Társkereső Marcali

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Marcali környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb marcali társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány marcali társkereső bemutatkozása

Komoly kapcsolatot keresek . Szeretném megtalálni hozzàm illő hölgyet .

Egy marcali társkereső férfi, Gyovai (25)

tartos komoly kapcsolatot szeretnék nem iszok és nem dohányzom csendes nyugodt embernek tartom magam családi házban lakom

Egy marcali társkereső férfi, István (49)

60 éves múltam áprilisban. Nyugdíjas vagyok, de október 1. óta ismét dolgozom. 9. éve egyedül élek. Egy őszinte Társat keresek, akivel jóban-rosszban kitartunk egymás mellett.

Egy marcali társkereső nő, Kata (60)

Szia! Én egy átlagos jó szívű férfi vagyok aki tiszteli a nőket! Csak komoly kapcsolatot szeretnék és ha úgy alakul családot is alapítanék. Hát most többet nem írok magamról ha felkeltettem az érdeklődésed bátran írj! Szép napot kívánok! :-)

Egy marcali társkereső férfi, András (36)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Marcali

Marcali

Somogy megye

Marcali

+36 (1) 604 3102