Társkereső Tiszakécske

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tiszakécske környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tiszakécskei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tiszakécskei társkereső férfiak

Néhány tiszakécskei társkereső bemutatkozása

Elvált nő vagyok.2 gyermek èdesannya.komoly kapcsolatot keresek.42 èves vagyok

Egy tiszakécskei társkereső nő, Klaudia (44)

Sziasztok! Én elsősorban komoly kapcsolatot keresek ami remélhetőleg nem 2 hétig tart. Nem szeretnék magamról írni, úgy vagyok vele ha valaki meg akar ismerni én állok elébe.

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Miklós (24)

Komoly kapcsolatot keresek 😊 Őszinte vidám természetű nő vagyok keresem a hozam illő másik felemet 😊

Egy tiszakécskei társkereső nő, Melinda (44)

A kíváncsiság jobb a szerelemnél. Mert ha egyszer már voltál szerelmes, tudod mit tehet veled ez az érzés. A kíváncsiság viszont nem ilyen. Amíg csak kíváncsi vagy valakire, addig akármit érezhetsz.

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Norbi (32)

Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, bántana, ha azután sokáig elkerülnél.

Egy tiszakécskei társkereső nő, Orsi (40)

Szia Attila vagyok. Éppen váló félben lévő ,fiatalos férfi. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeretem a humort ,a kutyákat ,és a természetet. Nagyon fontos számomra az őszinteség ,és a kölcsönös bizalom.

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Attila (42)

Aki keres az talál, hát én egy kedves, házias, helyes pedagógus vagyok és a társamat, a páromat keresem nagyon komoly élethosszig tartó időszakra ezért szabadidőpartnerek kíméljenek, viszont csak Tiszakécskén élő társamat keresem, távkapcsolatban nem hiszek!

Egy tiszakécskei társkereső nő, Annamária (45)

Egyszerű srác vagyok szeretek a szabadidömbe kocsimmal foglalkozni csavarogni haverokkal csocsózni zenét hallgatni filmezni csak sokat dolgozom és nem nagyon van időm ismerkedni ezért is próbalkozom itt komoly kapcsolatot szeretnèk leginkább de szivessen ismerkedek ☺

Egy tiszakécskei társkereső férfi, Zoltán (32)

Tematikus társkereső








Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tiszakécske

Tiszakécske

Bács - Kiskun megye

Tiszakécske

+36 (1) 604 3102