Társkereső Szabadszállás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szabadszállás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szabadszállási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány szabadszállási társkereső bemutatkozása

41 éves édesanya vagyok! Keresem a pàrom hűséges őszinte nem italozó férfi személyében.Sokat csalódtam és nehezen tudom elhinni hogy valaki engem is szerethet!

Egy szabadszállási társkereső nő, Erzsébet (42)

Kedves, mosolygós, figyelmes, segítőkész , család és gyermekszerető ember vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba járni, filmet nézni, barátaimmal találkozni és jókat beszélgetni, koncertekre menni.Szeretek zenét hallgatni és táncolni is, kirándulni menni és új helyeket megismerni. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetés, tartalmas időtöltés, egy olyan ember aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete, és ami nagyon fontos, elfogad olyannak, mint amilyen vagyok... :-)

Egy szabadszállási társkereső nő, Eszter (41)

20 éves vagyok szeretnék egy komoly kapcsolatot találni nem vagyok a kalandok híve. Írj bátran nem harapok. 😊

Egy szabadszállási társkereső férfi, Rajmund (21)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szabadszállás

Szabadszállás

Bács - Kiskun megye

Szabadszállás

+36 (1) 604 3102