Társkereső Tiszakécske

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tiszakécske környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tiszakécskei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tiszakécskei társkereső nők

Első Találkozás

tiszakécskei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tiszakécskei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online tiszakécskei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tiszakécskei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb tiszakécskei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tiszakécskei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes tiszakécskei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tiszakécskei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as tiszakécskei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tiszakécskei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tiszakécskei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tiszakécskei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tiszakécskei társkereső férfiak

Néhány tiszakécskei társkereső bemutatkozása

Kapaszkodj belém, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, ahol a szív, mint a csont, reped, és hullanak szép ezüst fejek, ahogy véres csatákban, sorban, hevernek a földön a porban, mert beteg időt élünk ahol, csalogány helyett varjú dalol, itt az élet is másként válogat, magának szüli a királyokat, én az idő ráncos homlokán, csak szállok apáim nyomdokán, a fejemre már nem kell babér, csendesen kering bennem a vér. Egyszer tudom, a virág lehull, szirmaival a szél messze fut, de amíg terítőd hófehér, nekem elég egy szelet kenyér, ha szíved tiszta hegyi patak, megbújok benne mint a halak. Még kapaszkodom, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, mielőtt magához húz az álom, átgázolok veled én a halálon

Egy tiszakécskei társkereső nő, Barbi (25)

Egyedül álló vagyok 40eves és regisztrálásom célja megtaláljam azt aki tud és akar is szeretni komojan kapcsolat érdekel !írj rám beszélgetni ismerkedni lehet

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Andras (42)

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy tiszakécskei társkereső nő, Csilla (50)

Sziasztok! Én elsősorban komoly kapcsolatot keresek ami remélhetőleg nem 2 hétig tart. Nem szeretnék magamról írni, úgy vagyok vele ha valaki meg akar ismerni én állok elébe.

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Miklós (24)

Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, bántana, ha azután sokáig elkerülnél.

Egy tiszakécskei társkereső nő, Orsi (40)

Szia Attila vagyok. Éppen váló félben lévő ,fiatalos férfi. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeretem a humort ,a kutyákat ,és a természetet. Nagyon fontos számomra az őszinteség ,és a kölcsönös bizalom.

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Attila (42)

Aki keres az talál, hát én egy kedves, házias, helyes pedagógus vagyok és a társamat, a páromat keresem nagyon komoly élethosszig tartó időszakra ezért szabadidőpartnerek kíméljenek, viszont csak Tiszakécskén élő társamat keresem, távkapcsolatban nem hiszek!

Egy tiszakécskei társkereső nő, Annamária (44)

Egyszerű srác vagyok szeretek a szabadidömbe kocsimmal foglalkozni csavarogni haverokkal csocsózni zenét hallgatni filmezni csak sokat dolgozom és nem nagyon van időm ismerkedni ezért is próbalkozom itt komoly kapcsolatot szeretnèk leginkább de szivessen ismerkedek ☺

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Zoltán (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tiszakécske

Tiszakécske

Bács - Kiskun megye

Tiszakécske

+36 (1) 604 3102