Társkereső Csongrád

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Csongrád környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb csongrádi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

csongrádi társkereső nők

Első Találkozás

csongrádi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti csongrádi társkereső nők

Néhány csongrádi társkereső bemutatkozása

Társam keresem korban hozzám illő nem dohányzó, igényes férfi személyében. A többit majd személyesen ha kialakult a kölcsönös szimpátia.

Egy csongrádi társkereső nő, Ildikó (50)

Helló. Egy kicsit magamról. Optimista embernek tartom magam, társaságkedvelő vagyok szeretem a jó hangulatot, zene terén mindenevő. Olykor egy kicsit makacs vagyok, de hát kérem! Mindenkibe van hiba!!! Dióhéjba ennyi . Üdv Laci......

Egy csongrádi társkereső férfi, László (29)

Keresek egy igaz szivű,kedves társat,aki végre szeretne,tisztelne,megbecsülne és értékelne.Aki nem hazudik,nem ver át,és nem a pénz a mindene.

Egy csongrádi társkereső nő, Zsófia (51)

Helo. 40 éves vagyok. Most lett vége egy kapcsolatomnak 13 év utàn. Jelenleg gépkezelőként dolgozom. Tavaly költöztem haza Angliàból. Kint éltem 11 évet. Nincs gyerekem. Megbízható tàrsat keresek. Aki tud szeretni és nem unalmas 😊😊 Imâdok motorozni,kiràndulni...

Egy csongrádi társkereső férfi, Csaba (41)

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni. Szeretek énekelni, zenét hallgatni, színházba járni. Táncolni viszont nem, és nem is tudok :) - Szeretem a családomat. 2 felnőtt fiam van, akik már nem velem élnek. 5 éve özvegy vagyok. Egy éve pedig nyugdíjas :)

Egy csongrádi társkereső nő, Anna (60)

Szia. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Rengeteg érdeklődési köröm van szóval nem szeretnék most regényt írni... mert aztán nem lenne miről beszélni 😬😅 Ha a szépséged mögé bujsz az nálam nem nyerő. 😉 Nem minden a jó megjelenés, kell hozzá az emberség is 👍😉

Egy csongrádi társkereső férfi, Zoltán (28)

Szeretem a természetet, szeretek kirándulni. Szeretek énekelni, zenét hallgatni, színházba járni. Táncolni viszont nem, és nem is tudok :) - Szeretem a családomat. 2 felnőtt fiam van, akik már nem velem élnek. 5,5 éve özvegy vagyok. Két éve pedig nyugdíjas :)

Egy csongrádi társkereső nő, Anna (60)

Helló! Tartós kapcsolat céljából keresem párom, nem külföldit, alien-t, stb... nem vagyok a szavak embere. Ha Te úgy érzed, hogy tetszem, akkor írj nyugodtan, válaszolni fogok rá, ritkán írok kezdeményező levelet, eddig nem válaszolt rá senki... mert nagyon válogatósak vagytok, úgy látom... Jó ha van valakivel osztozni, hülyéskedni, nevetni, filmezni, mozizni, vacsizni.

Egy csongrádi társkereső férfi, Tibor (37)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Csongrád

Csongrád

Csongrád megye

Csongrád

+36 (1) 604 3102