Társkereső Nagykanizsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Nagykanizsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb nagykanizsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

nagykanizsai társkereső nők

Első Találkozás

nagykanizsai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nagykanizsai társkereső férfiak

Néhány nagykanizsai társkereső bemutatkozása

Csak komoly kapcsolatot keresek. Kalandorok lehetőleg kíméljenek.A személyes találkozás híve vagyok, mert csak így lehet megismerni valakit.

Egy nagykanizsai társkereső nő, Mária (59)

49 ÉVES leszázalékolt, de teljes értékű életet élő ember vagyok. Sok csalódás után keresem megértő TÁRSAMAT, akit szerethetek, illetve viszontszeret. Jellemzőim:gyengédség, odaadás, romantika és ÓRIÁSI SZERETET.Távkapcs. KIZÁRT

Egy nagykanizsai társkereső férfi, István (50)

Társat keresek, nem szexpartnert. Olyan férfit, aki igényes önmagára és a környezetére, egészséges onkontrollal rendelkezik. Csak őszintén!

Egy nagykanizsai társkereső nő, Valéria (56)

Sziasztok! Ha nem is életem párját, de mindenképpen egy tartós és tartalmas kapcsolatot keresek valakivel, akiről akár az is kiderülhet, hogy életem párja :) De szívesen barátkoznék is, szeretnék új embereket megismerni. Szeretek olvasni, imádom a zenét, a természetet.

Egy nagykanizsai társkereső férfi, Gábor (30)

Nem vagyok különleges, nincsenek nagy álmaim a királyfiról fehér paripán! De azért ne nekem kelljen eltartani valakit! Élni szeretném az életem és vágyok egy társra aki hasonlóan gondolkodik, mint én! Fontosak a hétköznapok úgy, mint az ünnepnapok.

Egy nagykanizsai társkereső nő, Rita (54)

Zsolt vagyok 41 éves férfi . Nagykanizsàn lakom. 172 cm /68Kg sportos alkatom van. Rövid őszes haj barna szem. Azért regisztràltam az oldalra, mert bìzom benne hogy itt sikerül végre megtalàlnom életempàrjàt. Nekem a következő hölgytipus jön be. Rövid haj, vékony testalkat, 160-170cm magas csinos , igényes , rendelkezzen belsőbértékekkel, megfelelő személyiséggel. Mutassa ki az érzéseit érzelmeit a kapcsolatban, és értékelje a pàrjàt.

Egy nagykanizsai társkereső férfi, Zsolt (41)

"Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza.Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig. " → örök álmodó → szeret olvasni → őszinte → bolondos → szereti a tengert

Egy nagykanizsai társkereső nő, Lilla (25)

István vagyok. 74 éves . Negyven éven keresztül . Maszek kertész voltam azon belül kizárólag zöldség termesztéssel foglalkoztam. Ebben az évben befejezem a hivatásszerű kertészkedést. Szeretnék megismerkedni egy kedves szerény hölggyel, aki rendelkezik egy kis kertes házzal ahová kölcsönös szimpátia esetén költözhetnék, abban az esetben ha azt a házat amelyben élek el tudnám adni. Ezzel járulnék hozzá a közös életünkhöz. Szeretnék a leendő páromnak szebb és könnyebb életet biztosítani. Tökéletes egészségi és fizikai állapotban vagyok, szeretek dolgozni, kertészkedni és állatokkal foglalkozni is .Fontosnak tartom, hogy a szükségleteinket saját magunk termeljük meg. Szabad időmben sokat olvasok mérsékelten nézem a TV-t szeretek az interneten böngészni. Kedvenc sportom a foci és az asztaltenisz.

Egy nagykanizsai társkereső férfi, István (74)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Nagykanizsa

Nagykanizsa

Zala megye

Nagykanizsa

+36 (1) 604 3102