Társkereső Zala megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Zala megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Zala megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Zala megyei társkereső nők

Első Találkozás

Zala megyei társkereső férfiak

Sziasztok! Tamás vagyok. Komoly Zala megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Kedves "látogató"! Valakinél olvastam: azért vagyok itt, hogy később soha ne legyek itt! "Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hétköznapi, egyszerű ember!.... - Társam, párom, szerelmem keresem egy kedves „egyszerű” hölgy személyében egy életre szóló nagy utazáshoz! Sajnos az élet országútján van, hogy az emberek külön utat járnak, nem egyszerű a közlekedés ! Szántó Tamás vagyok és Keszthelyen élek. Három gyermek szólít apának 2 kissrác és egy ifjú hölgy akikkel egyedül élek. Ő értük dolgozom, ők adnak értelmet a mindennapjaimnak. Szeretném, hogy az életem, s ez által az ő életük is teljes lenne!Ehhez a teljességhez egy - lelki társra, egy párra lenne szükségem-szükségünk, akivel megoszthatom mindenem amit a nagybetűs élet kínál! A gyermekeknek van édesanyjuk, nem pótanyukát keresek! Nagyon szeretném, hogy megfelelő, pozitív női minta is legyen az életük-életünkben! Számomra fontos a vallás, római katolikus vagyok. Ezen vallás tanítása alapján próbálom élni az életem, nevelni a gyermekeim. Szeretem a munkám ami egyben egy kicsit a hobbim is, feltalálom magam otthon, a kertben, tudok örülni minden kis apróságnak, szeretek a szabadban időt tölteni, sportolni (futás, kerékpározás, esetleg úszás) - kirándulni, túrázni, egyénileg és közösen is! Ha úgy tartja kedvünk kerékpárra pattanunk, vagy éppen autóba szállunk, szívesen barangolunk közeli vagy akár távolabbi helyeken- helyekre! Ha egy olyan kedves, egyszerű, szeretetre méltó hölgy vagy aki e sorokat olvasod, s el tudnád képzelni magad egy ilyen család " szívének", - örülnék ha megismerhetnélek! - boldoggá tehetnénk egymás életét! Nagyon fontos számomra a becsületesség, kölcsönös tisztelet őszinteség, bizalom, megbízhatóság, gyűlölöm a hazugságot! - ( inkább vágja valaki az arcomba az igazságot, még ha fáj akkor is, mint hogy megvezessük, átverjük egymást!) Hit, remény, szeretet ez az életem egyik meghatározó mottója, mozgató rugója. Várlak, kereslek, mígnem remélem egyszer megtaláljuk egymást! Ezt követően aztán már csak az jön, hogy - boldogan élnek míg meg nem...... "

Tamás

45
igényes társkereső Zala megye

Első Találkozás

legújabb online Zala megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Zala megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb Zala megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Zala megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Zala megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as Zala megyei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as Zala megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Zala megyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Zala megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Zala megyei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Zala megyei társkereső férfiak

Néhány Zala megyei társkereső bemutatkozása

Kedves Társkereső! Van már, energiám egy új kapcsolat építgetésére, hát neked? Abban hiszek, hogy a problémák és vélemény-különbségek beszélgetéssel feloldhatók. Nagyon idealisztikus? Keresem azt a férfit, akinek a házkörüli fiús munka nem jelent nehézséget. Ha van szerszámosládád és nem tőlem várod, hogy ezzel rendelkezzem, az már nyerő pozíció. Keresem azt, aki bízni tud még egy új párkapcsolatban, annak építgetésében, működtetésében mindkét fél örömére és szeretetére. Kérlek, írj minden levélre válaszolni fogok.

