeit a napsütést, májusi virágzást és az őszi gyönyörű színeket. Gyakran járok kulturális eseményekre programokra színházba ,moziba, kiállításokra. Szeretek barkácsolni úgymond olyan ezermester vagyok, az építészetben is otthon vagyok megépítettem az otthonomat 2003-ban az év háza lett . Szeretek grillezni, bográcsozni, kemencében sütögetni, Szeretem az életbe mind aszt ami szép és jó ,érdeklődő vagyok az élet szép dolgaira ! Kedves Társkereső: ha most keresel párt , társat akkor miért a korkülönbség a legfontosabb ? és ne csak a szabadidő kellemes eltöltése legyen a fő életcélod, ! hanem gondolj a hétköznapokra is ,legyen támaszod is jóban rosszban ,a kialakított kapcsolatot pedig tisztelet ,és az örömteli szeretet jellemezze !

Egy Somogy megyei társkereső férfi, István (69)

Keresem a párom, bizonyára Ő is keres engem :) Hogy miért is vagyok itt? A zsák ugyanis mindig megtalálja a foltját, azt gondolom mindenki számára létezik egy másik fél – egy tökéletes társ, akivel összeillik. Bárki legyen, akárhány éves, mindenki rátalálhat... Lehet hogy pont itt :) Olyan boldog társat keresek aki hozzám hasonló értékrendeket, alapelveket tart szem előtt... Helyén legyen a szíve, a lelke és a tettei is azt tükrözzék... Fontos számomra a bizalomra, kölcsönös vonzalomra, szeretetre, megbecsülésre alapuló kapcsolat, egymás hibáit, félelmeit ismerve, egymást emelve, vidáman és szabadon:) (programorok, támaszt keresők, társfüggők kérlek nekem ne írjatok) Egyik kedvenc versem Sohonyai Attilától... - Ha nőt szeretsz Ha nőt szeretsz, az legyen nő, ne tétova leányka, kit a jelenidő divat-ideálja dönt délibábba, s nemtudomsága taszítja kecsesből sutába. Ha nőt szeretsz, tudd tisztelni! A nő lenge, finom selyem, ezért akárki nem viselheti: ha nőt szeretsz, légy rá méltó férfi! Ha nőt szeretsz, küzdj meg érte. Elutasítása elveid pirosából az elszántságot ki ne verje. S ha elsőre alul is maradsz, fel ne add; ha nőt szeretsz, legyen érte benned akarat! Ha nőt szeretsz, mutasd neki, -de csak neki!- néha nála is törékenyebb vagy. Ha ő olyan nőből van, tudja; aki nőt igazán szeret, csak érte s védelmére lesz tömör vas. Ha nőt szeretsz, őszinte légy, ne csalfa. Volt épp elég már, ki lelke zongoráját elhangolta. S ha nőt szeretsz, tisztán legyen neked ő az egy, ahogyan te vagy neki: ha nőt tudsz szeretni, akkor vagy igazán férfi!

Egy Somogy megyei társkereső nő, Virág (34)

1) Hogy milyen ember vagyok...? Egy örök elmélkedő... Alapvetően egy egyszerű, átlagos hétköznapi ember, de egyben egy érdekes egyéniség is ( egyéni/sajátos szokások, elvek... , eléggé körülményes... ) . Összetett, részletező gondolkodású. Távolságtartó, de ugyanakkor közvetlen, barátságos. Jómodorral, emberi hangon nyílt, egyenes, őszinte beszédű. Komoly, de azért bolondozós is ( társaságtól függ ), kicsit konzervatív. 2) Számomra ezek fontosak az életben: a) Egy párkapcsolatban a minőségi együttlét ( őszinte - nyílt, meghitt beszélgetések, közös programok, rengeteg ség ) b) Csak egy életünk van, ezért "bakancs-lista" szerűen igyekezzünk kipróbálni minden olyan dolgot, amit szeretnénk. Igyekezzünk kihasználni, kiátérezni az életet, hogy öregségünkre elégedettek legyünk és büszkék önmagunkra. Tegyünk a céljainkért, gondolatainkért! c) Jó ember legyek! 3) Hozzáállásom egy párkapcsolathoz: A párkapcsolatban romantikus, hangulatos, es és különösen vagyok ( még ha elsőre a temperamentum és az érdeklődési kör nem is ezt mutatja ). Komoly és hosszútávú kapcsolatot keresek. Bizalom, hűség, őszinteség, kompromisszum-készség -- ezek az alapok! Számomra a házasság nemcsak egy papír, hanem szívből és szeretetből történő elköteleződés a másik fél mellett. 4) Az általam keresett Hölgy: Olyan Hölgyet szeretnék magam mellé Társul az életben, aki még manapság is Nő tud lenni. Odaadó, figyelmes, gondoskodó. Aki határtalanul és hűséges tud lenni. Akivel egyben barátok, lelki-társak is tudunk lenni. Akivel annyira megbízhatunk egymásban, hogy egy esetleges nagyon durva veszekedés után is köztünk marad egy szigorúan bizalmas, az egyikünk számára nagyon kényes dolog. Még ilyen esetben se kelljen attól tartanunk, hogy bosszúból kitálalunk, lejáratjuk egymást. Kölcsönös tisztelet! 2020. Február

