Társkeresés kopasz és ősz hajú férfiakkal

indította: János
Anita
Anita küldte
április 13. 14:07

Kopasz 😍 a legfincsibb, persze ha mellé felhőnyaló is 😊

Lajos
Lajos küldte
november 25. 23:10

@Roland: Köszönöm és viszont kívánom! 😃

Roland
Roland küldte
november 25. 22:53

@Lajos: Sajnos nem sikerült olyan ügyesen szőni a szavaidat, hogy a lehengerlő és zseniális iróniád ne türemkedjen ki a kontextusból. Totál meggyőztél, csak így tovább! :))

Lajos
Lajos küldte
november 25. 22:40

@Roland: Jó a humorod, sokat nevetek... Már csak a hozzászólásaid miatt nem töröltem magam... Csak így tovább! 🖖👍

Roland
Roland küldte
november 25. 22:35

@Ágnes: Ó igen, a szokásos lesajnáló "jókívánságok". :)

Ágnes
Ágnes küldte
november 25. 18:51

@Roland: Köszönöm a véleményed 😁 sok sikert a társkereséshez/találáshoz

Roland
Roland küldte
november 25. 18:22

@László: Ez az eddigi tapasztalatom, nyilván alap, hogy minden IS az én bajom meg hibám :) Amúgy tudomásom szerint vagy a haverom, hogy arra alapozva meg- és elítélj az alapján totál idegenként, ahogy kitöltöttem egy adatlapot :))))) /sarcasm

1
Judit
Judit küldte
november 25. 17:32

@László: 😄🤣🤣🤣🤭🤭 Emlékeztem ködösen rá,de vissza mentem megnézni. Jó nem egyszerű.... De szerintem amire elkelek..ő is nősűl😃

László
László küldte
november 25. 17:21

@Roland: Ha így látod, a te bajod. Amúgy olvastam az adatlapod. Hát haver, ahhoz az elváráshalmazhoz képest a kopasz, illetve ősz haj témaköre kispista.

4
Matyi
Matyi küldte
november 24. 23:23

@Roland: a legtöbb esetben ki sem mondják az okokat, magunktól kell rájönni, hogy mi nem volt jó.

Roland
Roland küldte
november 24. 23:09

@Ágnes: Ez valójában úgy valid női virágnyelvről lefordítva, hogy "nincs bajom az ilyen tulajdonságú férfiakkal, de te pont kiesel ebből a körből, minő véletlen és sajnálatos". Kőkemény tapasztalat. Mindig lesz valami külső tulajdonságod, amibe könnyen bele lehet kötni ignoráláskor. Ugye-ugye kettő mércézés :)

1
Judit
Judit küldte
november 24. 20:02

🤔több sampon marad ...nekem fél hosszú a hajam..😊

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország