Társkereső Szabadszállás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szabadszállás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szabadszállási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szabadszállási társkereső nők

Első Találkozás

szabadszállási társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szabadszállási társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szabadszállási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szabadszállási társkereső férfiak

Néhány szabadszállási társkereső bemutatkozása

43 éves édesanya vagyok.Nem a gyerekemnek keres apát ha nem magam mellé társat.Csak nem megy ne ís írj.Ha csak jatszani akarsz velem átlátok rajtad.Csak olyan írjon aki komolyan gondolja.

Egy szabadszállási társkereső nő, Erzsébet (43)

Nem igazan vagyok a bemutatkozasok embere. Ha szeretnel beszelgessunk es jobban megismerhetsz. De csak szolok lehet eleted legnagyobb hibajat koveted el :)

Egy szabadszállási társkereső férfi, János (30)

Szia! Judit vagyok komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Káros ektől mentes életet élek. Szeretek moziba ,színházba járni. Szeretem a természetet a szép tájakat.

Egy szabadszállási társkereső nő, Judit (46)

Sokat utazó, természet és túra kedvelő "nyugodt lovag" vagyok. Tarts velem egy komoly kapcsolat reményében, s szép helyre kalauzolak egy meleg vacsora kíséretében.

Egy szabadszállási társkereső férfi, Józsi (32)

Tehát, jószívű, jóindulatú csendes szerény, de igényes videki nő vagyok. Szeretném megtalálni hasonló társam a hátralevő időre. Nagy elhatározás ez számomra, de bizakodva nézek előre. Tehát kedves ismeretlen, ha szimpatikus vagyok nyugodtan írj, válaszolok neked, ha tisztelettel érdeklődsz!

Egy szabadszállási társkereső nő, Ilona (59)

Komoly kapcsolatot keresek egy reálisan gondolkodó, kedves nő személyében. Fontos számomra, hogy szeresse az életet. Ne csak a rossz dolgok határozzák meg. Pozitív gondolkodás és a világ iránti érdeklődés legyen benne.

Egy szabadszállási társkereső férfi, Zoltán (44)

Kedves, mosolygós, figyelmes, segítőkész , család és gyermekbarát ember vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba járni, filmet nézni, barátaimmal találkozni és jókat beszélgetni, koncertekre menni.Szeretek zenét hallgatni és táncolni is, kirándulni menni és új helyeket megismerni. Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetés, tartalmas időtöltés, egy olyan ember aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete, és ami nagyon fontos, elfogad olyannak, mint amilyen vagyok... :-)

Egy szabadszállási társkereső nő, Eszter (42)

Mint oly sokan ezen a helyen, én is szerelmet, boldogságot keresek. De mi is az igazi boldogság? Nehéz kérdés, talán egymás elfogadása, tisztelete, mikor a másik gondját nyitott szívvel meghallgatom, támogatom, ha a másik boldogsága fontosabb, mint a sajátom. Az együtt töltött pillanatok intimitása adja meg ennek a szónak a fűszerét. Én egy optimista, mosolygós, jókedélyű, negyvenes évei elejét taposó férfi volnék, aki gondolatik arra, hogy megtalálja az élet együtt töltött szépségeit, egy hasonlóan vidám mosolygós lány személyében. Akivel közös programokat is szervezhetnénk: közös főzés, séta az esti napfényben, közös kerékpározás, egy kellemes nyáresti koncert, vagy elázni egy frissítő nyári záporban. Vagy csak együtt egymás közelségében lenni. Várni, mikor csörren meg a telefon, hogy újra halljam az édes hangod. Te is erre gondolatsz? Talán mégsem vagyok egyedül a nagyvilágban ezekkel a gondolatokkal. Gondoljuk együtt tovább az életet, mielőtt elmegy mellettünk...

Egy szabadszállási társkereső férfi, Adrián (41)

Tematikus társkereső
Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szabadszállás

Szabadszállás

Bács - Kiskun megye

Szabadszállás

+36 (1) 604 3102