Egy Somogy megyei társkereső férfi, Márk (28)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek
Alsóbogát | Andocs | Babócsa | Bakháza | Balatonberény | Balatonboglár | Balatonendréd | Balatonfenyves | Balatonföldvár | Balatonkeresztúr | Balatonlelle | Balatonmáriafürdő | Balatonszabadi | Balatonszemes | Balatonszentgyörgy | Balatonszárszó | Balatonújlak | Balatonőszöd | Barcs | Baté | Bedegkér | Beleg | Berzence | Bodrog | Bolhás | Bolhó | Bonnya | Buzsák | Bábonymegyer | Bálványos | Bárdudvarnok | Bélavár | Böhönye | Büssü | Bőszénfa | Cserénfa | Csokonyavisonta | Csoma | Csombárd | Csurgó | Csurgónagymarton | Csákány | Csököly | Csömend | Darány | Drávagárdony | Drávatamási | Ecseny | Edde | Felsőmocsolád | Fiad | Fonyód | Fonó | Főnyed | Gadács | Gadány | Gamás | Gige | Gyugy | Gyékényes | Gálosfa | Gölle | Görgeteg | Hajmás | Hedrehely | Hencse | Heresznye | Hetes | Hollád | Homokszentgyörgy | Hosszúvíz | Hács | Háromfa | Igal | Iharos | Iharosberény | Inke | Istvándi | Juta | Jákó | Kadarkút | Kapoly | Kaposfő | Kaposgyarmat | Kaposhomok | Kaposkeresztúr | Kaposmérő | Kaposszerdahely | Kaposvár | Kaposújlak | Karád | Kastélyosdombó | Kaszó | Kazsok | Kelevíz | Kercseliget | Kereki | Kisasszond | Kisbajom | Kisberény | Kisbárapáti | Kisgyalán | Kiskorpád | Komlósd | Kutas | Kálmáncsa | Kánya | Kára | Kéthely | Kötcse | Kőkút | Kőröshegy | Lad | Lakócsa | Lengyeltóti | Libickozma | Lulla | Lábod | Látrány | Magyaratád | Magyaregres | Marcali | Mernye | Mesztegnyő | Mezőcsokonya | Mike | Miklósi | Mosdós | Nagyatád | Nagybajom | Nagyberki | Nagyberény | Nagycsepely | Nagykorpád | Nagyszakácsi | Nemesdéd | Nemeskisfalud | Nemesvid | Nikla | Nyim | Nágocs | Orci | Ordacsehi | Osztopán | Pamuk | Patalom | Patca | Patosfa | Pogányszentpéter | Polány | Porrog | Porrogszentkirály | Porrogszentpál | Potony | Pusztakovácsi | Pusztaszemes | Pálmajor | Péterhida | Rinyabesenyő | Rinyakovácsi | Rinyaszentkirály | Rinyaújlak | Rinyaújnép | Ráksi | Segesd | Simonfa | Siófok | Siójut | Som | Somodor | Somogyacsa | Somogyaracs | Somogyaszaló | Somogybabod | Somogybükkösd | Somogycsicsó | Somogydöröcske | Somogyegres | Somogyfajsz | Somogygeszti | Somogyjád | Somogymeggyes | Somogysimonyi | Somogyszentpál | Somogyszil | Somogyszob | Somogysámson | Somogysárd | Somogytúr | Somogyudvarhely | Somogyvámos | Somogyvár | Somogyzsitfa | Szabadi | Szabás | Szegerdő | Szenna | Szenta | Szentbalázs | Szentborbás | Szentgáloskér | Szenyér | Szilvásszentmárton | Szorosad | Szulok | Szántód | Szólád | Szőkedencs | Szőlősgyörök | Ságvár | Sántos | Sávoly | Sérsekszőlős | Tab | Tapsony | Tarany | Taszár | Teleki | Tengőd | Tikos | Torvaj | Táska | Tótújfalu | Törökkoppány | Varászló | Visnye | Visz | Várda | Vése | Vízvár | Vörs | Zala | Zamárdi | Zics | Zimány | Zselickisfalud | Zselickislak | Zselicszentpál | Zákány | Ádánd | Öreglak | Ötvöskónyi | Újvárfalva | Őrtilos |

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső