Társkereső Tiszaföldvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tiszaföldvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tiszaföldvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tiszaföldvári társkereső férfiak

Néhány tiszaföldvári társkereső bemutatkozása

Szia! Tiszaföldvári 29 éves férfi vagyok ! Többet rólad egy beszélgetés alatt tudhatsz meg :D

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, István (30)

Amikor kiléptem a sziklaszírt szélére egyenesen vonzott a mélység, de biztonságban voltam, mert tartott a kötél. Szétnéztem, az ég vörös fényben cikázott a lemenő nap látványában. A távolban míg a szem ellát, hegyek, hófödte csúcsok szinte elérhetetlennek tűntek. Most éreztem először az igazi csendet és nyugalmat.

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, Zsolt (43)

Richárd vagyok 20 éves, Tiszaföldváron lakom. Jelenleg még tanulok, már érettségiztem most éppen Ügyviteli Titkárnak tanulok, amiből jövőre vizsgázok. Szeretek barátokkal elmenni szórakozni, zenét hallgatni, filmet nézni, ritkán sportolok. Van 1 kutyám és 2 macskám. Érdeklődés köröm: Zene, Videó vágás/szerkesztés, Autók/Motorok tuning.

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, Ricsi (20)

Sziasztok! Keresek korban hozzám illő (kb 33 éves korig) társat; akinek elsősorban a belső tulajdonságok a közös tervek,célok és emberi kapcsolatok a legfontosabbak és akivel lehet hosszú távra tervezni. Leginkább olyan (lányt-nőt) szeretnék ,akivel bármilyen körülmények között kiegészítjük egymást. Vidéken élő, Humoros, vicces, szókimondó vagyok, de meg kell ismerni ahhoz, hogy többet lehessen elmondani rólam. Ha nem probléma a távolság és kíváncsi vagy bármire nyugodtan írj üzenetet. Köszi hogy benéztél és elolvastad. További szép napot!

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, András (31)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Tiszaföldvár

Tiszaföldvár

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Tiszaföldvár

+36 (1) 604 3102