Társkereső Törökszentmiklós

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Törökszentmiklós környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb törökszentmiklósi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

törökszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti törökszentmiklósi társkereső nők

Néhány törökszentmiklósi társkereső bemutatkozása

Egy törökszentmiklósi társkereső férfi, Róbert (25)

Kedves férfi vagyok aki keresi párját és nem számít hogy nézek ki

Egy törökszentmiklósi társkereső férfi, Sanyi (33)

35 éves vagyok, van két lányom! A munkám mellett méhészkedek! A munka mellett szeretem a szórakozást is, társasági embernek érzem magam! Ha többet szeretnél tudni, írj!

Egy törökszentmiklósi társkereső férfi, Tibi (35)

Ismerkedni,beszélgetni szeretnék.A beszélgetésből bármi is lehet!!

Egy törökszentmiklósi társkereső nő, Ica (60)

Boldog vagyok, vidám, kiegyensúlyozott és egész - mindkét felem én magam vagyok. Rengeteg nővel lehetne boldog párkapcsolatom, ebből egyet keresek. Szeretem a pozitív kijelentéseket és kerülöm a tagadásokat. Ami elhagyható azt jobb el is hagyni. Pesten dolgozom, vidéken élek (Törökszentmiklós), van két kicsi fiam akik anyukájukkal élnek, de hetente 2x velem vannak. Külkereskedőként dolgozom műszaki vonalon. Rengeteg minden érdekel, inkább humán beállítottságú vagyok, azért a reáliák sem idegenek tőlem. Az ideális kapcsolatot keresem mint mindenki, de nyitott vagyok bármire ami mindkét félnek jó és egyértelmű. Olvastam a Hamupipőkét, de nem használom életvezetési tanácsadóként. Valódi nőt keresek valódi kapcsolatra (kölcsönösség, vágy, tisztelet, öröm, vidámság jelzők mentén). Nekem rendben van a nem összeköltözős kapcsolat is, ha az egymásra hangoltság megléte mellett az élethelyzeteink nem támogatják azt. Természetesen idővel mindenképpen együtt szeretnék élni azzal akit szeretek. Az egotripet a naplóba száműzöm, kéretik a színezést ott olvasni. Lesz benne tagadás és az egész egyben elhagyható - csak kíváncsiaknak!

Egy törökszentmiklósi társkereső férfi, Imre (46)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Törökszentmiklós

Törökszentmiklós

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Törökszentmiklós

+36 (1) 604 3102