Társkereső Mezőberény

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mezőberény környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mezőberényi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

mezőberényi társkereső férfiak

Néhány mezőberényi társkereső bemutatkozása

Sziasztok :) Két felnőttkorú iker lányommal élek együtt....

Egy mezőberényi társkereső nő, Kriszta (46)

Sziasztok.szerintem az igaz szerelmet nem korra mérik.társam barátom kedvesem keresem.nem egy partnert.. jóba rosszba szegénységbe gazdagságba.nincs elvárásom fogadjuk el egymást.pici smink.szép köröm.esetleg egy csini széldzseki.essökabi.s megfogtad a lelkem!!!

Egy mezőberényi társkereső férfi, Bálint (55)

Komoly kapcsolat miatt regisztráltam ide! Békés Megyében élők irjanak!

Egy mezőberényi társkereső nő, Tímea (33)

Elváltam albérletben lakom. Gondnok ként dolgozom egy óvodában, munkából adódóan néha koszosan járok haza. De azért első a higiénia. Gyakorlo keresztyén ember vagyok (evangélikus) egyhàzamba világi tisztséget tőltök be. Szeretem a sportot, de most már csak nézem (21 évig kézilabdáztam). Nagyon tudnék szeretni.

Egy mezőberényi társkereső férfi, Gábor (49)

Élet vidám molett nő vagyok. Szeretnek még boldog lenni.Nem italozó férfi ismeretséget keresem.

Egy mezőberényi társkereső nő, Valéria (54)

Èletvidám magamra igényes ember vagyok nem szeretm a hazudozást nyìlt igaz beszéd hìve vagyok jelenleg németbe dolgozom megvan mindenem csak egy komoj kapcsolat hiányzik az életemböl 15 éve özvegy lettem szeretném az élet adta örömöket kihasználni egy komoj magára és környezetére igényes hölgyel programorok kiméljenek

Egy mezőberényi társkereső férfi, István (63)

Néhány mondatot írnék magamról.38 éves, fiatalos gondolkodású, két gyermekes édesanya vagyok. Munkám során emberekkel foglalkozok. Szabadidőmben szeretek kirándulni, filmet nézni. Komoly párkapcsolatot szeretnék.

Egy mezőberényi társkereső nő, Mónika (40)

A legnagyobb gond velem hogy nem nagyon átlagos. Egy nagyon kirívó hülye vagyok de ezt csak akkor érted meg ha már ismersz. Nem vagyok olyas valaki aki a külső alapján ítél meg másokat. A szememben el tudod magad ásni egy rossz jellemmel vagy épp igazán vonzó tudsz lenni ha olyan a jellemed ami nekem tetszik. Hosszú távra tervezek mind kapcsolatban mind az élet más területein is és ami biztos hogy nem vagyok egy nagydumás. Inkább csendes és megfontolt. Szeretek viccelődni és imádom a jó humorú embereket. Hobbim között szeretel a szakmám is ami a Fotográfia és Informatika de ezen felül is sok szabad időmet hasznosítottam fel a múltban például sütés/főzés elsajátítása. Ha nem ijeszt el egy ilyen hosszú monológ akkor csak jelölj be és ismerjük meg egymást főleg ha neked is szándékod egy kapcsolat.

Egy mezőberényi társkereső férfi, András (24)

Tematikus társkereső
Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Mezőberény

Mezőberény

Békés megye

Mezőberény

+36 (1) 604 3102