Társkereső Kiskőrös

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskőrös környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskőrösi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kiskőrösi társkereső nők

Első Találkozás

kiskőrösi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kiskőrösi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskőrösi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskőrösi társkereső férfiak

Néhány kiskőrösi társkereső bemutatkozása

Keresem az igaz szerelmet.Aki hűséges és tud szeretni

Egy kiskőrösi társkereső nő, Annamária (34)

Szia! Komoly kapcsolat céljából keresgélek hátha rátalálok az igazira.😉Párkapcsolatban hűséges típus vagyok. Szívesen beszélgetnék környékbeli nőkkel. Bátran kérdezz ha kíváncsi vagy valamire.

Egy kiskőrösi társkereső férfi, Zoltán (31)

Komoly őszinte rendes hűséges megbízható társat keresek mert én is ilyen vagyok.

Egy kiskőrösi társkereső nő, Krisztina (29)

Katasztrófális házasság után az igaz szerelmet keresem. Nem azt, aki a hancúrpartnert keresi bennem. Fontos a , nagyon. De a nap 24 órából áll. Eközben viszonyulni is kell egymáshoz. Aki jelentkezik, várja azt tőlem, amit ad. Ebből nem lehet meglapődés. Mindezt csak azért írtam, mert volt nem is egy nő, aki visszaélt a ragaszkodásommal, a emmel. Puszi!

Egy kiskőrösi társkereső férfi, Levente (56)

Szia! Ha szeretnél megismerni, írj rám! (Szerintem pár mondatban nehéz bemutatkozni.)

Egy kiskőrösi társkereső nő, Anett (30)

Sziasztok. Én, 58 éves özvegy ffi. vagyok, és a csend a nyugalom, a béke és a szeretet kertjében, egy csodás, nagy farmon élek. Barátaim, így szoktak jellemezni: Romantikus, hangulatos, együtt érző, humoros, jó barát. Aki többet szeretne tudni rólam, bátran írjon... Szeretek kertészkedni, kertet tervezni, kirándulni, országot járni. Szeretek sütni, főzni, jókat enni, inni, beszélgetni. Barátnőm keresem, úgy negyven évre.

Egy kiskőrösi társkereső férfi, István (59)

Kedves érdeklődő! Életem párját szeretném megtalálni ezen az oldalon. :) Bízom benne, hogy vannak még értelmes emberek, akik nem csak unaloműzésből vannak fent a társkeresőn. Vidám, kultúrát, művészeteket , utazást barát egyetemet végzett ember vagyok, szeretem a tartalmas beszélgetéseket, de jó néha csak együtt hallgatni a csendet nagy egyetértésben :) Érdekel a hiradástechnika, a szalagos és kazettás magnók, a veterán autók:) Életem szerves része az autós tuning találkozókra járás. Ideális társam szereti a cicákat, türelmes, nyugodt természetű és érdeklődik az autók és gépek iránt. Imádom a veterán autókat, főleg a volt keleti blokk csodáit. TÁVKAPCSOLATOT nem szeretnék, csak lakóhelyem 40 km-es körzetében keresek társat, hidd el, pontosan tudom, milyena távkapcsolat, nem szeretnék még egyet, illetve programot keresők is kíméljenek. Ha magadra ismertél, írj :) Töltsük végre együtt a napjainkat, fedezzük fel együtt a világot :)

Egy kiskőrösi társkereső nő, Edit (43)

Egy pokoli házasság után jó pár évvel már nagyon hiányzik a TÁRS, akivel egynrangú felekként tudunk beszélgetni, ő képes értékelni a es szerelmet, és viszonozza is. A volt feleségem erre képtelen volt. Ha ember léptékű elvárásaid vannak, nem fogsz csalódni bennem. Egy kérés: ne csak a partnert keresd bennem! Nem mellékes: a házasságomba belerokkantam. De van egy találmányom, ami ha megvalósul és eladom, pótolja a keresetet. Egyébként meg nem zizi lettem, hanem a fizikumom rokkant meg.

Egy kiskőrösi társkereső férfi, Levente (55)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kiskőrös

Kiskőrös

Bács - Kiskun megye

Kiskőrös

+36 (1) 604 3102