Társkereső Tiszaföldvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tiszaföldvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tiszaföldvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány tiszaföldvári társkereső bemutatkozása

Dávid vagyok álatbarát és hobim a horgyásztat és biciglizés szertnék ismerkekni

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, Tihi (27)

Szia! Tiszaföldvári 29 éves férfi vagyok ! Többet rólad egy beszélgetés alatt tudhatsz meg :D

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, István (30)

Amikor kiléptem a sziklaszírt szélére egyenesen vonzott a mélység, de biztonságban voltam, mert tartott a kötél. Szétnéztem, az ég vörös fényben cikázott a lemenő nap látványában. A távolban míg a szem ellát, hegyek, hófödte csúcsok szinte elérhetetlennek tűntek. Most éreztem először az igazi csendet és nyugalmat.

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, Zsolt (43)

Sziasztok! Keresem korban hozzám illő (kb 33 éves korig) másik felem. Egyenlőre csak ismerkednék, de komoly kapcsolat a szándékom. Elsősorban olyan személyt szeretnék ,akivel bármilyen körülmények között kiegészítjük egymást (öszhang, érdeklődési kör, irányelvek, nézetek, célok stb stb). Tehát az sem baj, ha hónapokat kell eltölteni ezen az oldalon. Nem alkalmi kapcsolat a fő kitűzött cél. Humoros, vicces, szókimondó vagyok, örök álmodozó teli célokkal és tervekkel! Köszönöm hogy végigolvastátok, további szép napot! Ha bármi kérdésetek van nyugodtan írhattok!

Egy tiszaföldvári társkereső férfi, András (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Tiszaföldvár

Tiszaföldvár

Jász-Nagykun-Szolnok megye