Társkereső Szabadszállás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szabadszállás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szabadszállási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szabadszállási társkereső nők

Első Találkozás

szabadszállási társkereső férfiak

Sziasztok! Milán vagyok. Komoly szabadszállási párkereső nők jelentkezését várom.
Heló! Milán vagyok. Nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék, mert elég különc figura vagyok. Ha szereted a kihívásokat, a te embered én vagyok! :) Ha jellemeznem kellene önmagam, akkor egy kicsit monkos fickó vagyok. (Most nézem a 7. évadot, de nyugi, a tejtől nem félek, csak a pókoktól. De csak a kicsiktől. A nagy szőrösöktől nem. Azok aranyosak... :D) Őszinte és egyenes embernek tartom magam, akit nem érdekel, hogy mások vagy a környezete mit gondol róla, és ezt meg is mondom, hogy ha arra szükség van. De ezen felül egyben udvarias, és figyelmes is tudok lenni, ha arról van szó. Hobbijaimat tekintve nincs nagy repertoárom. Szabad időmben általában kultikus videó játékoknak hódolok, mint például a Beyond Two Souls vagy a The Last of Us. Ebből kitalálhatod, hogy nem vagyok nagy könyvmoly, de nem vetek meg egyetlen jó írást sem, ha arra van időm, vagy érdekel. A filmekért különösebben nem rajongok, a legtöbbet egyenesen utálom, de a kedvenceim között van a Forrest Gump, az Amadeus és természetesen kedvenc detektívem, Monk - A flúgos nyomozó... :) Szeretem a klasszikus zenét, a jó rockot, és az igényes metált, amiket olyan előadók képviselnek a számomra, mint Beethoven, a Poets of The Fall, Disturbed és az Apocalyptica. A pop zenét, a reppet, és a technót gyűlölöm, megvetem, utálom, és máglyára vetném, az összes törzsi képviselőjükkel együtt... (Bocs bieber, one direction, meg a többi tömegtermék a halál listámról... :D ) Délutánonként sportnak kb. másfél éve Wing Tsun kungfut gyakorlok. Ezen kívül úsztam, kosaraztam és kondiztam. Szeretek kirándulni, a természetben egy eldugott helyen lófrálni, de általában nem szoktam sehova el járni. Talán a megfelelő társaság hiányzik hozzá... :) Nem szoktam bulizni járni, ritkám iszom, akkor is csak mértékkel, és sosem dohányzom, nem is fogok... (Utálom a dohányosokat, de nyugi, megbocsátó ember vagyok. Még most rögtön elnyomhatod az utolsó szálat... :D ). Nincs bajom az állatokkal, de elkötelezett embergyűlölő vagyok. :) A humoromat általában nem sokan értik, (Erre gondolom, már rá jöttél) de ha kedves, okos, és aranyos vagy, akkor a te hallgatóságoddal is megelégszem. :) Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan. Nem veszíthetsz vele semmit... :)

Milán

21
igényes társkereső Szabadszállás

Első Találkozás

legújabb online szabadszállási társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szabadszállási társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szabadszállási diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szabadszállási diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szabadszállási keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szabadszállási keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szabadszállási társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szabadszállási társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szabadszállási társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szabadszállási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szabadszállási társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szabadszállási társkereső férfiak

Néhány szabadszállási társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy szabadszállási társkereső nő, Csilla (50)

20 éves vagyok szeretnék egy komoly kapcsolatot találni nem vagyok a programok híve. Írj bátran nem harapok. 😊

Egy szabadszállási társkereső férfi, Rajmund (22)

41 éves édesanya vagyok! Keresem a pàrom hűséges őszinte nem italozó férfi személyében.Sokat csalódtam és nehezen tudom elhinni hogy valaki engem is szerethet!

Egy szabadszállási társkereső nő, Erzsébet (42)

sziasztok robinak hivnak szabadszállási lakos párom keresem 26 évestől 35évesig kedves aranyos humoros átlagos fiú vagyok targoncásként dolgozom

Egy szabadszállási társkereső férfi, Róbert (25)

Tehát, jószívű, jóindulatú csendes szerény, de igényes videki nő vagyok. Szeretném megtalálni hasonló társam a hátralevő időre. Nagy elhatározás ez számomra, de bizakodva nézek előre. Tehát kedves ismeretlen, ha szimpatikus vagyok nyugodtan írj, válaszolok neked, ha tisztelettel érdeklődsz!

Egy szabadszállási társkereső nő, Ilona (59)

Nem igazan vagyok a bemutatkozasok embere. Ha szeretnel beszelgessunk es jobban megismerhetsz. De csak szolok lehet eleted legnagyobb hibajat koveted el :)

Egy szabadszállási társkereső férfi, János (29)

Kedves, mosolygós, figyelmes, segítőkész , család és gyermekbarát ember vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba járni, filmet nézni, barátaimmal találkozni és jókat beszélgetni, koncertekre menni.Szeretek zenét hallgatni és táncolni is, kirándulni menni és új helyeket megismerni. Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetés, tartalmas időtöltés, egy olyan ember aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete, és ami nagyon fontos, elfogad olyannak, mint amilyen vagyok... :-)

Egy szabadszállási társkereső nő, Eszter (42)

Mint oly sokan ezen a helyen, én is szerelmet, boldogságot keresek. De mi is az igazi boldogság? Nehéz kérdés, talán egymás elfogadása, tisztelete, mikor a másik gondját nyitott szívvel meghallgatom, támogatom, ha a másik boldogsága fontosabb, mint a sajátom. Az együtt töltött pillanatok intimitása adja meg ennek a szónak a fűszerét. Én egy optimista, mosolygós, jókedélyű, negyvenes évei elejét taposó férfi volnék, aki gondolatik arra, hogy megtalálja az élet együtt töltött szépségeit, egy hasonlóan vidám mosolygós lány személyében. Akivel közös programokat is szervezhetnénk: közös főzés, séta az esti napfényben, közös kerékpározás, egy kellemes nyáresti koncert, vagy elázni egy frissítő nyári záporban. Vagy csak együtt egymás közelségében lenni. Várni, mikor csörren meg a telefon, hogy újra halljam az édes hangod. Te is erre gondolatsz? Talán mégsem vagyok egyedül a nagyvilágban ezekkel a gondolatokkal. Gondoljuk együtt tovább az életet, mielőtt elmegy mellettünk...

Egy szabadszállási társkereső férfi, Adrián (41)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szabadszállás

Szabadszállás

Bács - Kiskun megye

Szabadszállás

+36 (1) 604 3102