Társkereső Abda

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Abda környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb abdai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

abdai társkereső nők

Első Találkozás

abdai társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as abdai társkereső férfiak

Néhány abdai társkereső bemutatkozása

Igazából sok mindent írhatnék de nem teszem, fontos, hogy légy őszinte, tudj nevetni, tudj élni és tudd mi a tisztelet! A legfontosabb tudj szeretni és hagyni, hogy szeressenek!

Egy abdai társkereső nő, Dóri (48)

Sziasztok kedves lányok es hölgyek !!! Szeretném megtalálni aszt a drága hölgyet aki engemet elfogadna . Nekem csak ennyi lenne a kérésem es semmi több . Es a többi úgy is fog magától jönni

Egy abdai társkereső férfi, Sándor (45)

Intelligens,kedves,családcentrikus,jó humorú társam keresem komoly kapcsolatra! Szabadidő partner,laza kapcsolat nem érdekel! Jó lenne,ha a munkádban,vállalkozásodban a segítségedre lehetnék!

Egy abdai társkereső nő, Emma (58)

Heló! János vagyok őszinte barátságos hűséges, keresem az igazit aki akár motorozna is velem, persze nem csak motoros csajokat keresek de remélem te is felmernél mögém ülni. Szeretek sétálni beszélgetni nevetni bár szűk szavu vagyok de őszinte.

Egy abdai társkereső férfi, János (31)

Komoly kapcsolatot keresek,2 éves kisfiammal és 7 hónapos terhesen,tudom sokan nem értik miért vok itt,de szerelemre nekem is szükségem van.kedves életvidám vok szeretek mindent amit a leendő párommal megoszthatok.

Egy abdai társkereső nő, Zsuzsa (28)

Szia egy kicsit magamról és amit keresek, szeretek utazni új helyeket megnézni, sportolni, sétálni, szeretem az izgalmat és szeretném megoztani valakivel az élményeimet akivel közösen megélhetem a pillanatot, egy mélyebb kapcsolatba kerülni, egy támaszt aki ott van velem a nehéz időkben is akivel együtt nevethetek és építhetem a jövőmet. Röviden ennyi :)

Egy abdai társkereső férfi, Csabi (24)

Egy mindig optimista, jó kedélyű , mindenre nyitott vagyok normális keretek között. Mi az amit szeretek? Minden amit a, lehetőségeim meg engednek. Mit szeretnék? Egy társat akivel minden nap boldogság lenne, még a gondok, problémák is.

Egy abdai társkereső nő, Mária (61)

Kedves Hölgyem, akinek ennyire tetszem, hogy kíváncsi rám! Büszke vagyok arra, aki vagyok, és eszem ágában sincs megváltozni! Mások szerint nem vagyok átlagos férfi, mert házias vagyok, feltalálom magam a konyhában, tudom mire való a porszívó, nem szeretem a rendetlenséget, romantikus, őszinte és humoros vagyok. De mint a legtöbb férfi szeretek sportolni, barkácsolni, építeni, és egy fárasztó nap után leülni megnézni egy jó filmet vagy egy sporteseményt. Én társat keresek, nem pedig egy otthon unatkozó, programragondolató nőcskét! És még egy fontos dolog, szeretem a palacsintát, ha nem tudod elkészíteni, tanuld meg vagy valami másban kell nagyon kiemelkedőt nyújtanod!

Egy abdai társkereső férfi, Béla (34)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Abda

Abda

Gyõr-Moson-Sopron megye

Abda

+36 (1) 604 3102