Társkereső Nagykanizsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Nagykanizsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb nagykanizsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

nagykanizsai társkereső nők

Első Találkozás

nagykanizsai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb nagykanizsai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes nagykanizsai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes nagykanizsai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as nagykanizsai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nagykanizsai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nagykanizsai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nagykanizsai társkereső férfiak

Néhány nagykanizsai társkereső bemutatkozása

Társat keresek, nem partnert. Olyan férfit, aki igényes önmagára és a környezetére, egészséges onkontrollal rendelkezik. Csak őszintén!

Egy nagykanizsai társkereső nő, Valéria (57)

49 ÉVES leszázalékolt, de teljes értékű életet élő ember vagyok. Sok csalódás után keresem megértő TÁRSAMAT, akit szerethetek, illetve viszontszeret. Jellemzőim:gyengédség, odaadás, romantika és ÓRIÁSI SZERETET.Távkapcs. KIZÁRT

Egy nagykanizsai társkereső férfi, István (50)

Temetem a múltam,építem a jövőm.Ehhez keresem az őszinte,hűséges,szeretetet,megbecsülést nyújtó társam. Az elkövetkezendő években szeretnék boldog lenni. Boldogság gyere haza......

Egy nagykanizsai társkereső nő, Gyöngyi (58)

Tibor vagyok 60 èves 162 cm magas nem dohányzom józan èletü vagyok szeretek kirándulni szeretek táncolni szeretem a mulatós zenèt szeretem a focit ès a motor sportot.Szeretnék megismerkedni 65 éves korig elvál vagy özvegy asszonyal aki késöb hozám is költözne és egy jó párkapcsolatban élnénk. egy gyermek nem akadály.

Egy nagykanizsai társkereső férfi, Tibor (61)

Nem vagyok különleges, nincsenek nagy álmaim a királyfiról fehér paripán! De azért ne nekem kelljen eltartani valakit! Élni szeretném az életem és gondolatok egy társra aki hasonlóan gondolkodik, mint én! Fontosak a hétköznapok úgy, mint az ünnepnapok.

Egy nagykanizsai társkereső nő, Rita (55)

István vagyok. 74 éves . Negyven éven keresztül . Maszek kertész voltam azon belül kizárólag zöldség termesztéssel foglalkoztam. Ebben az évben befejezem a hivatásszerű kertészkedést. Szeretnék megismerkedni egy kedves szerény hölggyel, aki rendelkezik egy kis kertes házzal ahová kölcsönös szimpátia esetén költözhetnék, abban az esetben ha azt a házat amelyben élek el tudnám adni. Ezzel járulnék hozzá a közös életünkhöz. Szeretnék a leendő páromnak szebb és könnyebb életet biztosítani. Tökéletes egészségi és fizikai állapotban vagyok, szeretek dolgozni, kertészkedni és állatokkal foglalkozni is .Fontosnak tartom, hogy a szükségleteinket saját magunk termeljük meg. Szabad időmben sokat olvasok mérsékelten nézem a TV-t szeretek az interneten böngészni. Kedvenc sportom a foci és az asztaltenisz.

Egy nagykanizsai társkereső férfi, István (75)

"Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza.Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig. " → örök álmodó → szeret olvasni → őszinte → bolondos → szereti a tengert

Egy nagykanizsai társkereső nő, Lilla (25)

Sziasztok, Máté vagyok 23 éves Nagykanizsán élek egyenlőre szüleimmel, de szeretném ha ez majd a későbbiekben változna. Jelenleg sofőrként dolgozom egy budapesti cégnél, de napi szinten otthon tartózkodom. Elég nyugodt személyiség vagyok nem nagyon tudnak kihozni a sodromból sőt szinte lehetetlen, de ha mégis sikerül akkor igyekszem a lehető leghiggattabban megoldani a problémát. Nem vagyok otthonülő típus szeretek erre-arra menni, de azért nálam is vannak olyan napok amikor jobb otthon pihenni :). Sportos alkat vagyok a közeli sportpályára járok futni és néha focizni. Azért a sportot nem viszem túlzásba, mert nekem vannak annál fontosabb dolgok is pl. a család számomra szent és sérthetlen. Nagyon őszinte, megbízható, aggódó és hűséges típus vagyok. Nem vagyok tökéletes vannak hibáim és szerintem nincs 100%-ban hibátlan ember. Ha valaki nagyon szereti a másikat akkor elfogadja olyannak amilyen a hibáival együtt. Nem vagyok egy kimondottan bulizós típus de azért mindig jól érzem magam :). Szeretnék egy lányt találni akivel lehet közös jövőt tervezni. Sziasztok :).

Egy nagykanizsai társkereső férfi, Máté (23)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Nagykanizsa

Nagykanizsa

Zala megye

Nagykanizsa

+36 (1) 604 3102