Egy Zala megyei társkereső nő, Roz (59)

Szia! Igyekszem néhány sorban a lehető legteljesebb képet festeni magamról. Na lássuk! Szeretek olvasni ,kedvelt témáim a természettudományok,pszichológia,történelem,gasztro és néhány ponyva főleg Rejtő. Úgy érzem gitártudásomra joggal vagyok szerény de ennek ellenére sok szép pillanatot és néhány nagyon jó barátot köszönhetek neki. Sajnos nem élek kifejezetten sportos életet de igyekszem legalább heti 1-2 alkalommal mozogni egy kicsit.Ilyenkor álltalában futok,súlyzózok vagy püfölöm a zsákot. A téli hónapokat külföldön töltöm(egy kávézóban dolgozom) és emiatt az év többi részében sok szabadidőm van. Szeretek koncertekre és fesztiválokra járni(Kapolcs,Ozora,stb.) Idealista típusnak tartom magam,igyekszem a jót keresni az emberekben de határozott morális értékrenddel rendelkezem. Jövőre vonatkozó terveim az organikus kertészet ,gazdálkodás köré fonódnak. Üdv : Tomi

Egy Zala megyei társkereső férfi, Tamás (34)

Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj. . . Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát. . . Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így érzi.

Egy Zala megyei társkereső nő, Melina (23)

Szia! Átlagos, normális, család centrikus, egyenes, őszinte, becsületes, intelligens, támogató, gondoskodó, tisztelet tudó, normál egészséges értékrendű és gondolkozású, általában nyugodt, visszafogott, de határozott (egyszerű, :)de nagyszerű) ember vagyok. Próbálok egészségesen élni, nincsenek káros eim. Normál, egészséges keretek között minden újra nyitott vagyok főleg ha van egy jó partner hozzá. Amennyiben színpatikusnak talállak kezdeményezni fogok egy üzenettel, (de ha esetleg mégis te írnál rám először, csak nyugodtan, szívesen fogadom)  Amennyiben téged nem a külsőségek, csili vili autók, gazdagság, csillogás villogás érdekelnek akkor csak ismerkedjünk és kialakul aminek ki kell. Normál egészséges értékrendű, gondolkozású társat, párt keresek aki intelligens, egyenes, őszinte, igényes, gondoskodó, támogató, tisztelet tudó, becsületes, lelkiismeretes, szórakoztató, család centrikus, stb. A nem dohányosokat részesítem előnyben, vagy akik le akarnak/tudnak, vagy már folyamatban van a cigiről leszokás. Alkatra lehet átlagos, sportos, vékony, max. pár kg plusz. A többi meg majd alakul. Zsolt.

Egy Zala megyei társkereső férfi, Zsolt (35)

"Mindenki arra gondolatik, hogy fontos lehess valakinek." Amire gondolatom: sok nevetés, tartalmas időtöltés. Akit keresek: egy igazi férfi, aki azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet átérezni az életet. Amit adni tudok: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon. Amúgy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, kreativitással, empatikus vagyok, kritikus magamhoz. Szeretek olvasni, szeretem a jó filmeket, moziba járni, utazni, kerékpározni, egy kávé mellett jót beszélgetni. Ami taszít: az ízléstelenség, szélsőséges nézetek, egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha hasonló elképzelésünk van az életről.

Egy Zala megyei társkereső nő, Kata (47)

Egyszer egy számomra nagyon kedves személy azt mondta nekem, amikor a külsőm miatti ismerkedési nehézségeimről próbáltam meggyőzni (senkit nem érdekel milyen ember vagyok, mit adhatok, elsősorban a külső számít és ott nekem egyből elakad a dolog), hogy: "Hidd el, amint megismernek valójában milyen vagy, bárkit leveszel a lábáról!" Én erre azt válaszoltam: az addig rendben van...csak jussunk el odáig, hogy meg akarjanak ismerni... No, ha esetleg akadna bárki :) Filmek, mozi, minőségi és igényes sorozatok, könyvek, zene :) Tarantino, Scorsese, Marvel, skandináv krimik. Ponyvaregény, Remény rabjai, Forrest Gump. Stephen King, Wass Albert, Fantasy, Sci-Fi. Ismerős arcok, Queen, Ayreon, Beth Hart, Holdviola, Magashegyi Underground, Szabó Balázs Bandája, Palya Bea, Deák Bill Gyula...Rock, Metal, Blues és minden, ami igényes muzsika. Színház, Musical. Odaadó, kitartó, humoros, nyitott, hűséges, megértő, határozott, őszinte ember vagyok. Tudom, mit akarok az élettől, vannak céljaim és próbálom megvalósítani azokat. Szeretek beszélgetni és a szabadidőt aktívan eltölteni. Akit megszeretek, mindenben számíthat rám! Olyan hölgyet keresek, aki jókedélyű, életvidám, kiegyensúlyozott, beszédes, humoros, nyitott, őszinte, szereti a zenét és a filmeket, aktív, "oda", szereti ha szeretik és azt viszonozza is.

