Társkereső Tapolca

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tapolca környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tapolcai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

tapolcai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online tapolcai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online tapolcai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tapolcai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb tapolcai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tapolcai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tapolcai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tapolcai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tapolcai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tapolcai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tapolcai társkereső férfiak

Néhány tapolcai társkereső bemutatkozása

Kedves, őszinte, optimista, 41 éves nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, egy őszinte, megbízható férfi személyében. Egy kapcsolatban nálam fontosak: hasonló gondolkodás, közös programok, időtöltések és közös célok, tervek. Férfiideálom nincs, az összkép szokott általában megfogni valakiben. Ha szimpatikusnak találsz, írj. :) Annamari.

Egy tapolcai társkereső nő, Annamária (41)

Kitöltöm majd, ha látom, hogy van értelme és megfelelő ez a társkereső nekem.

Egy tapolcai társkereső férfi, Mátyás (36)

Sziasztok! Igényes, intelligens nőként keresem azt a férfit , aki végleg lezárta a múltbéli kapcsolatát. Nyitott a szíve és a lelke egy új kapcsolatra! Igénye van arra, hogy megismerjen egy nőt, és esélyt adjon arra, hogy megszeresse. Szeretnék egy társat az életembe. Nem anyagi biztonság kell, arra nincs szükségem. Csak tiszta érzelmeket szeretnék.

Egy tapolcai társkereső nő, Viktoria (40)

Őszinte, néha humoros srác vagyok. Tartós őszinte kapcsolatot keresek. A bizalom és a hűség fontos.

Egy tapolcai társkereső férfi, Ricsi (34)

Az ÖRÖK kíváncsi típus vagyok. Egy igazi fekete bárány, aki nem érzi jól magát a nyájban. Minden érdekel, hogy mi, miért és hogyan működik a világban, az életben... Külsőre nem vagyok az a tipikus "nőcis" alkat.Magyarul kocsidísznek alkalmatlan vagyok, de egy előnyöm van! Nem szokott fájni a fejem!!!! Nem nézek TV-t. Imádok nevetni! Nekem nincs semmim, de megvan mindenem amire szükségem van. Ennek ellenére mégsem a PIN-kódod érdekel, hanem Te! Nem szponzort keresek, hanem egy egészséges hús-vér társat, mérhetetlen humorérzékkel!

Egy tapolcai társkereső nő, Éva (50)

Szeretnék kicsit boldog lenni. Olyan valakit keresek akinek el lehet mondani mindent a szavak válogatása nélkül és persze fordítva is. Akivel jól érezzük magunkat mikor együtt vagyunk.

Egy tapolcai társkereső férfi, Béla (54)

Üdvözlöm! 47 évet éltem le a férjemmel, aki 3 éve meghalt. Azt hittem ezután egyedül fogok élni, de nem jó egyedül. Az ember társas lény, így szeretnék egy társat találni. Azt mondják, hogy koromhoz képest nagyon fiatalos vagyok. Szeretek utazni, kirándulni, szeretek minden sportot.Imádom a tengert, a hegyeket. Nem dohányzok, nem iszok a szó rossz értelmében, persze a társaság kedvéért néha egy sört, vagy egy pohár finom bort szívesen megiszok. Olyan társat keresek, aki szereti a jó nagy természetjárásokat, kirándulásokat, utazásokat. Szeretnék még pár aktív évet egy jó társsal.

Egy tapolcai társkereső nő, Katalin (67)

Szia! Komoly kapcsolatra vágysz? Eleged van a megbízhatatlan, link srácokból? Ha a válasz IGEN, megtaláltál Szeretem a nagy sétákat,a kirándulásokat.... Ha te is úgy gondolod,hogy az álmok egyszer majd valóra válnak,írj hogy megismerjük egymást!

Egy tapolcai társkereső férfi, Péter (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Tapolca

Tapolca

Veszprém megye

Tapolca

+36 (1) 604 3102