Társkereső Kistelek

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kistelek környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kisteleki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány kisteleki társkereső bemutatkozása

Helló mindenki :) Alapjáraton vidám hangulatú vagyok, és igyekszem másokat is mindig ebbe az állapotba hozni.. a mának élek és azt is leginkább spontán teszem :) hisz ha valamit eltervezünk, az úgysem úgy lesz :D A leírás nem teljeskörű, további részletek üzenetben :)

Egy kisteleki társkereső férfi, István (32)

Vidám érzéki srác keresi a párját aki megtudja nevettetni. Magamról: Szeretek utazni, természetben barangolni, hangszereken játszani,olvasni, és mindenkinek segíteni. Jó kedvű srác vagyok én, aki mindig énekel S ha kéred, jó kedvem kölcsön adom Csak vigyázz, ne rontsd el. Jó kedvem kincseket ér Egy csöpnyi bánat bőven belefér. Szeretem a gondolatot, Mitől okosabb lesz a fejem. Szeretem az őszinte szót, Mert az egyszerű dolgokat úgy szeretem: Olyan tisztán és egyszerűen. Tisztán és egyszerűen. Szeretem, ha sok ezer ember Üvölti, üvölti, üvölti azt hogy GÓL!

Egy kisteleki társkereső férfi, Lali (50)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kistelek

Kistelek

Csongrád megye

Kistelek

+36 (1) 604 3102