Társkereső Mezőberény

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mezőberény környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mezőberényi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

mezőberényi társkereső nők

Első Találkozás

mezőberényi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online mezőberényi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online mezőberényi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb mezőberényi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes mezőberényi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as mezőberényi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as mezőberényi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mezőberényi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mezőberényi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mezőberényi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mezőberényi társkereső férfiak

Néhány mezőberényi társkereső bemutatkozása

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET.Hiszem,h mindenkinek meg van a párja, akivel kölcsönösen teljessé tehetjük egymás életét. A személyes találkozók híve vagyok,a személyes VARÁZS-ban hiszek. Vidam,optimista természetem van. Szeretek viccelődni, mindenről ŐSZINTÉN beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl. kerékpározni, túrázni, kirándulni, wellnessni,bográcsozni,sütögetni. Minden programot,amitől jobban érezzük magunkat és pozitív élményeket ad, kölcsönösen. Ha ezek Neked is értékek Te is hasonló dolgokra gondolatsz,lehet PONT EGYMÁST keressük.

Egy mezőberényi társkereső nő, Anna (48)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, leg és lelkileg is.

Egy mezőberényi társkereső férfi, István (38)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy mezőberényi társkereső nő, Szilvi (32)

Keresem az igazit. Nem is tudom mit irjak ide. Majd egy szemèlyes talalkozó alalul valami.

Egy mezőberényi társkereső férfi, András (34)

Sziasztok :) Két felnőttkorú iker lányommal élek együtt....

Egy mezőberényi társkereső nő, Kriszta (45)

Elváltam albérletben lakom. Gondnok ként dolgozom egy óvodában, munkából adódóan néha koszosan járok haza. De azért első a higiénia. Gyakorlo keresztyén ember vagyok (evangélikus) egyhàzamba világi tisztséget tőltök be. Szeretem a sportot, de most már csak nézem (21 évig kézilabdáztam). Nagyon tudnék szeretni.

Egy mezőberényi társkereső férfi, Gábor (48)

Komoly kapcsolat miatt regisztráltam ide! Békés Megyében élők irjanak!

Egy mezőberényi társkereső nő, Tímea (33)

Èletvidám magamra igényes ember vagyok nem szeretm a hazudozást nyìlt igaz beszéd hìve vagyok jelenleg németbe dolgozom megvan mindenem csak egy komoj kapcsolat hiányzik az életemböl 15 éve özvegy lettem szeretném az élet adta örömöket kihasználni egy komoj magára és környezetére igényes hölgyel programorok kiméljenek

Egy mezőberényi társkereső férfi, István (63)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Mezőberény

Mezőberény

Békés megye

Mezőberény

+36 (1) 604 3102