Társkereső Szentgotthárd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentgotthárd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentgotthárdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

szentgotthárdi társkereső nők

Első Találkozás

szentgotthárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szentgotthárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szentgotthárdi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szentgotthárdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szentgotthárdi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szentgotthárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentgotthárdi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentgotthárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szentgotthárdi társkereső férfiak

Néhány szentgotthárdi társkereső bemutatkozása

Szia kedves érdeklődő, köszöntelek az adatlapomon! Segítőkész, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, ping-pongozni, sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésed várom leveled.

Egy szentgotthárdi társkereső nő, Rita (37)

Kedves Társkereső Nők! Szombathelyen születtem & élek.Le vagyok százalékolva, de ennek ellenére úgy élek, mint egészséges ember társaim.Sokan elítélnek, mert őszinte-humoros-becsületes-hűséges vagyok.De ettől függetlenül próbálok talpon maradni, és sajnos hozzá vagyok szokva a sorozatos elutasításokhoz (!).De nem adom fel, mert a zene & család tart életben.Minek a regisztráció,ha egyedül maradok,mert nem kapok esélyt a bizonyításra. A személyes találkozás híve vagyok,mert ide bárki bármit írhat,és az nem fedi a valóságot.Utálom a hazug & kétszínű nőket,akik nem képesek normálisak lenni.Nem értem,minek a magas elvárás,amikor nem a suli adja az erőt,hanem a gyakorlat,az pedig az ÉLET!Tény,hogy alapfokú van csak,de 21 évet (!) lehúztam már,és sorozatos diszkriminációnak vagyok kitéve,és ezáltal el vagyok küldve a társkereső oldalakon.Ebből van elegem!Ezért kérem a tisztelt Nő társkeresőket, hogy ne a külső alapján ítélkezzenek, mert a belső többet ér.Szépen kérlek kedves társkereső nő,hogyha írok neked,válaszolj nekem,mert a válaszból tudom,merre tovább! Előre is köszöntem.

Egy szentgotthárdi társkereső férfi, Attila (39)

Vidám természet vagyok aki szeret élni,és aki tud szeretet adni és kapni is. Nem ideiglenes partnert keresek (azzal tele van a padlás) állandó kapcsolat. "Barmiből lehet bármi". Hazudozós nős programorok kìmèljenek!

Egy szentgotthárdi társkereső nő, Anita (43)

Szia! 172cm 70 kg kékszemű. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek biciklizni. Tv ni sétálni.

Egy szentgotthárdi társkereső férfi, Tibi (47)

Rólam annyit,vidám természetü vagyok,szeretek a szabadba barangolni,nagyokat kerékpározni,szeretem a természetet,az állatokat.Táncolni,bulizni,énekelni,komunikatív vagyok.Nem vagyok otthon ülö.Hüséges,ragaszkodó,segítökész vagyok.

Egy szentgotthárdi társkereső nő, Ibolya (51)

Keresem tarsam " megtalaltalak " jeligere 😊 Humoros, spontan es celtudatos vagyok 😉

Egy szentgotthárdi társkereső férfi, Akos (37)

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy szentgotthárdi társkereső nő, Gyöngyi (40)

Röviden magamról: Imádok vezetni, utazni, olvasni, gitározni. #Musicforlife 🎶 Kedvenc műfaj: Sci-fi Mai napig kedvenc filmem az Interstellar. Könyvbe pedig Isaac Asimov műveinek respect! Pár általam imádott banda: Tool, Perfect Circle, Mastodon, Opeth, Korn, System of a Down, Soundgarden etc. Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.

Egy szentgotthárdi társkereső férfi, Dániel (28)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Szentgotthárd

Szentgotthárd

Vas megye

Szentgotthárd

+36 (1) 604 3102