Társkereső Véménd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Véménd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb véméndi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

véméndi társkereső nők

Első Találkozás

véméndi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online véméndi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb véméndi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes véméndi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes véméndi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as véméndi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es véméndi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es véméndi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti véméndi társkereső nők

Néhány véméndi társkereső bemutatkozása

Szia kedves látogató! Én egy elég visszahúzódó lány vagyok, ezért is szeretnék inkább társkeresőn ismerkedni, mert élőben nem igazán tudok. Természetesen ha kölcsönös a szimpátia, élőben is találkozhatunk majd. Komoly kapcsolatot keresek. Ha kérdésed van, nyugodtan írj, igyekszem válaszolni. :) Üdv: Diána

Egy véméndi társkereső nő, Diána (25)

Szia! Zsoltinak hívnak és Pécsen élek. Gyengénlátó vagyok és hallókészülékem is van. Őszinte,szerény,megbízható,hűséges szavak jellemeznek. Vannak rossz tulajdonságaim is,de hát kinek nincsenek. Nem vagyok romantikus alkatú és nem vagyok nagy dumás. Szeretem a természetet és az állatokat és a zenét. Kíváncsi természetű vagyok és kreatívan újrahasznosítok mindent amit lehet. Szeretek barkácsolni és szerelgetni. Nem akarom megváltani a világot,én csak egy egyszerű emberke vagyok aki társra vágyik. Keresem azt a nőt aki elfogad a hibáimmal együtt és akit szerethetek és viszont szeret. Barátkozás is érdekel,mert sajnos nincsenek barátaim. Üdv.: Zsolti

Egy véméndi társkereső férfi, Zsolti (39)

Fontos számomra a JÓSÁG és a SZERETET,a megértés, a tolerancia, a biztonság,az udvariasság a kedvesség...szóval nagyon sok minden. Nem vagyunk tökéletesek. Fontos hogy tud a másikat elfogadni olyannak amilyen. Nem a tökéleteset keresem,hanem azt az embert akiből a számomra legjobbat tudom kihozni és Ő is a legjobbat látja bennem.

Egy véméndi társkereső nő, Marika (59)

Sziasztok! :) Komoly, türelmes, figyelmes, higgadt, romantikus. Címszavakban ez lennék én. Aránylag sok filmet nézek, azon belül is a horror és a sci-fi vezetik a sort, de a Star Wars - Gyűrűk Ura - Harry Potter trió sem marad el, kibővítve a Marvel és DC filmekkel. A színháztól sem riadok vissza, de a mozi mindig is jobban vonzott. Zenei ízlésem az alter kivételével mindenevő, kedvenceim a filmzenék és a hibrid (pl. szimfonikus electro) zene. Szabadidőm leírva sablonos, de igaz: edzés, tanulás, olvasás, filmezés, zenehallgatás. Miket szeretek? Történelem, űrkutatás, sci-fi, foci, PC játékok, anime, olasz és japán konyha. Természetesen szeretem a női nemet is. Ami ennél is jobb, az a női igen. ;)

Egy véméndi társkereső férfi, Marci (26)

"Az egyetlen útmutató az emberhez a lelkiismerete; az egyetlen pajzs tetteink becsületességének és őszinteségének emléke. Nagyon meggondolatlan dolog végigsétálni az életen e pajzs nélkül, mert reményeinket olyan gyakran gúnyolja ki a kudarc és borulnak fel terveink. De ezzel a pajzzsal, még ha játszik is velünk a sors, mindig becsületesen menetelhetünk."

Egy véméndi társkereső nő, Andrea (48)

Nem tudom mit kellene ide írnom, ezért csak azt írom, ami éppen eszembe jut. Ha valamit kihagynék amire kíváncsi lennél kérdezz bátran. Komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltam erre az oldalra. Nehezen nyílok meg, viszont könnyen kiismerhető vagyok. Nem vagyok agresszív, nem szeretek verekedni, nem is szoktam, kerülöm a konfliktusokat. Szeretek kirándulni, túrázni, moziba, színházba járni. Persze azért lustálkodni is szeretek😊 Nem dohányzom. Nem iszom alkoholt, csak társaságban (kb. évente 1-2 pohár) Zenei stílusom: bármilyen zenét szívesen hallgatok, ha van benne ének. Kedvenc étel: rántott hús, spagetti, palacsinta, fasírozott, pizza, de szinte mindent megeszek, ha nem mozog😊 a tányéron Kedvenc film stílusom: akció, sci-fi, krimi, vígjáték, animáció, háború, fantasy

Egy véméndi társkereső férfi, Józsi (38)

Ismerkedek, barátkozok. A többit majd meglátom. Vagy kialakul a vonzalom, vagy nem. Semmit sem erőltetek. Egy mozgássérült nőt is lehet szeretni. A férfi fogadja el, hogy a nőnek is van szabad akarata, véleménye. A nő is lehet beteg, sérült, nem tökéletes alakú. A férfi legyen férfi, ne csak egy élvezet hajhász, akinek első és egyetlen érdeklődése a szex. Képes legyen gondoskodni a párjáról. Nagyon szeretnék már találkozni egy olyan férfivel aki képes magamért szeretni, és nem csak szex hiánya van.

Egy véméndi társkereső nő, Mónika (53)

Szia! Attila vagyok, pécsi lakosú. Komoly szándékkal regisztráltam, és keresem a hozzám hasonló életvidám, mosolygós társamat. Előnyben részesítem a természetességet és a belső értéket a külsőhöz képest, de természetesen a külső sem elhanyagolható. Szabadidőmben szívesen előveszek egy könyvet, vagy a kutyusommal szeretek sokat játszani. Hobbijaimhoz tartozik még a zenehallgatás, játszás, internetezés is, de nem csak ebből áll az életem. Segítőkész, szorgalmas srácnak mondanám magam, aki odafigyel másokra is. Egy kicsit zárkózottabb vagyok a kelleténél, ezért az ismerkedés az nekem kicsit lassabban, nehezebben megy, de ahogy túllendülök az első akadályokon, már könnyebb a helyzet. Azt hiszem többet most ide nem is írok, legyen mit felfedezni, megismerni bennem a beszélgetések során :) Köszönöm, hogy elolvastad :)

Egy véméndi társkereső férfi, Atesz (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Véménd

Véménd

Baranya megye