Társkereső Törökszentmiklós

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Törökszentmiklós környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb törökszentmiklósi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

törökszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti törökszentmiklósi társkereső nők

Néhány törökszentmiklósi társkereső bemutatkozása

Egy törökszentmiklósi társkereső férfi, Róbert (25)

35 éves vagyok, van két lányom! A munkám mellett méhészkedek! A munka mellett szeretem a szórakozást is, társasági embernek érzem magam! Ha többet szeretnél tudni, írj!

Egy törökszentmiklósi társkereső férfi, Tibi (35)

Ismerkedni,beszélgetni szeretnék.A beszélgetésből bármi is lehet!!

Egy törökszentmiklósi társkereső nő, Ica (60)

Boldog vagyok, vidám, kiegyensúlyozott és egész - mindkét felem én magam vagyok. Rengeteg nővel lehetne boldog párkapcsolatom, ebből egyet keresek. Szeretem a pozitív kijelentéseket és kerülöm a tagadásokat. Ami elhagyható azt jobb el is hagyni. Jelenleg Balatonalmádiban élek, viszont Pesten dolgozom. Hétköznap munkaidőben leginkább Pesten vagyok, azon kívül Almádiban vagy Törökszentmiklóson illetve úton ezek között. Jövő év első felében Törökszentmiklósra költözöm, mert kicsiny gyermekeim ott élnek és heti két napot ott töltök. Ezért T.miklós, Szolnok és vidéke valamint Budapest (és környéke) továbbá az ezek közé eső vidékek preferáltak (7-es, 8-as utak mentén Almádiig szintén akár). Nem zárok ki más irányokat sem, mert az oviban a mobilitás volt a jelem, de túlzásokba nem esnék (pl. Baku, Addisz-Abeba). Külkereskedőként dolgozom műszaki vonalon. Rengeteg minden érdekel, inkább humán beállítottságú vagyok, azért a reáliák sem idegenek tőlem. Az egotripet a naplóba száműzöm, kéretik a színezést ott olvasni. Lesz benne tagadás és az egész egyben elhagyható - csak kíváncsiaknak!

Egy törökszentmiklósi társkereső férfi, Imre (46)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Törökszentmiklós

Törökszentmiklós

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Törökszentmiklós

+36 (1) 604 3102