Társkereső Szigetvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szigetvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szigetvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szigetvári társkereső nők

Első Találkozás

szigetvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szigetvári társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szigetvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szigetvári diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szigetvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szigetvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szigetvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szigetvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szigetvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szigetvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szigetvári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szigetvári társkereső férfiak

Néhány szigetvári társkereső bemutatkozása

Teri vagyok , Komlón élek , 2 felnött gyerekem es 2 csodalatos unokam van . Szeretek a barátokkal találkozni , szeretek sétálni , olvasni , filmet nézni , szeretek kirándúlni . Úszni , kerékpározni nem tudok , ez már sajnos kimarad az életemböl . De a szinházba járás , a gyertyafényes vacsora, na és a konditerem se a kedvenc idötöltésem Tudom hogy ebben a korban már mindenkinek van sajàt egyénisége , azt kell tudni elfogadni kölcsönösen . Csak három dolgot nem tudok toleralni , a hazugságot , a hütlenséget es az agresszivitást

Egy szigetvári társkereső nő, Teréz (59)

Szia ha többet szeretnél tudni rolam üziben elmondok mindent.

Egy szigetvári társkereső férfi, Gábor (42)

“A szenvedés abból fakad, hogy elvárjuk, hogy úgy szeressenek minket, ahogy elképzeltük.” Ez az idèzet Paolo Coelho ès nagyon igaz...nem igazàn tudom mit irjak.:) 29 èves, pècsi làny vagyok ès szeretnèk megismerni komoly gondolkodàsù,vicces, spontàn fèrfiakat akik tudjàk mit akarnak ès mernek is tenni azèrt. A horoszkòpom bika, hatàrozott, kèt làbon àllo làny vagyok,aki tudja mit akar ès el is èri. Vicces vagyok,szeretem a tàrsasàgot, imàdok olvasni,zenèt hallgatni,szinhàzba jàrni stb. èrdekel a filozofia,a pszihologia ès ùgy minden,ami elgondolkoztat. Ha meg szeretnèl jobban ismerni ,akkor irj:)

Egy szigetvári társkereső nő, Lucia (30)

Sziasztok! 41 éves egyedül élő független sportos férfi vagyok. Keresem társam komoly kapcsolat céljából.

Egy szigetvári társkereső férfi, János (42)

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon gondolatom rá, hogy velem legyen valaki, néha átérzem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy szigetvári társkereső nő, Éva (53)

Én egy élet vidám romantikus férfi vagyok aki nagyon optimista, cél tudatos. Nagyon szeretek kirándulni, zenét hallgatni. Ha valakit meg szeretek azt egy életre nem engedem el.

Egy szigetvári társkereső férfi, Kovács (48)

Életvidám, társaságkedvelő, természetbarát, örökmozgó nő vagyok, aki számára fontos az egészséges életmód és a kultúrális kikapcsolódás. Szeretek gyógyfürdőkbe járni, imádok túrázni, utazgatni, nyitott vagyok az élet örömeire. Káros szenvedélyem nincs! Keresem a korban, temperamentumban, érdeklődési körben és magasságban hozzám illő társat, akivel jókat lehet beszélgetni és együtt élvezhetjük az élet szépségeit. Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóságés az őszinteség. / Otthon ülök, komolytalanok, szenvedélybetegek kiméljenek /

Egy szigetvári társkereső nő, Ágnes (67)

Szia! Sok mindent nem tudok magamról mondani így, de nem is igazán szeretnék. Inkább te ismerj meg :) Azt viszont tudni kell rólam, hogy van egy 4 éves kisfiam akit mindennél jobban szeretek. A páromat szeretném megtalálni, kortól függetlenül. Csak fogadjon el minket :)

Egy szigetvári társkereső férfi, Miklós (33)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szigetvár

Szigetvár

Baranya megye

Szigetvár

+36 (1) 604 3102