Egy Zala megyei társkereső férfi, László (40)

Köszöntelek az oldalamon ! Független, romantikus Nő vagyok, aki már eleget tapasztalt ahhoz, hogy ne legyenek illúziói, de nem vesztette el a hitét és az életkedvét.  A hagyományos értékek egyre fontosabbak számomra ebben a felfordult világban, de nyitott vagyok az új dolgokra.   Egy megbízható, intelligens, melegszívű társat keresek hosszú távra, akivel jó barangolni, sétálni, beszélgetni, hangulatokat megélni és új dolgokat felfedezni.    Egy kapcsolatban az őszinteséget, a kölcsönös vonzalmat és a harmóniát tartom a legfontosabbnak.  Olyan férfival szeretnék megismerkedni, aki rendben van Önmagával és a világgal !  A személyes találkozás híve vagyok, persze, pár levélváltás kell, hogy kiderüljön, érdemes e találkozni !

Egy Zala megyei társkereső nő, Hajnalka (55)

Kedves "látogató"! Valakinél olvastam: azért vagyok itt, hogy később soha ne legyek itt! "Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hétköznapi, egyszerű ember!.... - Társam, párom, szerelmem keresem egy kedves „egyszerű” hölgy személyében egy életre szóló nagy utazáshoz! Sajnos az élet országútján van, hogy az emberek külön utat járnak, nem egyszerű a közlekedés ! Szántó Tamás vagyok és Keszthelyen élek. Három gyermek szólít apának 2 kissrác és egy ifjú hölgy akikkel egyedül élek. Ő értük dolgozom, ők adnak értelmet a mindennapjaimnak. Szeretném, hogy az életem, s ez által az ő életük is teljes lenne!Ehhez a teljességhez egy - lelki társra, egy párra lenne szükségem-szükségünk, akivel megoszthatom mindenem amit a nagybetűs élet kínál! A gyermekeknek van édesanyjuk, nem pótanyukát keresek! Nagyon szeretném, hogy megfelelő, pozitív női minta is legyen az életük-életünkben! Számomra fontos a vallás, római katolikus vagyok. Ezen vallás tanítása alapján próbálom élni az életem, nevelni a gyermekeim. Szeretem a munkám ami egyben egy kicsit a hobbim is, feltalálom magam otthon, a kertben, tudok örülni minden kis apróságnak, szeretek a szabadban időt tölteni, sportolni (futás, kerékpározás, esetleg úszás) - kirándulni, túrázni, egyénileg és közösen is! Ha úgy tartja kedvünk kerékpárra pattanunk, vagy éppen autóba szállunk, szívesen barangolunk közeli vagy akár távolabbi helyeken- helyekre! Ha egy olyan kedves, egyszerű, szeretetre méltó hölgy vagy aki e sorokat olvasod, s el tudnád képzelni magad egy ilyen család " szívének", - örülnék ha megismerhetnélek! - boldoggá tehetnénk egymás életét! Nagyon fontos számomra a becsületesség, kölcsönös tisztelet őszinteség, bizalom, megbízhatóság, gyűlölöm a hazugságot! - ( inkább vágja valaki az arcomba az igazságot, még ha fáj akkor is, mint hogy megvezessük, átverjük egymást!) Hit, remény, szeretet ez az életem egyik meghatározó mottója, mozgató rugója. Várlak, kereslek, mígnem remélem egyszer megtaláljuk egymást! Ezt követően aztán már csak az jön, hogy - boldogan élnek míg meg nem...... "

