A kedvenc magyar társkereső oldalaim


A kedvenc magyar társkereső oldalaim

Talán nem is gondoltad volna, de a Magyarországon működő társkereső oldalak között is rejtőzködik néhány igazi gyöngyszem. Ebben a cikkben bemutatom a kedvenc hazai ismerkedős oldalaimat, melyek valamilyen egyedi témakör köré épülnek. Mindegyik randi oldalnak megvan a saját specialitása, ugyanis egyfajta értékes közösségen alapulnak. Nem hiába mondják az emberek, hogy olyan párt keresnek, akik hozzájuk hasonlóan látják a világot. Érdekelnek a személyes kedvenceim és hogy miért pont ezeket választottam? Akkor olvass tovább és ha van kedved, írd le a véleményedet kommentbe.

A véleményem szerint, mindenkinek mást jelent a kedvenc vagy legjobb társkereső, ugyanis az ismerkedni vágyók is eltérő szempontokat tartanak fontosnak. Úgy gondolom, hogy a társkeresés során a tematikus - azaz egy adott témakör vagy koncepció köré épülő - ismerkedős oldalak a legnépszerűbbek a Magyar szinglik körében. De miért is? Mert egy kialakított tematika rendszert visz a társkeresési szempontok köré és egy közösséget épít, méghozzá olyan emberek közösségét akik hasonlóan látják a világot. Kíváncsi vagy nekem melyek a személyes kedvenceim? Csak olvass tovább...

Érdekel a spiritualitás és fontos számodra a tudatos életvitel? Kiemelten figyelsz a testi és lelki harmóniádra valamint a párkapcsolatodban is erre törekszel? Ha mindenre igennel válaszoltál, akkor érdemes ellátogatnod a Magyar társkereső oldalak közül a SpiritTárs weboldalára, ahol is olyan egyedülállókkal ismerkedhetsz, akiknek szintén fontosak ezen szempontok a párkeresés során. Az oldal készítője egy fájdalmas szakítás után találta ki, hogy létrehozza a saját társkeresőjét, ahova olyan embereket próbál bevonzani, akiknek hozzá hasonlóan spirituális a világnézetük, fontos nekik a karma és vannak valódi céljaik az életben. Az online ismerekedés mellett társkereső programokat is szerveznek az oldalon, szintén a spirituális vonalon haladva.

Tudatosság, meditáció, önfejlesztés, egészség, fenntarthatóság és közösség

Ha Buddha szerelmi tanácsot adhatna, szerintem biztosan ezt a társkeresőt javasolná a számodra! Te hogyan döntesz? Megfogadod a tanácsát és sprituális társat keresel magadnak?

Spirituális társkeresés
Spirituális társkeresés

Jelenleg az Első Találkozás az egyetlen olyan társkereső oldal Magyarországon, ahol a komoly kapcsolatot keresők, egy ergonómikusan kialakított felületen, teljesen ingyenesen ismerkedhetnek egymással, bármiféle trükk vagy kötöttség nélkül. Ugye milyen alapvető szempontok? Az Első Találkozás társkeresőt mégis ez a két egyszerű dolog hívta életre, melyek egyetlen egy oldalnál sem voltak eddig jelen.

Az Első Találkozás társkeresőn valóban eldől minden!

A 8 másodperces regisztrációt követen a párkeresők egy könnyen kezelhető felületre jutnak, ahol is barátságos és aktív közösség várja őket. Mindenki ugyanazért van itt, hogy komoly kapcsolatot és párt találjon. Itt végre biztonságban leszel, mivel az oldal által használt ZDR modul 98%-os valószínűséggel kiszűr minden alkalmi kapcsolatot kereső illetve a közösség normáiba nem illő ismerkedni vágyót.

Első Találkozás - Ingyenes társkereső a komoly kapcsolatokhoz
Első Találkozás - Ingyenes társkereső a komoly kapcsolatokhoz
Magyar társkereső oldalak
Forrás: Temesaniko

Az online közösségi oldalakon egy gyakran felmerülő kérdés, hogy a vegánok és a vegetáriánusok milyen társat képzelnek el maguk mellé. Rendszerint vegyes válaszok érkeznek, azonban a többség mégis hozzájuk hasonló étkezi szokásokkal rendelkező vegetáriánus társat szeretne találni. Így kevesebb az összezördülés is, ugyanis egy mindenevő és egy vegetáriánus pár, teljesen más életmódot követ rendszerint, ha mást nem is nézünk az egyik védené az állatok életét a másik pedig nem.

Jól látszik, hogy az igény létezik egy Magyaroknak szóló vegetáriánus társkereső oldalra, ami pedig életre hívta a VegaRandi társkeresőjét. Ha egyedülálló vagy és elhatároztad, hogy húsmentesen szeretnél étkezni, esetleg éppen az életmódváltáson gondolkozol, akkor látogass el erre a társkeresőre is. Szingli programokat itt is szerveznek. Ha jók az információim nagyon jó a hangulat szokott lenni és még vega sztárvendégekkel is találkozhatsz a programokon.

társkereső vegánoknak és vegetáriánusoknak
társkereső vegánoknak és vegetáriánusoknak

Ha vallásos vagy, akkor úgy gondolom, hogy egy vallásos társat tudnál leginkább elfogadni magad mellett. A Magyar keresztények számára az egyik legnépszerűbb hazai ismerkedős felület az Eliezer társkereső weboldala. Jelenleg, közel 1000 regisztrált párkereső használja. Számomra kifejezetten szimpatikus, hogy a keresztyén emberek közösséget alkotva létrehoztak egy saját társkereső oldalt. Ha Te is úgy gondolod, hogy Isten fogja számodra kijelölni az ideális társat, akkor minden bizonnyal jó irányban keresgélsz ezen az oldalon. Mindenkinek van egy küldetése az életben, Te tudod már hogy a Tiéd mi lesz? Ha ezen sorokat olvasod, akkor már rájöttél, hogy az Istenhez vezető úton nem jó egyedül vándorolni, egy igazi hithű társ jóban és rosszban is melletted áll.

Ha egy férfi és nő és társa lel egymásban Isten szándékai szerint, akkor Ő gyönyörködni fog bennük. A hármas kötél nem szakad el egyhamar! Erős, nagyon erős! "Murányiné Füredi Adél"
Keresztyén társkereső közösség
Keresztyén társkereső közösség

A cikk végére érve Te is megtudhattad, hogy melyek az én kedvenc tematikus Magyar társkereső oldalaim. Egy komoly, egy spirituális, egy vegetáriánus és egy keresztény társkereső oldal, ahol kizárólag Magyarokkal ismerkedhetsz. Társkeresésre fel!

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102