Társkereső Balatonlelle

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balatonlelle környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balatonlellei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány balatonlellei társkereső bemutatkozása

Balatonlellén, új, nagy kertes családi házban élő 60 éves vállalkozó keres 55 év alatti 170 cm-nél nem magasabb, házias hölgyet. Aki közös szimpátia esetén hozzám költözne.

Egy balatonlellei társkereső férfi, János (63)

Alapjában véve vidám, kirándulást, biciklizést, nagy sétákat mozit színházat kedvelő hölgy vagyok , hobbym a kertészkedés. Legfontosabb közlendőm két kismanóm van, akik velem élnek. Röviden ennyi a többi úgyis kiderül. Tartós kapcsolatban bízva regisztráltam. Téged kereslek amennyiben nem füstölögsz, független , lehetőleg tetoválás nélküli vagy csak diszkrét " dísszel" rendelkező férfi vagy!

Egy balatonlellei társkereső nő, Anna (45)

István v. A csodálatos Balaton déli oldalán élek igényesen kialakítót környezetben ,keresek komoly kapcsolatra intelligens pozitív szemléletű nem dohányzó hölgyet .Jómagam fiatalos megjelenésű pozitív szemléletű, kedves ,udvarias és káros szenvedélyektől mentes vagyok.! .Szeretem az életben mind aszt ami szép és jó,Szeretek barkácsolni,,! szeretek grillezni , a természetben kirándulni ,akár hazai vagy külföldi tájakra utazni.

Egy balatonlellei társkereső férfi, István (68)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Balatonlelle

Balatonlelle

Somogy megye

Balatonlelle

+36 (1) 604 3102