Társkereső Balástya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balástya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balástyai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány balástyai társkereső bemutatkozása

Sziasztok Zoli vagyok! 22 éves , Csongrád megyében élek Szegedtől nem messze.

Egy balástyai társkereső férfi, Zoltán (25)

Szép jo napot kívánok hölgyeim szeretnek bemutatkozni roviden először is a hobbim:utazás,sétálás,tánc,verset írni, Magamat úgy jellemeznem hogy csendes,nyugodt,becsületes,megfontolt, es oszinte embernek tartom magamat természetesen mindig határozott vagyok és magabiztos csak is komoly kapcsolgatott keresek ha szeretnének kedves hölgyeim megismerni nyugodtan kérdezhetnek mindenkinek őszintén válaszolok addig is minden kedves hölgynek kézcsók

Egy balástyai társkereső férfi, Feri (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Balástya

Balástya

Csongrád megye

Balástya

+36 (1) 604 3102