Egy Zala megyei társkereső férfi, Tamás (45)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek
Alibánfa | Almásháza | Alsónemesapáti | Alsópáhok | Alsórajk | Alsószenterzsébet | Babosdöbréte | Baglad | Bagod | Bak | Baktüttös | Balatongyörök | Balatonmagyaród | Barlahida | Batyk | Becsehely | Becsvölgye | Belezna | Belsősárd | Bezeréd | Bocfölde | Bocska | Boncodfölde | Borsfa | Bucsuszentlászló | Bucsuta | Bánokszentgyörgy | Bázakerettye | Bókaháza | Böde | Bödeháza | Börzönce | Csapi | Csatár | Cserszegtomaj | Csertalakos | Csesztreg | Csonkahegyhát | Csöde | Csömödér | Csörnyeföld | Dióskál | Dobri | Dobronhegy | Döbröce | Dötk | Egeraracsa | Egervár | Eszteregnye | Esztergályhorváti | Felsőpáhok | Felsőrajk | Felsőszenterzsébet | Fityeház | Füzvölgy | Galambok | Garabonc | Gellénháza | Gelse | Gelsesziget | Gombosszeg | Gosztola | Gutorfölde | Gyenesdiás | Gyűrűs | Gáborjánháza | Gétye | Gősfa | Hagyárosbörönd | Hahót | Hernyék | Homokkomárom | Hosszúvölgy | Hottó | Hévíz | Iborfia | Iklódbördőce | Kacorlak | Kallósd | Karmacs | Kehidakustány | Kemendollár | Keménfa | Kerecseny | Kerkabarabás | Kerkafalva | Kerkakutas | Kerkaszentkirály | Kerkateskánd | Keszthely | Kilimán | Kisbucsa | Kiscsehi | Kisgörbő | Kiskutas | Kispáli | Kisrécse | Kissziget | Kistolmács | Kisvásárhely | Kozmadombja | Kustánszeg | Kálócfa | Kányavár | Kávás | Külsősárd | Lakhegy | Lasztonya | Lendvadedes | Lendvajakabfa | Lenti | Letenye | Lickóvadamos | Ligetfalva | Lispeszentadorján | Liszó | Lovászi | Magyarföld | Magyarszentmiklós | Magyarszerdahely | Maróc | Miháld | Mihályfa | Mikekarácsonyfa | Milejszeg | Misefa | Molnári | Murakeresztúr | Murarátka | Muraszemenye | Márokföld | Nagybakónak | Nagygörbő | Nagykanizsa | Nagykapornak | Nagykutas | Nagylengyel | Nagypáli | Nagyrada | Nagyrécse | Nemesapáti | Nemesbük | Nemeshetés | Nemesnép | Nemespátró | Nemesrádó | Nemesszentandrás | Nemessándorháza | Nova | Németfalu | Oltárc | Orbányosfa | Ormándlak | Orosztony | Ortaháza | Ozmánbük | Pacsa | Padár | Pakod | Pat | Pethőhenye | Petrikeresztúr | Petrivente | Pusztaapáti | Pusztaederics | Pusztamagyaród | Pusztaszentlászló | Páka | Pálfiszeg | Pókaszepetk | Pórszombat | Pölöske | Pölöskefő | Pördefölde | Pötréte | Ramocsa | Resznek | Rezi | Rigyác | Rédics | Salomvár | Sand | Semjénháza | Sormás | Surd | Szalapa | Szentgyörgyvár | Szentgyörgyvölgy | Szentkozmadombja | Szentliszló | Szentmargitfalva | Szentpéterfölde | Szentpéterúr | Szepetnek | Szijártóháza | Szilvágy | Szécsisziget | Sárhida | Sármellék | Sénye | Söjtör | Sümegcsehi | Teskánd | Tilaj | Tormafölde | Tornyiszentmiklós | Tófej | Tótszentmárton | Tótszerdahely | Türje | Valkonya | Vasboldogasszony | Vaspör | Vindornyafok | Vindornyalak | Vindornyaszőlős | Vonyarcvashegy | Vállus | Várfölde | Várvölgy | Vöckönd | Zajk | Zalaapáti | Zalabaksa | Zalaboldogfa | Zalabér | Zalacsány | Zalacséb | Zalaegerszeg | Zalaháshágy | Zalaigrice | Zalaistvánd | Zalakaros | Zalakomár | Zalaköveskút | Zalalövő | Zalamerenye | Zalaszabar | Zalaszentbalázs | Zalaszentgrót | Zalaszentgyörgy | Zalaszentiván | Zalaszentjakab | Zalaszentlászló | Zalaszentlőrinc | Zalaszentmihály | Zalaszentmárton | Zalaszombatfa | Zalaszántó | Zalasárszeg | Zalatárnok | Zalavár | Zalavég | Zalaújlak | Zebecke | Óhid | Újudvar |

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső